Eşimle ailesi yüzünden tartıştık

çok sagol arkadaşım gönderirsen sevinirim inanki bazen aylesi için kopma noktasına geliyoruz cok sevinirim gönderirsen bekliyorum

çok sagol arkadaşım gönderirsen sevinirim inanki bazen aylesi için kopma noktasına geliyoruz cok sevinirim gönderirsen bekliyorum

bana zaten git yada gidelim demiyorki ama beni kandırp yinede yapcanı yapıyor buda beni enayi yerine konuluyormuşum gibi üzüyor keşke onlar bize iyi davransalarda gitsek kötülükten ne çıkar ama tekrar barışırsak küseriz diye korkuyorum

Kandırmak olarak düşünme bence.İşin aslını söylese tatsızlık çıkacak diye saklıyordur.
Erkeklere de yazık yahu,iki arada kalıyorlar.Bir tarafta aileleri,bir tarafta eşleri,kimbilir ne sıkıntıdır böyle yaşamak.
Bazen böyle saklarsa görmezden,anlamazdan gel.Sana böyle birşey söylediği zaman fazla tepki yapmazsan,bir dahakine söyler diye düşünüyorum.

eşinin ailesi atamaz ya onları,gereksiz bi müdahale olmuş senin yaptıgın

evt anlıyorum onuda bazen ama nebilim yaaa barışsam onlarla iyimi olur daha mı kötü oluruz görüşmedim için eşim ordamı hergün diye kuruntulanıyorum sıkıntı yapıyorum bnesiz gidince ona laf sokcaklarmış gibi geliyor

Erkekler kendi ailesinin hatalarını pek göremiyor maalesef daha doğrusu görmek istemiyor
Ama bu seni maalesef haklı göstermiyor arkadaşım pek haklı bulamadım seni
Sen görüşmediğin için doğal olarak eşin gelme demiş hatta öyleki açıkça annemlerde orda olacak gelme dememiş çünkü öyle dese eminim daha çok tartışırdın
Bi de annenle gitmek istemende bi tuhaf olmuş yani...Sana bile gelme denirken üstüne üstlük aranız karşı tarafla yokken bi de anneni sürüklüyorsun o ortama,o kadıncağızda eşinle aranda olup bitenlere üzülmüştür.Eşin görümcenle konuşuyor diye,yada ailesiyle kopamadı diye trip atman çok yersiz.
Sana aileni bırak görüşme dese hoşuna gidermi
İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır arkadaşım burda haksızsın

Katılıyorum.Ailesiyle görüşmediğin için senden vazgeçebilirdi de
Ya göürşeceksin yada bu evlilik biterde diyebilirdi
Bir evden bir kız yeter mantığıyla hareket edilmediği için de evlilikler çorba olmuş
Senin eşinle hiç sorunun olmadığı halde sırf kardeşinin evliliğinden dolayı sizde huzursuz olmuşsunuz
İnşallah en kısa zamanda çözersiniz

hayır sakın seni enayi yerine koydugunu düşünme, sadece 2 arada kalmış. ne senden vazgeçmiş ne ailesinden vazgeçebilir. belliki sana cok deger veriyor ve aklınca çözümü bu olarak görüyor. eminim ailesiyle kırgınlıklar, yanlış anlamalar olmuş aranızda ve bu konuma gelmişsiniz. bırak sen görüşme ama eşinide bu konuda huzursuz etme ki, üstü kapalı iş yapmaya mecbur kalmasın. bu şekilde hem eşin rahat hisseder kendini hem enayi yerine koydugunu hissetmezsin. senden yana çekincesi olmasa olaylar daha farklı gelişirdi.

yorumlarınız için sagolun evet eşim bana çok deger veriyor ama ben onu onlardan çok kıskanıyorum onlarla konuştunu görsem morelim alt üst oluyor elimde olmadan yapıyorum biliyorumki bazen yanlış yapıyorum ama yaptıkları hataları görmedine üzülüyorum oyüzden oluyo biliyorumki aylesi gecemicek ama gelde anlat banaevt çok üstü kapalı iş yapıyor bende duyunca küsüyorum çünkü konuşamıyoruz sonra gelyo barışmak için ama ben bundan sıkıldım hiç bişey hal ol muyorki benim kafamı rahatlatmıyor herşey yine kalıyor öyle

benim eşimide bazen ben annesinden, bazen annesi bende kıskanır ama kısıtlamamak lazım. o zaman daha kötü oluyor. ben sana su kadarını söyliyim ben eşimin ailesiyle görüşmesem, görüşmüyorum diye demediği yapmadıgı kalmaz. sen en azından bu konudaki şansını düşün ve rahatla. hee ne yalan söyliyim bende küsüp gitmemezlik yapmam zaten, çünki eşimi zor durumda bırakıp, ağızlarına laf vermek istemem. sonra her fırsatta eşimi dolduruşa getirir, ee eşimde benim karım gitmiyor ayıp ediyor diye düşünür. çünki o an haklıdan ziyade durumu görürler. demezki eşimi kırdılar üzdüler karım haklı görüşmemekte demez. sende bu konumdayken bırak istediği kadar görüşsün konussun, ailesi yani yapılcak birşey yok. aynı duruma kendine koy hoşmu değil. sende farkındasın aslında elinde olmadan yapıyorsundur ama kendini kontrokl ediceksin, en azından içinden gecenleri eşine yansıtmıcaksın ki huzur olsun:)

