ya arkadaşım işte oldu evlendi kardeşim kayınımla ama nebilim kaynanamlara bi haller oldu kadın ve kızları etmediklerini bırakmadılar bende şimdi onları düşündükce sitrese giriyorum ve onlara ceza olarakta eşim onların ne oldunu anlasın ve hatalarını anlatsın istiyorum ama onlarda pek anlayacak bi hal yok evt kocamı nufuslarından çıkarmalarını falan istemiyorum tabikide bu nada hakkım yok ama eşim onlara biraz tepkisini göstersin istiyorum tabiki buyüzdende dün çok kırıldım ve küstüm annemi götürmem sebebimide umarım okumuşundur arkadaşım oda hediye götürmesi gerkiyodu demiştim
Size mi soracağım yorum yazarken?
Kimsiniz siz yorum onaylama merkezi mi?
Size ne?
Allah herkese akıl fikir vermiş,konu sahibi okur aklına yatmaz,diğer bir yoruma geçer.
Çok kafanız çalışıyorsa benim cümlelerimi aşacak yorum yazın.
algidacım çok teşekür ederim canım güzel yorumun için evet eşim beni suçlu görüyor bana izin vermiyosun diye bunuda bi kac kez dile getirdi konuşuyorum anlayışlı bir insan aslında ama sen mecbur degilsin ama benim aylem nekadar kötüde olsa diyo inş bende bu sıkıntıyı kafamdan atabilirim bigün evt ben onlar bana karşı sogutcak lar diye tepki veriyorum zaten yoksa annesi aylesi yiyicek degiller yaa sonuçta sen beni çok iyi anlamışın arkadaşım sagol ben agrasif davranmasam eşim hiç olayların üzerine gitmez ve tepki vermez ama ben küsmeyle care buluyorum oda buna sinir oluyor ama sonuçta konuşamıyoruz tartışamaya dönüşüyor dua et benim için algidacım
başkaları için akıl fikir diliyorsunuz ama allah cemil cümlemize versin!!!!! neden bu kadar agrasif yaklaşıyorsunuz. tatlı dille konuşup ifade edemiyorsunuz? buda başka bir çeşit ruhsal sıkıntıdır.
Size mi soracağım yorum yazarken?
Kimsiniz siz yorum onaylama merkezi mi?
Size ne?
Allah herkese akıl fikir vermiş,konu sahibi okur aklına yatmaz,diğer bir yoruma geçer.
Çok kafanız çalışıyorsa benim cümlelerimi aşacak yorum yazın.
siz yorum yaparken maşşallah küçük çocugu azarlar gibi yorum yazma hakkına sahipsiniz, sizin lafınızın üstüne birşey yazılırken size ne? allaha şükür beynimde, vicdan ve merhamet duygularımda fazla çalışıyor. hiç tanımadıgım bir insana bu şekilde yaklaşılması bile hoşuma gitmemeside bunun örneği. ayrıca allah herkese akıl fikir vermişse sizin konuyu açan şahıs için akıl fikir dilemenize lüzum yok!!
derinss lütfen canım arkadaş sadece rahatsız olduğu bi noktayı dile getirmiş bunu kişisel çatışma olarak algılamayın.Gerçekten bazen bazı yorumlar o kadar incitebiliyorki insanı
Bazen insan açtığı konuya yorum yapmak istemiyor yada konuyu kapatıyor,siliyor vs...yada konusuna hiç uğramıyor bizden kızıyoruz bizi enayi yerine koyuyor diye
Ama hiç düşünemiyoruz kırılabileceğini...
Siz güzel yaklaşın pohpohlayın benim de tarzım bu..
Tarzım yüzünden size hesap mı vereceğim?
Bu nasıl bir cürret anlamakta güçlük çekiyorum.
Ne bu iyi polis kötü polis durumu mu?
thnszn 'a alkışşşş çok şeker çok korumacı forumun sevgi pıtırcığı,tamam bitti mi?
Mesajlarıma bir daha müdahele etmeyin,siz kendi çapınızda en şirin en tatlı en sempatik yorumu yazmaya gayret edin.
benim mesajımı değerlendirmek sizin haddinize değil..
kızlar yaaa ben daha acık anlatım
biz kardeşimle eltiyiz abisi bende kardeşi kardeşimle evlendi biz kardeşim evlenesiye kadar iyiydik ama sonra kötü olduk bide evde görümcelermiz var yaşları çok büyük ve benimkine az etki etselerde kardeşimin kocasına cok etki ediyolar sonra kardeşim ayrılmaya falan kalktılar ve bende onlarlacok sorun yaşadım ve kadeşime yaşattıklarından ben dayanamayıp kızlarınında cok iyi olmayıp kayın validesine kötülük yaptını deyince kötü olduk çünkü benim görümcemin teki dayımın ogluyla evli onlarda bunu kabul edemeyip o sebeple küstük 3 senedir
ve eşimi onlardan kıskanıyorum onlarla görüşmesini istemiyorum ve eşim bugün bana kötü davranıp ve annemin yanında bagırıp oraya gidince onlaraa hal hatır sorması tuhafıma gitti ve arabada gelene kadar konuşmadık şimdide konuşmuyorum bilmiyorum kötümü yapıyorum lütfen kıssslar akıl verin çünkü sinirden bişey düşüne miyorum vallaha
ne kadar seviyesizsiniz, cürret kısmına gelince bu neye benziyor biliyormusunuz. saygı beklerim ama göstermem. siz başkasına akıl versin deme cüretini nasıl gösterebildiyseniz, bende bu cürreti cok rahat size gösteririm. benim kimseden alkış felan beklediğim yok. senin tarzındaki insanlar sanırım cok ezikler ve burada ahkam kesmeye çalışıyorlar. benim çevremde herkes birbirine saygı duyar, hoşgörü gösterip, kibar ve ne kadar büyük hata yaparsa yapsın tatlı dille yaklaşır. dediğiniz gibi sevgi pıtırcığı gösterisi değil bu hayata bakış, kültür ve yaşam tarzı farklılığı sanırım...
