- 7 Ocak 2016
- 10.354
- 49.960
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşiniz çalışmıyorsa nasıl geçiniyorsunuz
tedavi olmanızı istemiyorsa kendi iktidarsız olabili
Evet ana kuzusu biraz bende buna itiraz edince evden kovdum eşimi sadece benim ailemle görüş istiyorSizin kendi ailenizle mi aynı binada oturuyorsunuz?Eşiniz ne duydu da artık görüşmek istemiyor?O sizin ailenizle görüşmezken sizi kendi ailesi ile görüşmeye zorluyor mu?
Çıktığım da kusuyordu bana 3 gün konuşmuyor ve ayrı yatak da yatıyorduÖncelikle vajinismusu çözmeniz gerekirdi 1 yıl değil 2 değil 5 koca yıl geçmiş. Eşinizin bu konuyu önemsememesi garip geldi. Sizin mi evlilik değil ev arkadaşlığı olmuş.
Üst kattaki annenize çıkarken izin mi alıyorsunuz? O gelmesin siz çıkın. Çıktınız diye küsüyorsa da siz de küsün o ilk adımı atsın barışmayın o alttan almadıkça.
Dışarı yalnız göndermemesi de kabul edilebilir değil. 5 yıl evden onsuz çıkamadınız mı anlamadım ki
Çok haklısınız ailem arkandayiz diyorGerçekten ailenize üzüldüm. Eşiniz sizin sahibiz mi? Binbir emekle çocuk yetiştiriyor insanlar, sonra kızları kocasız yaşayamam moduna girip elin adamının kölesi oluyor. Allah akıl fikir versin.
E yani baban dogru diyor!Çok haklısınız ailem de istemiyor artık biz zenginiz eşim fakir babam diyor ki eşin artık benim olmemi mala konmami bekliyor diyor
Ezdirmeyin kendinizi o dağ ayısına.Ayranı yok içmeye,tahtı revanla gider…Bir de ailesine hizmet ettirecek.5 senedir nasıl evde oturur pc karşısında?Siz tedavinizi görün muhakkak.Evet ana kuzusu biraz bende buna itiraz edince evden kovdum eşimi sadece benim ailemle görüş istiyor
Çok haklısınız ne yapcam bir türlü bilmiyorum sevgi saygı olmuş artık bizdeHem çalışmıyor hem destek olmuyor, bulmuş bir gölgelik bulmuş devirmiş g.tünü, süt vermez inek besliyorsunuz. Bi de vırvırını çekiyorsunuz üstüne.
Aynı yatakta yatsanız da bir şey olacağı yokmuş ki.Çıktığım da kusuyordu bana 3 gün konuşmuyor ve ayrı yatak da yatıyordu
Ne demek ne yapicam?!?Çok haklısınız ne yapcam bir türlü bilmiyorum sevgi saygı olmuş artık bizde
Ben son bir şans vermek istedim ama hala aynıE yani baban dogru diyor!
Yahu neden boyle birinlesin ki?!?!? Zenginsin madem, daha az okuz versiyonu karsina cikar
Tedavi bitircem inşallah ondan sonra gotune tekmeyi vurcam böyle giderse ilk firsatta ailesine gitmek isteyecek ben gitmeyecem ve kusecek bana bitircem artıkEzdirmeyin kendinizi o dağ ayısına.Ayranı yok içmeye,tahtı revanla gider…5 senedir nasıl evde oturur pc karşısında.”?Siz tedavinizi görün muhakkak.
hahhaaahh süt vermez inek ne yaHem çalışmıyor hem destek olmuyor, bulmuş bir gölgelik bulmuş devirmiş g.tünü, süt vermez inek besliyorsunuz. Bi de vırvırını çekiyorsunuz üstüne.
Eşim yanaşıyor erken boşalma sorunu var erkenden bitince oldu sanıyor kabul etmiyor asla kabul etmiyor ilişkiye girdik sanıyorAynı yatakta yatsanız da bir şey olacağı yokmuş ki.
Ay bir de cinsel sorunları mı var?Boşayın gitsin.Eşim yanaşıyor erken boşalma sorunu var erkenden bitince oldu sanıyor kabul etmiyor asla kabul etmiyor ilişkiye girdik sanıyor
Çok haklısınız ailem arkandayiz diyor
Ben seviyordum ama en çok da üzülen ben ölüyorumHaklı olmam bir şeyi değiştirmiyor maalesef. Merak ediyorum kocanızla mı doğdunuz, kocasız yaşayamıyor musunuz?
Çalışmayan adam nasıl kira ödeyecek?Üstelik oturudugumuz evde babamın evi kira xa degil hala burdan taşınmak istiyor ben tasinmadim