- 15 Şubat 2015
- 13.354
- 47.111
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telepati yoluyla galiba.Yada kendini inandırıyor.Girdi diye.Nasil girip girmedigini anlamaz ya hahahah
Huniyle hamile kalan vajinismus bir abla vardi forumda, sizin sonunuzda oyle görünüyor![]()
Çok yorar bu adam sizi Allah yardımcıniz olsunAynen özellikle vajinismus için ben sana hiç kusmedim diyor onu hiç umursamadım bile diyor bunun yüzünden mi yapiyorsun dediğin de
Ya kadın bacaklarını birleştirip kendini sıkıyordur bu da bacak arasındaki boşluğa giriyor büyük ihtimal iki de git gel boşalıyor. Sanıyor ki girmesi gereken yere girdiNasil girip girmedigini anlamaz ya hahahah
Huniyle hamile kalan vajinismus bir abla vardi forumda, sizin sonunuzda oyle görünüyor![]()
Çok güzel konustunuz ilk fırsatta bitireceğim bu kez bugün gün boyu gene küstü konuşmadı benimle bana altın mevzusu açtı kafayı altınlara taktı düğün de takılan iki kuruş altinlarimiz var bişey olmasın diye annemler de duruyor o altınlar ben de istemedim şimdi annemlere cephe aldı ya kafayı taktı sabah bana altınları al da evimiz de dursun dedi niye dedim ne güzel diruyor işte korunaklı sonra ya getir dedi getirmezsen kendin de gelme dedi sonra yalakalandi ben de pas vermedim ve konuşmuyoruz yarın vajinismus randevum var bakalım nolcak Sabah ola hayrola şuan yattı uyudu iletişim yok bugün hiç bana çocuk gibisin dediler de o çocuk gibi gelme dedi bana bir önce ki tartışma da ben onu kovmustm olur da ayrılırsak altinlar benim güvencem demiştim ve kovmustum evden çocuk gibi gitti geri geldiBomboş bir insan eşiniz hiçbir iyi yanı yok. İş yok, cinsellik yok, iletişim yok. Bunlara ek olarak bir de anneci.
Siz bu adamdan bir an önce kurtulmaya bakın, daha genceciksiniz lütfen bu hödüğü çekmeyin daha fazla.
Karşınıza yeni biri çıkar belki çok mutlu bir evliliğiniz olur bu sefer. Vajinismusu falan da beraber yenersiniz. Çünkü bir evlilikte 5 sene cinselliğin olmaması o evliliği ev arkadaşlığına çeviriyordur. Kendinize bu hayatı layık görmeyin.
Aynen zaten kasilmasam olacak o da oldu sanıyor sıcaklık hissedince vajinadanYa kadın bacaklarını birleştirip kendini sıkıyordur bu da bacak arasındaki boşluğa giriyor büyük ihtimal iki de git gel boşalıyor. Sanıyor ki girmesi gereken yere girditövbe tövbe böylesini ilk duyuyorum. Kadın da bu adamın elinde vaginismus olmuştur.