Arkadaşım madem bu kadar nezih bir çevren var sen neden nasibini almadın bu çevreden ?
Bana saldırırken bu tatlı çevrenin sahibi tlhszn neredeydi?
Neden seviyesiz oldum sizi uyardığım için mi?
Kendinize başka bir eğlence bulun lütfen.
Hakaretlerinizi de kendinize saklayın,nezih çevrenizle mutluluklar..
Kültürüm,hayatım,benliğim hiçbirşey hakkında bilgi sahibi değilsiniz,size kanıtlamak zorunda da değilim.
Siz kendinizi mükemmel beni de ezik bilin (ki bu ifade bile asıl kimliğinizi ortaya koyuyor)
mutlu mutlu yaşayın..
hala çözemediğiniz bir sıkıntınız var ise özel mesajım açık..
derinss bencede uslubun çok ters haklı yada haksız olabilir bayan derdini anlatıyor çocuk gibi başkalarından azar yemek için konu açmıyor
gerçi yapın böyle sanırım her tobikte görüyorum mizacın çok ters
az önce biri konu açmışya kk bayanları neden böyle diye al sana başlı başına bir örnek
bakın siz durduk yere bir insana akıl fikir versin diyerek akılsız yerine koydunuz, ruh hastası demeye getirdiniz. bana cürretten bahsettiniz başka bir insana durduk yere bu cürreti gösterdiniz.
daha sonra benide aynı duruma soktunuz. yok sevgi pıtırcıgı, süpermen felan alakası bile yokken hemde... seviyesizliğinizin nedeni uslubunuz. aslında konunu özünde cok farklı değildi yazdıklarımız ama yaklaşımınız kötüydü. yarın öbür gün sizinde bir üzüntünüz sıkıntınız olsa ve konu açsanız ve biri cıkıp sizin yaptıgınız gibi, size davransansa, ohhh iyi olmuş haketmişti demem. şuan bu şahıs için ne yazdıysam bir başkasınada, sizin için aynısını yazarım ama dediğiniz gibi süpermenlik için değil....
bakın siz durduk yere bir insana akıl fikir versin diyerek akılsız yerine koydunuz, ruh hastası demeye getirdiniz. bana cürretten bahsettiniz başka bir insana durduk yere bu cürreti gösterdiniz.
daha sonra benide aynı duruma soktunuz. yok sevgi pıtırcıgı, süpermen felan alakası bile yokken hemde... seviyesizliğinizin nedeni uslubunuz. aslında konunu özünde cok farklı değildi yazdıklarımız ama yaklaşımınız kötüydü. yarın öbür gün sizinde bir üzüntünüz sıkıntınız olsa ve konu açsanız ve biri cıkıp sizin yaptıgınız gibi, size davransansa, ohhh iyi olmuş haketmişti demem. şuan bu şahıs için ne yazdıysam bir başkasınada, sizin için aynısını yazarım ama dediğiniz gibi süpermenlik için değil....
Tamam arkadaşım ben seviyesizim,siz harikasınız bitsin istiyorum bu tartışma.
bitsin rica ediyorum bitsin.
Varsa başka bir hakaret hepsini toptan tek mesajda yazın rica ediyorum.
Bu arada bende konu açtım elbette sıkıntım vardı çok canım yanıyordu.
hatta cevap yazarken bile ağlıyordum kaldı ki sinirli bir micazım var..
isterseniz inceleyin durur hala bu ay açtım galiba o kadar yakın, kimseyi ama kimseyi kırmadım.
tek bir incitici kelime yazmadım.. bana yardımcı olmak isteyen vaktini bana ayırmış kimseyi incitemem.
tamam işte size vaktini ayırmış kimseyi kırmam incitmem diyorsunuzda, sizden sıkıntısı için yorum bekleyen kişiyi neden inciterek yazıyorsunuz. o açtıgınız konuda size deselerde; allah akıl fikir versin, ruh hastası demeye getirseler siz kendinizi nasıl hissederdiniz?!!! bana demişsiniz ya bana gelince o tlnszn nerdeydi. bende diyorum ki; böyle bir konu olsun size bu şekilde davransınlar tlnszn o zamanda sizin yanınızda olur.
konuyu açan arkadaşında konusu dağıttıgım için özür dilerim:) bu tartışmayla ilgili son msj'ım
sen istediğin kadar küs ol o onun annesi ablası et tırnaktan ayrılmaz sen konuşmazsan konuşma ama ona engel olma hee sana bilaf söylerlerse ver ağızlarının payını ama eşini onlara karşı doldurma
onlar 50 kat kötüde olsalar canı ciğeri
Arkadaşım kayınvaliden gelse senin suratına tükürse amiyane tabirle söylüyorum tabii.
Eşin yine gider bir hafta sonra annesinin elini öper,başına koyar.
Senin çırpınmaların hep eşinin ailesine karşı daha da hassas olmaya teşvik eder.
Bence yanlış yapıyorsun..
Bir faydasını görüyorsan bu tutumunun devam et .. Ama sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?