Esimle ailem arasinda kaldim, fikriniz nedir

littlemittleflower

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2017
51
-2
88
36
Iyi gunler arkadaslar,
Esim bir konuda aileme kirilmis ve bu konu yuzunden kotu bir sekilde tartistik. Soyle ki ailem varlikli bir aile bana maddi olarak destek oldu ve adima bir miktar para ve mulk gecrdiler. Esimin ailesi varlikli degil.

Ailemin de esimin de kendi isyerleri var. Ailem bir devlet yardimi programi icin basvurmus ve abimle babam devletten yuklu miktar para almislar. Aileme bunu muhasebecileri soylemis. Esimin muhasebecisi bildigi halde bunu esime ve bana soylememis. Esim de smdi aileme kiziyor ve diyor ki onlar bize soylemelilerdi ve onlar yuzunden para kaybettim. Babam bunu kendisi zaten soyledi biz sans eseri ogrenmedik ama program basvuru suresi bitmis oldu. Ben ona dedim ki evet soyliyebilirlerdi, ben de kizdim dusuncesizlik etmisler, yoksa bilerek niye saklasinlar.Yine de icine yediremedi.

Bu olayin belki ustunden 2 ay gecti ama esim hala atlatamiyor ara ara bu konuyu acip beni uzuyor. Dun de bir dugune ailemle katildik ve hep gergin davrandi. Donus yolunda da asla beni ailenle biraraya getirme, sadece bayramlarda gorusurum, onlari gormeye gitmem onlar da bize gelmesin dedi. Daha once de ailem dolayisiyla cok defa kirici konustu bana. Babam bize para vermiyormus neden vermiyormus. Ki daha sk vermeye basladi. Ailem onu yemege cagrmiyormus cagrdilar nerdeyse gtmicekti son anda gittik. Babam ona dogum gununde hediye almamis, bu sene aldi. Abim cocugumuza altin takmamis para vermis.. gibi. Amcam onun isyerine degil de baska isyerine gitmis,ona da bayramda gitmek istemiyor..gibi.Artik bu konular beni cok uzmeye ve germeye basladi. Biri bitiyor tamam diyorum sular duruldu baska bir konu basliyor.

Dedim ki madem asamadigimiz seyler var ya destek alalim ya da aramiza mesafe koyalim ayrilalim. Bana dedi ki ailem yuzunden aramiz acilmis, ailemle dugunde gorusmesek boyle olmicakmis. Ben onu hakli bulsam ailemi tutmasam boyle olmicakmis. Ailem yuzunden kendi ailemizi dagitiyormusum. Sizin dusunceniz nedir? Esim neden boyle davraniyor?

Eşin ailenle görüşmemek için bahanesini bulmuş gibi geldi bana. Muhtemelen eziklik psikolojisinde. Kendi muhasebecisine kızsın, kendi işini yapan adam bir zahmet destekleri, hibeleri araştırsın. Ailen düşünememiş, unutmuş olabilir. Kızılacak bir şey göremedim ben.

Eşiniz sizinle para için evlenmiş. Düğünde altın bilezik de istedi mi. Ailem iflas etti deseniz koşarak boşanır sizden. Hadsiz

Eşiniz için bir şey söylerdim, terbiyem de müsade eder söylemeye ama banlanmak istemem. Hiç utanması, edebi, onuru falan yok belli ki. Babanız maaş bağlasın, hatta gelip yemeğini falan da yedirsin eşinizin. Kolay mı damat almak. Boşanabiliyorsanız boşanın bundan ya. Bu ne?

Eşiniz aç gözlü çingenenin teki. Bu kadar para hırsı iyi bir şey değil. Aileniz niye kasıtlı olarak söylememezlik yapsın ki, babanız parayı kendi cebinden mi verecek sanki. Bu adamı koca diye almışsınız ama mehir istedi mi evlenirken? Bende öyle bir izlenim bıraktı ahhsjshs.

Son kısımlarda eşin tamamen haksız. Ne demek ailenden para istiyor daha neler neler? Ama ilk kısımda devlet desteğini ailenin söylememesi benin açımdan da kabul edilebilir bir şey değil. Böyle bir şeyin art niyetsiz olduğuna kimse beni inandıramaz. Şimdi gelip lendi araştırıp öğrenseydi falan diyecekler evet kendi öğrense iyiydi ama konu o değil. Ben hiçbir normal aile bilmiyorum ki kendisi böyle bir şeyden faydalanirken çocuğuna söylemesin. Ben de olsam affetmem. Diğer kısımlar ise çok tuhaf. Ya eşiniz çok geçimsiz biri ya da aileniz onu çok disladi ve eşiniz de artık tahammül edemiyor. Siz daha iyi bilirsiniz hangisi.

Her iki tarafın kendi işi var ve her iki tarafında muhasebecisi var görevini yapan diğer muhasebeci ailenize söylüyor böyle böyle bir teşvik var diye diğeri söylemiyor söylemek ailenizin görevi değil eşinizin muhasebecisinin görevi kızacaksa ona kızsın ailenize değil.

Sen niye ailenle arana mesafe koyuyorsun, takip etseydi eşin çok yüklü miktarsa.

Eşinizin şu tavrı tam bir annen neden yanımdan geçerken rüzgar estirdi diye ortalığı birbirine katan kötü gelin veya elti tavri. İki tarafında muhasebecisi var sizin babanizla abiniz esinizin hususi muhasebecisi gibi bildiri vermek zorunda mi

Sanırsın Monako prensi.Prenslik fazla da ona... Sonradan görmelerin gözünü doyurmak maalesef çok zor oluyor.Tüm malı mülkü üzerinede yapsalar yine memnun olmaz beyefendi.Aileniz devletle ilgili olan desteği paylaşabilirdi ama paylaşmamislar.Bu evime girmesinler gelmesinler gitmemlere bahane olamaz.Eşinde birazda aşağılık psikolojisi var sanki.Bu yüzdende bu duyguya fazlasıyla kapıldığı insanları etrafında görmek istemiyor gibi geldi.

ay bir de arada kaldım diyor cinnetlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…