• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aileler konuşun da sürekli tartışıyoruz yardım lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi mrmk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öncelikle vajinismusu çözmeniz gerekirdi 1 yıl değil 2 değil 5 koca yıl geçmiş. Eşinizin bu konuyu önemsememesi garip geldi. Sizin mi evlilik değil ev arkadaşlığı olmuş.
Üst kattaki annenize çıkarken izin mi alıyorsunuz? O gelmesin siz çıkın. Çıktınız diye küsüyorsa da siz de küsün o ilk adımı atsın barışmayın o alttan almadıkça.
Dışarı yalnız göndermemesi de kabul edilebilir değil. 5 yıl evden onsuz çıkamadınız mı anlamadım ki

eşiniz çalışmıyorsa nasıl geçiniyorsunuz
tedavi olmanızı istemiyorsa kendi iktidarsız olabili

Sizin kendi ailenizle mi aynı binada oturuyorsunuz?Eşiniz ne duydu da artık görüşmek istemiyor?O sizin ailenizle görüşmezken sizi kendi ailesi ile görüşmeye zorluyor mu?
Evet ana kuzusu biraz bende buna itiraz edince evden kovdum eşimi sadece benim ailemle görüş istiyor

Öncelikle vajinismusu çözmeniz gerekirdi 1 yıl değil 2 değil 5 koca yıl geçmiş. Eşinizin bu konuyu önemsememesi garip geldi. Sizin mi evlilik değil ev arkadaşlığı olmuş.
Üst kattaki annenize çıkarken izin mi alıyorsunuz? O gelmesin siz çıkın. Çıktınız diye küsüyorsa da siz de küsün o ilk adımı atsın barışmayın o alttan almadıkça.
Dışarı yalnız göndermemesi de kabul edilebilir değil. 5 yıl evden onsuz çıkamadınız mı anlamadım ki
Çıktığım da kusuyordu bana 3 gün konuşmuyor ve ayrı yatak da yatıyordu

Gerçekten ailenize üzüldüm. Eşiniz sizin sahibiz mi? Binbir emekle çocuk yetiştiriyor insanlar, sonra kızları kocasız yaşayamam moduna girip elin adamının kölesi oluyor. Allah akıl fikir versin.
Çok haklısınız ailem arkandayiz diyor

Evet ana kuzusu biraz bende buna itiraz edince evden kovdum eşimi sadece benim ailemle görüş istiyor
Ezdirmeyin kendinizi o dağ ayısına.Ayranı yok içmeye,tahtı revanla gider…Bir de ailesine hizmet ettirecek.5 senedir nasıl evde oturur pc karşısında?Siz tedavinizi görün muhakkak.

Hem çalışmıyor hem destek olmuyor, bulmuş bir gölgelik bulmuş devirmiş g.tünü, süt vermez inek besliyorsunuz. Bi de vırvırını çekiyorsunuz üstüne.
Çok haklısınız ne yapcam bir türlü bilmiyorum sevgi saygı olmuş artık bizde

E yani baban dogru diyor!

Yahu neden boyle birinlesin ki?!?!? Zenginsin madem, daha az okuz versiyonu karsina cikar
Ben son bir şans vermek istedim ama hala aynı
Ezdirmeyin kendinizi o dağ ayısına.Ayranı yok içmeye,tahtı revanla gider…5 senedir nasıl evde oturur pc karşısında.”?Siz tedavinizi görün muhakkak.
Tedavi bitircem inşallah ondan sonra gotune tekmeyi vurcam böyle giderse ilk firsatta ailesine gitmek isteyecek ben gitmeyecem ve kusecek bana bitircem artık

Üstelik oturudugumuz evde babamın evi kira xa degil hala burdan taşınmak istiyor ben tasinmadim

Yorumlara tam bakmadım. Çalışmıyorsa nasıl geçiniyorsunuz ? Evde oturuyor mu bu herif böyle ?

Back
X