• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle ailem arasında kaldım

insan bunalınca kendimi öldürücem der de ne demek çocuklarımı öldürmeyi düşündüm ya ne kadar abartmışşın Allah aşkına bi kendine gel...sen kabulleneceksin önce başka yere taşınmayı ki sonra ailen de kabullenecek sen annenle konuşurken ona hak verirsen tabiki böyle olur..sen ben halimden memnunum deseydin bu sorunlar olmazdı annen bişey diyemezdi bence

sizin yeriniz eşinizin yanı...neden anneniz bu kadar müdahil..mutluluğunuzu istiyorsa kenara çekilmeyi bilecek..

evlilik oyuncak değil ki,hemen boşanasınız...

ben bu konuyu hatırlıyorum.
daha öncede yazmıştım.

kadının yeri kocasının yanıdır.
annene halt etmek düşer.

ne var iskenderunda yaşasanız.
antep bile değil.
kendisi anne de kocanınki değil mi,

aklını başına topla.
kocan çocuğun yanında daha ne olsun.
senin ailen onlar.

annen babanı bırakıp kendi anasıyla mı yaşamış da
seni yanında istiyor.

sen annen değilsin. kocan da baban gibi olmak zorunda değil.
herkes kendini yaşar.
tadınızı kaçırmasına izin verme.
o kadar söz geçiren otriter biri olmanı istiyorsa annene de otoriter olacaksın demektir.
farkınfamısın o sadece kocana otoriter ol anneye itaat et istiyor.

Arkadaşım sen farkında mısın?

Senin artık bir ailen var.
Ve bu aile siz, eşiniz ve çocuklarınızdan oluşuyor.

Sanırım bunu hem siz , hem de sizin anneniz henüz kavrayamamışsınız.

Memlekete yakın olmak konusunda ise anneye diyecek şey bulamadım.

Eşimle yaklaşık 5 yıl farklı illeri gezdik durduk.
Kimi zaman o istedi ben eş durumundan gittim, kimi zaman ben istedim eşim eş durumundan geldii

Ve can alıcı noktaya geleyim.
Eşimin memleketine ben tayin istedim eşim eş durumundan geldi.
Yoksa memleketine hayatta tayini çıkmazdı.

5 yıldır da burada yaşıyoruz. Çok da memnunum.

Şimdi ben hata mı etmiş oluyorum? Ne saçma bir düşünce?

Bence sizin eşinizle farklı problemleriniz var fakat olay buna baglanmış.
Yoksa kim eşinin memlketine yakın yere tayin istedi diye aile huzurunu bozar ki?

3 yıl olmuş bu mesajlar yazılalı.ama bende benzer bir durum yaşıyorum fikirlerinizi almak istedim.Bir başka başlıkta yazmıştım yaşadıklarımı.Özetlersem istemediğim bi yerde yaşıyorum.eşimin ailesi de burda.Eşim şu an başka bi şehirde iş dolayısıyla.Bende yanına gidecektim.Fakat işler değişti.Dönmeyi düşünüyor.Ordaki iş durumunda bazı sıkıntılar oldu.Şimdi bende burda yaşamak istemiyorum.Üüzülüyorum zaten.Anneme söyledim o da başladı söylenmeye yakınıma gelecektin,üzdün beni eşime karşı da bi kaç bişe söyledi. konuşmuo şimdi benle.başta bu evliliği istememesi de etken tabi buna ama hiç feahlatmaz içimi.hep bi eleştiri bi aşağılama.İyi biri fedakar biridir annem ama bana karşı bize karşı hep böyle yapıyor...

3 yıl olmuş bu mesajlar yazılalı.ama bende benzer bir durum yaşıyorum fikirlerinizi almak istedim.Bir başka başlıkta yazmıştım yaşadıklarımı.Özetlersem istemediğim bi yerde yaşıyorum.eşimin ailesi de burda.Eşim şu an başka bi şehirde iş dolayısıyla.Bende yanına gidecektim.Fakat işler değişti.Dönmeyi düşünüyor.Ordaki iş durumunda bazı sıkıntılar oldu.Şimdi bende burda yaşamak istemiyorum.Üüzülüyorum zaten.Anneme söyledim o da başladı söylenmeye yakınıma gelecektin,üzdün beni eşime karşı da bi kaç bişe söyledi. konuşmuo şimdi benle.başta bu evliliği istememesi de etken tabi buna ama hiç feahlatmaz içimi.hep bi eleştiri bi aşağılama.İyi biri fedakar biridir annem ama bana karşı bize karşı hep böyle yapıyor...
Kendine yeni konu açsana eski konuları hortlatmanın anlamı be kimse senin yazdıgını görmez ilk mesajı görüp yorum yazar