canım arkadaşım yorumunu okudum çok güzel yazmışın aslında bende görüşmek istiyorum onları nekadar sevmesemde ama kocam için
hiç olmazsa onu yalnız bulamadıkları için laf sokamazlar ama dedim yaa evde 2 tane yaşı bayagı geçmiş görümcelerim var onlarbana laf sokarlar diye korkuyorum evt kocam gitmedim için hiç sıkıntı yapmıyor evt elimde olmadan yapıyorum aslında farkındayım ama elimde degil sizlerden fikir aldım iyi oldu burda yazmam çok iyi oldu
acaba kayın validemlerle görüşsem iyimi olur yoksa dahamı kötü olur lütfen fikir verin bana

sizin artık ipler kopmuş, görüşmezsen kafan kulagın daha rahat olur. şimdi görüşsen laf sokmanın, surat yapmanın 1000 i 1000 para yaparlar. yapacak kişi 2 arada bir derede dedikodunu yapar, olmadı telefonla eşine anlatır. al sana yeni yeni olaylar. yani görüşmemen en iyisi gibi.... eşine karışma laf söyleme, derdini üzüntünü kıskançlıgını bu konuyla ilgili paylaşıp,hissettirip adamcagazıda bogma:) yazık oda seni bu konuda zorlamıyor.

Son düzenleme:
Hayır dünyada kadın yada erkek kalmıyorda neden böyle herkes birbiriyle evleniyor aile içinde..?

Eşin kendince gerginlik olmasın diye gelme demiş,ne yapsın küssünüz.

Sende inat edip gitmiş bir de anneni götürmüşsün,eşinde gidip ailesiyle görüşmüş orada ne yapacaktı görüşmeyecek miydi?

Allah akıl fikir versin.. Eşinize de sabırlar diliyorum

Sizde eşimi kıskanıyorum diyorsunuz ki bence bu cidden ruhsal bir sıkıntı bunu çözmeden evliliğiniz boyunca huzur bulamazsınız.

ne yapsın eşiniz,annesini babasını kardeşini hepsini reddetsin nüfuslarından çıksın ..

başka çözüm yolu yok gibi.

başka türlü huzur bulmayacaksınız belli ki..

ya arkadaşım işte oldu evlendi kardeşim kayınımla ama nebilim kaynanamlara bi haller oldu kadın ve kızları etmediklerini bırakmadılar bende şimdi onları düşündükce sitrese giriyorum ve onlara ceza olarakta eşim onların ne oldunu anlasın ve hatalarını anlatsın istiyorum ama onlarda pek anlayacak bi hal yok evt kocamı nufuslarından çıkarmalarını falan istemiyorum tabikide bu nada hakkım yok ama eşim onlara biraz tepkisini göstersin istiyorum tabiki buyüzdende dün çok kırıldım ve küstüm annemi götürmem sebebimide umarım okumuşundur arkadaşım oda hediye götürmesi gerkiyodu demiştim

Anlıyorum canım seni sende tedirginsin ailesi doldurur diye
Ama nereye kadar görüşmeyecekki,bi de erkekler aileye fazla düşkün oluyor ve şuan ne kadar kaçamak görüşse de, en ufak bişeyde seni suçlu ilan edebilir.Bu zamana kadar senin yüzünden görüşmediğini de dile getirebilir ve sen hatalı konumuna düşebilirsin.Ilıman olmanı ve eşinle kırıldığın noktaları yumuşak bi ses tonuyla,empati kurmasını isteyerek yapmanı tavsiye ediyorum.Ve de ki:
"ben seni ailenden koparmak istemiyorum öyle bir niyetim de yok ama bende ailenin bu davranışlarına kırılıyorum,dayanamıyorum anla beni "
İnan bazen basit gibi görünen bu cümleler öyle bi işe yarıyorki

algidacım çok teşekür ederim canım güzel yorumun için evet eşim beni suçlu görüyor bana izin vermiyosun diye bunuda bi kac kez dile getirdi konuşuyorum anlayışlı bir insan aslında ama sen mecbur degilsin ama benim aylem nekadar kötüde olsa diyo inş bende bu sıkıntıyı kafamdan atabilirim bigün evt ben onlar bana karşı sogutcak lar diye tepki veriyorum zaten yoksa annesi aylesi yiyicek degiller yaa sonuçta sen beni çok iyi anlamışın arkadaşım sagol ben agrasif davranmasam eşim hiç olayların üzerine gitmez ve tepki vermez ama ben küsmeyle care buluyorum oda buna sinir oluyor ama sonuçta konuşamıyoruz tartışamaya dönüşüyor dua et benim için algidacım

başkaları için akıl fikir diliyorsunuz ama allah cemil cümlemize versin!!!!! neden bu kadar agrasif yaklaşıyorsunuz. tatlı dille konuşup ifade edemiyorsunuz? buda başka bir çeşit ruhsal sıkıntıdır.

başkaları için akıl fikir diliyorsunuz ama allah cemil cümlemize versin!!!!! neden bu kadar agrasif yaklaşıyorsunuz. tatlı dille konuşup ifade edemiyorsunuz? buda başka bir çeşit ruhsal sıkıntıdır.

Size mi soracağım yorum yazarken?
Kimsiniz siz yorum onaylama merkezi mi?
Size ne?
Allah herkese akıl fikir vermiş,konu sahibi okur aklına yatmaz,diğer bir yoruma geçer.
Çok kafanız çalışıyorsa benim cümlelerimi aşacak yorum yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…