Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Girmiş işte.Kurcalamasak mı?Penisten mi bahsediyoruzyoksa sperm mi gerçekten anlamadım? İnsan git gel yaptığını anlamaz mi ayol aaa
Ben seviyordum ama en çok da üzülen ben ölüyorum
Kendi rahatlaması yetiyor yani. İki fıtı fıtı, devriliyor adam. Kadın doymuş mu napmış umrunda değil. Şişme bebek gibi görüyor kadını. O yüzden kadının vajinismusu yenmesini istemiyor. İşine gelmiyor. Kadın kendini bilince vücudunu tanıyınca onun kuru sıkı beğenilmeyecek. Donumu koklatmam böylesine millet babasının parasıyla besliyor bi de.Nasıl sanıyor ilişki olmuyorki tam
Evet hep kendini haklı buldu hep ben haklıyım dedi hep böyleYatsın, küssün. Mücadele etseydin. O böyle yapa yapa seni ezmiş. Her dediğini yaptırmış.
Konu sahibi bir de kullanabilse sana yatlar,katlar aldırırdı bu adam.Çok kaldırmışsın g….Ayrılın bence.Bir insanın tek elle tutulur iyi bir yanı olmaz mı?Sizin eşinizin hiç yok.Evet hep kendini haklı buldu hep ben haklıyım dedi hep böyle
Hep kötülüğü var bana bosanirsam en kotu 1 ay üzülürüm belki 1 yıl sonra unutursunYahu neyini seviyorsunuz? Ne vasfı var bu adamın, ne iyiliği, ne güzelliği var?
Şimdi kaynanasıyla aynı binada oturan kadınlar Nasil rahatsız oluyorsa eşinizde bıkmış olabilir.O sizin aileniz,yaklaşımları size farklı gelmeyebilir ama belli ki eşiniz dolmuş artık.Evet eşinizin ailesiyle ortada birşey yokken görüşmemezlik yapamazsınız sırf inat olsun diye.Ama görüşmemek için sebepleriniz varsa o ayrı.Sonuç olarak kimse kimseyle görüşmek zorunda değil benceÇalışma heveslisi değil evde oyun oynuyor öyle PC de
Eşim ana kuzusu birisi sürekli annesi ve kız kardeşi ile iletişim halinde onlar da bu süreç de üzerime geldi ama eşimin gözü kör benim ailem sana napti diyor bugün
Boşandıktan sonra şeker dağıt,sadaka ver.Hep kötülüğü var bana bosanirsam en kotu 1 ay üzülürüm belki 1 yıl sonra unutursun
Evet gitmedi simdi de sen gitmedin diye ailesi ile benim üzerime yürüyor kendini haklı çıkarıyorİlk defa olmadan oldu zanneden birini duydum.Yaptık diye de manipüle etmiş konu sahibini.Adam tabi gitmez doktora.Ona göre oluyormuş!
Ablası sen kaç yaşındasın merak ettimEvet gitmedi simdi de sen gitmedin diye ailesi ile benim üzerime yürüyor kendini haklı çıkarıyor
Ay konuyu şimdi anladım,aynı apartmanda ailenize göndermiyor,çalışmıyor,muhtemelen kirada vermiyorsunuz,cinsellik yok…Bu adamı hayatınız da tutmanız için gereken hiçbir sebep yokEvet ana kuzusu biraz bende buna itiraz edince evden kovdum eşimi sadece benim ailemle görüş istiyor
Ablası sen kaç yaşındasın merak ettimEvet gitmedi simdi de sen gitmedin diye ailesi ile benim üzerime yürüyor kendini haklı çıkarıyor
29Ablası sen kaç yaşındasın merak ettim