merhaba arkadaşlar eski konularımdan beni hatırlayanlar olabilir. biz 2 ay önce iskenderuna taşındık.önceden ankarada oturuyorduk eşim antepli . antepe yakın olduğu için iskenderuna geldi.ama mecburiyetten değil. sadece memleketini yakın diye.annemler de bunu sorun yaptı.. şu an eşimle konuşmuyorlar bana da çok kızıyorlar buraya geldiğim için ben ankaralı'yım çalışıyorum annem sürekli boşuna çalışıyorsun sözünü geçiremiyorsun deyip duruyor.kendisi biraz otoriterdir. kız kardeşimle benim de kendisi gibi olmamızı istiyor ama benim eşim antepli asla ona sözümü geçiremem 2 tane çocuğum var . bu saatten sonra boşansam mı diye düşünüyorum ama çocuklarımı düşünüyorum..2 günder eşim telefonumu aldı elimden beni ailemle konuşturmuyor...onların yanına da göndermiyor bura garip kuş gibi kaldım .ailem beni düşünse böyle yapmazlardı ama ailem düşünmüyor beni kocam da düşünmüyor yemin ederim Allah korkm olmasa kendimi de çocuklarımı da öldüreceğim..ama olmuyor işte artık dayanacak gücüm kalmadı bana yardım edin lütfen...erkek kardeşim var o bir sorun olunca beni ara ben hemen gelirim demişti ama eli belada kalır diye korkuyorum. eşimle kendim tanışarak evlendiğim için her şeye katlanıyorum. siz benim yerimde olsanız ne yapardınız.. şu an işyerindeyim kimseyi daha çok iyi tanımıyorum buraya da yazmazsam çatlayacaktım yardım edin bir akıl verin nolur

Allah korusunu ne bicim laflar ediyorsunuz oldurmek falan, anneniz hakli hayatinizin gidisatin bir sekilde sadece esiniz karar veriyor gibi kendi memleketine yakin diye tasinmissiniz falan, ne is yapiyorsunuz gidince hemen is bulabilmissiniz bari iyi. Madem istemiyordunuz ne vardi tasindiniz ki. Ben anlamiyorum bu erkeklerin kendi ailelerine illaki yakin olma cabasini onunki ailede sizinki koyun surusumu. Kadin evlenince kocasina tabi sanki, soyle onceki hayatini soyunu sopunu sulalesini falan kaziyip atacak seklindeki zihniyetten nefret ediyorum. Adam sirf zevk icin kalkmis iskenderuna tasinmis olaya bak. Siz tanistiginizda ikinizde Ankaradaydiniz muhtemelen, neden evlenmeden konusup karar vermediniz ki bu tarz seylere.
Sizin tanisip evlenmis olmaniz hic sorun yasamayacaginiz anlamina gelmez, esinizin telefonunuzu falan almasi ailenizle iletisiminizi kesmesi kabul edilecek sey degil.
Derhal iliskinizde soz sahibi olmak icin caba gosterin kocaniz sizi esir mi edecekmis plani ne acaba.
Aileniz sizin her daim yaninizdadir kesinlikle ailenizden yardim isteyin, zaten basta oraya tasinmakla hata etmissiniz.
Baslik yanlis olmus kimsenin arasinda kalmamissiniz siz esiniz tam bir despot sorumurucu resmen adamin pencesine dusmussunuz anneniz hakli sonuna kadar, calisiyor olmanizin ekonomik ozgurlugunuz olmasinin hicbir manasi yok evde soz sahibi degilsiniz, esiniz cocuk gibi telefonunuzu elinizden alabiliyor ve ailenizle gorusmenizi kisitlayabiliyor, durumun vahimiyetinin farkina varim.

Bir aile bu anlattiginiz tarzdaki 10 kocaya degisilmez, adam bilerek ailenizden uzaklastirmiski iyice sizi kiskaca alsin kolesi gibi kullansin calistirsin paranizi alsin kolesi gibide emir altina alsin.

Derhal ailenizden yardim isteyin, yoksa bu despotlugun onunu alamazsiniz.

yeni konu acsaniza bizi kac senelik konulara yorum yaptiriyorsunuz, bende oturdum uzun uzun yazdim yani

Boyle seyler icin yeni konu acmalisin. Konunun hemen altinda kac senedir gormedigim uyelerin nicklerini gorunce ufak capli bir sok yasadim resmen.

Evet, annenizde çok büyük hata var ama eşiniz de normal değil yani.
Görüşmeyin diye telefonunuzu almak nedir ya? Böyle mi çözüm bulacak olaya?

Back
X