Kız doktora gidiyorum sonuç güzel ama işte böyle küstü mu bana çıldırıyorum eski defterler sokuluyorNasil girip girmedigini anlamaz ya hahahah
Esinin ikna etme yada yok muahkak vardr onu yumusatan bir yani oyle densen araniz iyi olupta senn uzuldgunu görünce belki senn icin yapar ama kisasa kisas yapmani onermem senn gtmezswn bende senin ailene gtmem deme git tavrn olmasn ama karsi tarfta hosuna gtmeyen birsey varsa dile getr senn icin susuyrm gidiyrum de mesela belki empati yaprsa anlar seniMerhaba eşimle evlendim 5 yıllık evliyiz ve ayrıca vajinismusum.esim bu konuda asla bir şey demedi hiç umursamadı neyse eşim her bir şeye küsme huyu var evde yemek geç yensin küser dışarı çıkmak isterim izin vermez zorla annemlere bile zorla gönderiyor afra tafta ederek asla şiddet falan yok aldatma da yok ama psikolojik şiddet uyguluyor beni tek başıma asla göndermez bir yere snnemgile de 3 aydır çıkmıyor aynı binadayiz ustelik annem bu yüzden çekişti eşime her şeyi söyledi şu an annem.leri sildi gitmem diyor görüşmem diyor bende sizinkilere gotmem dedim bir hafta ayrılık yaşadık vajinismus için de doktora gidiyoruz çözülecek tekrar baristik şu an ailemle görüşmek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım sürekli kusuyor bana her şey de dik kafalı birisi ne yapma lazım yardımcı olun
Merhaba eşimle evlendim 5 yıllık evliyiz ve ayrıca vajinismusum.esim bu konuda asla bir şey demedi hiç umursamadı neyse eşim her bir şeye küsme huyu var evde yemek geç yensin küser dışarı çıkmak isterim izin vermez zorla annemlere bile zorla gönderiyor afra tafta ederek asla şiddet falan yok aldatma da yok ama psikolojik şiddet uyguluyor beni tek başıma asla göndermez bir yere snnemgile de 3 aydır çıkmıyor aynı binadayiz ustelik annem bu yüzden çekişti eşime her şeyi söyledi şu an annem.leri sildi gitmem diyor görüşmem diyor bende sizinkilere gotmem dedim bir hafta ayrılık yaşadık vajinismus için de doktora gidiyoruz çözülecek tekrar baristik şu an ailemle görüşmek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım sürekli kusuyor bana her şey de dik kafalı birisi ne yapma lazım yardımcı
Ne gibiPeki esin istekleri dile getiryormu
Sadece kendi ailesi hiç bir şey değişmez gene gitmez benim.aileme giderse küfür edermis öyle dedi bugünEsinin ikna etme yada yok muahkak vardr onu yumusatan bir yani oyle densen araniz iyi olupta senn uzuldgunu görünce belki senn icin yapar ama kisasa kisas yapmani onermem senn gtmezswn bende senin ailene gtmem deme git tavrn olmasn ama karsi tarfta hosuna gtmeyen birsey varsa dile getr senn icin susuyrm gidiyrum de mesela belki empati yaprsa anlar seni
Belki sevmişsiniz ...Çok güzel konustunuz ilk fırsatta bitireceğim bu kez bugün gün boyu gene küstü konuşmadı benimle bana altın mevzusu açtı kafayı altınlara taktı düğün de takılan iki kuruş altinlarimiz var bişey olmasın diye annemler de duruyor o altınlar ben de istemedim şimdi annemlere cephe aldı ya kafayı taktı sabah bana altınları al da evimiz de dursun dedi niye dedim ne güzel diruyor işte korunaklı sonra ya getir dedi getirmezsen kendin de gelme dedi sonra yalakalandi ben de pas vermedim ve konuşmuyoruz yarın vajinismus randevum var bakalım nolcak Sabah ola hayrola şuan yattı uyudu iletişim yok bugün hiç bana çocuk gibisin dediler de o çocuk gibi gelme dedi bana bir önce ki tartışma da ben onu kovmustm olur da ayrılırsak altinlar benim güvencem demiştim ve kovmustum evden çocuk gibi gitti geri geldi![]()
Kız doktora gidiyorum sonuç güzel ama işte böyle küstü mu bana çıldırıyorum eski defterler sokuluyor
Ya kadın bacaklarını birleştirip kendini sıkıyordur bu da bacak arasındaki boşluğa giriyor büyük ihtimal iki de git gel boşalıyor. Sanıyor ki girmesi gereken yere girditövbe tövbe böylesini ilk duyuyorum. Kadın da bu adamın elinde vaginismus olmuştur.
Hep merak etmişimdir, bu kadar uzun sure vajinismus yaşadıktan sonra orgazm problemi yaşanıyor mu?Çok şükür vajinusmus değilim artık doktora gittim ve yendim bir buçuk yıl oldu Rabbim herkesei kurtarsin inşallah ben 5 yıl çektim 5 yıllık değilmiş 5 sn bile sürmüyor yapması