merhaba arkadaşlar eski konularımdan beni hatırlayanlar olabilir. biz 2 ay önce iskenderuna taşındık.önceden ankarada oturuyorduk eşim antepli . antepe yakın olduğu için iskenderuna geldi.ama mecburiyetten değil. sadece memleketini yakın diye.annemler de bunu sorun yaptı.. şu an eşimle konuşmuyorlar bana da çok kızıyorlar buraya geldiğim için ben ankaralı'yım çalışıyorum annem sürekli boşuna çalışıyorsun sözünü geçiremiyorsun deyip duruyor.kendisi biraz otoriterdir. kız kardeşimle benim de kendisi gibi olmamızı istiyor ama benim eşim antepli asla ona sözümü geçiremem 2 tane çocuğum var . bu saatten sonra boşansam mı diye düşünüyorum ama çocuklarımı düşünüyorum..2 günder eşim telefonumu aldı elimden beni ailemle konuşturmuyor...onların yanına da göndermiyor bura garip kuş gibi kaldım .ailem beni düşünse böyle yapmazlardı ama ailem düşünmüyor beni kocam da düşünmüyor yemin ederim Allah korkm olmasa kendimi de çocuklarımı da öldüreceğim..ama olmuyor işte artık dayanacak gücüm kalmadı bana yardım edin lütfen...erkek kardeşim var o bir sorun olunca beni ara ben hemen gelirim demişti ama eli belada kalır diye korkuyorum. eşimle kendim tanışarak evlendiğim için her şeye katlanıyorum. siz benim yerimde olsanız ne yapardınız.. şu an işyerindeyim kimseyi daha çok iyi tanımıyorum buraya da yazmazsam çatlayacaktım yardım edin bir akıl verin nolur
Allah korusunu ne bicim laflar ediyorsunuz oldurmek falan, anneniz hakli hayatinizin gidisatin bir sekilde sadece esiniz karar veriyor gibi kendi memleketine yakin diye tasinmissiniz falan, ne is yapiyorsunuz gidince hemen is bulabilmissiniz bari iyi. Madem istemiyordunuz ne vardi tasindiniz ki. Ben anlamiyorum bu erkeklerin kendi ailelerine illaki yakin olma cabasini onunki ailede sizinki koyun surusumu. Kadin evlenince kocasina tabi sanki, soyle onceki hayatini soyunu sopunu sulalesini falan kaziyip atacak seklindeki zihniyetten nefret ediyorum. Adam sirf zevk icin kalkmis iskenderuna tasinmis olaya bak. Siz tanistiginizda ikinizde Ankaradaydiniz muhtemelen, neden evlenmeden konusup karar vermediniz ki bu tarz seylere.
Sizin tanisip evlenmis olmaniz hic sorun yasamayacaginiz anlamina gelmez, esinizin telefonunuzu falan almasi ailenizle iletisiminizi kesmesi kabul edilecek sey degil.
Derhal iliskinizde soz sahibi olmak icin caba gosterin kocaniz sizi esir mi edecekmis plani ne acaba.
Aileniz sizin her daim yaninizdadir kesinlikle ailenizden yardim isteyin, zaten basta oraya tasinmakla hata etmissiniz.
Baslik yanlis olmus kimsenin arasinda kalmamissiniz siz esiniz tam bir despot sorumurucu resmen adamin pencesine dusmussunuz anneniz hakli sonuna kadar, calisiyor olmanizin ekonomik ozgurlugunuz olmasinin hicbir manasi yok evde soz sahibi degilsiniz, esiniz cocuk gibi telefonunuzu elinizden alabiliyor ve ailenizle gorusmenizi kisitlayabiliyor, durumun vahimiyetinin farkina varim.
Bir aile bu anlattiginiz tarzdaki 10 kocaya degisilmez, adam bilerek ailenizden uzaklastirmiski iyice sizi kiskaca alsin kolesi gibi kullansin calistirsin paranizi alsin kolesi gibide emir altina alsin.
Derhal ailenizden yardim isteyin, yoksa bu despotlugun onunu alamazsiniz.