• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aileler konuşun da sürekli tartışıyoruz yardım lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi mrmk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Muhtemelen adam sürtünme ile boşalıp, kendini tatmin ediyor. İlişki ihtiyacı duymamış. Daha önce burada bir konuda görmüştüm, adam eşiyle birlikte olmuyormuş ama p.rno izleyerek kendini tatmin ediyormuş. Karısı her defasında böyle yakaladığını yazıyordu.

Karşılıklı cinsel sorunları olduğu belli ama mükemmel bir cinsellikte olsaydı da bu evlilik gitmezdi.
Çünkü adam yıllardır kayınpederinin evinde beleşten oturup, çalışmayıp, evde bilgisayar oynamış. Teşekkür edeceğine, bir de gelip gitme olmasın diyor.

Konu sahibi neden bu kişiyle evliliğe devam ediyor anlamadım.
Para yok , iş yok, saygı yok , cinsellik yok.
!????????

Ay konuyu şimdi anladım,aynı apartmanda ailenize göndermiyor,çalışmıyor,muhtemelen kirada vermiyorsunuz,cinsellik yok…Bu adamı hayatınız da tutmanız için gereken hiçbir sebep yok
Kusuyor hep kendi haklı sadece onu ailesi ile iyi olayım benim ailemi silmiş artık

Muhtemelen adam sürtünme ile boşalıp, kendini tatmin ediyor. İlişki ihtiyacı duymamış. Daha önce burada bir konuda görmüştüm, adam eşiyle birlikte olmuyormuş ama p.rno izleyerek kendini tatmin ediyormuş. Karısı her defasında böyle yakaladığını yazıyordu.

Karşılıklı cinsel sorunları olduğu belli ama mükemmel bir cinsellikte olsaydı da bu evlilik gitmezdi.
Çünkü adam yıllardır kayınpederinin evinde beleşten oturup, çalışmayıp, evde bilgisayar oynamış. Teşekkür edeceğine, bir de gelip gitme olmasın diyor.

Konu sahibi neden bu kişiyle evliliğe devam ediyor anlamadım.
Para yok , iş yok, saygı yok , cinsellik yok.
!????????
Doğru dediniz aşk bitti üzülen taraf benim o hiç umursamiyor hep beni suçluyor ben suçlu oluyorum benden bekliyor boşanmayı kovdum evden ben 1 hafta ayrı kaldık

Çalışıp para kazanmıyor ki.
Kiralar çok pahalı. Taşınsanız nereye hangi para ile taşınacak? Böyle soruyorsunuzdur, ne diyor ?
Annesinin yanına mı taşınalım istiyor acaba?

Böyle bir adam nasıl kalkıp bir de ailenize laf edebiliyor? Gerçekten hayret içindeyim. Çalışma yok, sevişme yok, tüm gün oyun, bir paylaşım yok, biz çocuk yapacak mıyız nasıl geçineceğiz diye düşünmek yok bir de üstüne sizin ailenize ve size trip atıp küsebiliyor. Siz bu insana nasıl yol vermediniz ki şok oldum.

Üstelik oturudugumuz evde babamın evi kira xa degil hala burdan taşınmak istiyor ben tasinmadim
Taşınıp ne yapacakmış asalak? Hem çalışmıyor, hem hiçbir işe yaramıyor hem de babanızın verdiği evden taşınmak istiyor.
Bakın her şey bir yana böyle bir adamla neden evlisiniz ki? Sıkıntısı 1 değil ki adamın görmezden gelinecek. Her şeyi falsolu bomboş biri.

Taşınıp ne yapacakmış asalak? Hem çalışmıyor, hem hiçbir işe yaramıyor hem de babanızın verdiği evden taşınmak istiyor.
Bakın her şey bir yana böyle bir adamla neden evlisiniz ki? Sıkıntısı 1 değil ki adamın görmezden gelinecek. Her şeyi falsolu bomboş biri.
Kuşuda kalkmıyor gibi.

Hep kötülüğü var bana bosanirsam en kotu 1 ay üzülürüm belki 1 yıl sonra unutursun
Ilk gece sana nasıl davrandı kibar olup seni o an hazırlayabilseydi belki vajinismus olmazdın kötümü davrandi

Ilk gece sana nasıl davrandı kibar olup seni o an hazırlayabilseydi belki vajinismus olmazdın kötümü davrandi
Yorgunum dedi fakr değilim özelden insta hesabımı da verebilirim asla fakr değilim gerçek şeyler yaşadıklarım yemin ederim

Horoz ötmüyormuş anladığım kadarıyla 🤭
Kadın belki normal ama adam manuple edince konu sahibi de kendini sorunlu zannediyor zannımca.

Bir akrabam da aynı sorundan boşandı şu an 3 çocuğu var
Bomboş bir insan eşiniz hiçbir iyi yanı yok. İş yok, cinsellik yok, iletişim yok. Bunlara ek olarak bir de anneci.
Siz bu adamdan bir an önce kurtulmaya bakın, daha genceciksiniz lütfen bu hödüğü çekmeyin daha fazla.
Karşınıza yeni biri çıkar belki çok mutlu bir evliliğiniz olur bu sefer. Vajinismusu falan da beraber yenersiniz. Çünkü bir evlilikte 5 sene cinselliğin olmaması o evliliği ev arkadaşlığına çeviriyordur. Kendinize bu hayatı layık görmeyin.

Back
X