• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aileler konuşun da sürekli tartışıyoruz yardım lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi mrmk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nasıl sanıyor ilişki olmuyorki tam
Kendi rahatlaması yetiyor yani. İki fıtı fıtı, devriliyor adam. Kadın doymuş mu napmış umrunda değil. Şişme bebek gibi görüyor kadını. O yüzden kadının vajinismusu yenmesini istemiyor. İşine gelmiyor. Kadın kendini bilince vücudunu tanıyınca onun kuru sıkı beğenilmeyecek. Donumu koklatmam böylesine millet babasının parasıyla besliyor bi de.

Evet hep kendini haklı buldu hep ben haklıyım dedi hep böyle
Konu sahibi bir de kullanabilse sana yatlar,katlar aldırırdı bu adam.Çok kaldırmışsın g….Ayrılın bence.Bir insanın tek elle tutulur iyi bir yanı olmaz mı?Sizin eşinizin hiç yok.

Ay bir de çalışmıyormuş. Üstelik daha cinsel birleşme nasıl olur ondan haberi yok. Sen daha niye duruyorsun bu iç güveysi adamı besliyorsun

Kadın vajinismus ama adamda da iş yok bence vajinismus olmayan kadın gelse onuda beceremez gibi geldi bana yöne Allahim sen affet

İlk defa olmadan oldu zanneden birini duydum.Yaptık diye de manipüle etmiş konu sahibini.Adam tabi gitmez doktora.Ona göre oluyormuş!

Çalışma heveslisi değil evde oyun oynuyor öyle PC de

Eşim ana kuzusu birisi sürekli annesi ve kız kardeşi ile iletişim halinde onlar da bu süreç de üzerime geldi ama eşimin gözü kör benim ailem sana napti diyor bugün
Şimdi kaynanasıyla aynı binada oturan kadınlar Nasil rahatsız oluyorsa eşinizde bıkmış olabilir.O sizin aileniz,yaklaşımları size farklı gelmeyebilir ama belli ki eşiniz dolmuş artık.Evet eşinizin ailesiyle ortada birşey yokken görüşmemezlik yapamazsınız sırf inat olsun diye.Ama görüşmemek için sebepleriniz varsa o ayrı.Sonuç olarak kimse kimseyle görüşmek zorunda değil bence

Evet ana kuzusu biraz bende buna itiraz edince evden kovdum eşimi sadece benim ailemle görüş istiyor
Ay konuyu şimdi anladım,aynı apartmanda ailenize göndermiyor,çalışmıyor,muhtemelen kirada vermiyorsunuz,cinsellik yok…Bu adamı hayatınız da tutmanız için gereken hiçbir sebep yok

5 sene boyunca ilişkiye giremeyen tedavisi için cabalamayan kocayı kapıya koyardım ben kusura bakmasın kimse eşiniz yine sabirliymis, çok çok sabırlı.

Eşiniz
Çalışmıyor✅
Babanızın evinde yaşıyor✅
Cinsel sorunları var✅
Sizin hayatınıza karışıyor✅
Çocuk gibi küsüyor✅
Bir evlilikte olmamasi gereken 7 maddenin 5ine sahip. Bu evlilikteki rolü ne bu adamın? Derhal boşayın

Back
X