Çocuk konusundaki tespitiniz doğru bence çünkü kayınvalide torununa çok da istekli bakmıyormuş, littlemittleflower kreşe verelim diyormuş ama eşi annemden iyi bakamazlar diyormuş.
Ayrıca littlemittleflower’ın babası kızına iş de kurmuş, hem işini kur hem mal mülk ver hem harçlığını ver hem de damada yaranama, neymiş devlet yardımı programını niye söylememişmiş, herkes evladını da bilir tanır, evlendiği kişiyi de bilir tanır, baba damadının nasıl bir karakter olduğunu biliyor, kendilerine ne kadar mesafeli soğuk olduğunu da biliyor ama işte insan evladı için yeri geliyor her türlü insana katlanıyor, muhtemelen adamcağız da madem kızım bu adamla evlenmek istedi o zaman bari maddi olarak ezilmesin deyip elinden geleni yapıyor, ki yeri geliyor hepimiz diyoruz ki aileler hastalık vs zorunlu haller dışında çocuklarına yardım etmek zorunda değil ama konu damadın devlet programı olunca niye söylemedi oluyor, bana surat yapan kızıma da kötü davrandığına adım kadar emin olduğum adama niye söyleyeyim? Zaten baba olarak yapmak zorunda olmadığım şeyleri evladım için yapıyorum, damat ne çocuğuna ne kızıma kendi cebinden doğru dürüst bir şey bile yapmıyor sayemde.
Ama böyledir hep, elinizden gelenin de fazlasını yaparsınız lakin karşılığında nankörlük görürsünüz.