Eşimle anlaşamıyorum ve soğuyoruz artık

seksibebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
32
0
86
İstanbul
ben 23 yaşındayım, eşim 30. 4 yıldır evliyiz ne evlilik ama. hiç hayalimdeki gibi bi evlilik olmadı.ve herşey hayal olarak ta kaldı. 2,5 yaşında oğlumuz var. hep anlaşmazlık kavga bıktım artık. ona karşı hiç eski şeyim kalmadı. eminim ondada kalmadı. şiddet kavga saygısızlık güven, bir evliliğin sürmesini gerektirecek hiç bişey yok. yardımbeklemiyorum. burda yalnızım hiç arkadaşım yok paylaşabileceğim.o yüzden sizinle paylaşayım dedim. iyi anlarımız çok iyi kötülerde çok kötü oluyor. oyüzden iyi birşeylerede yaklaşmıyoruz artık. bitecek ....:çok üzgünüm:

canım ara ara böle dönemler olabilir hemen pes etme.düzelmesi için çabala anlayışlı ol alttan al ve saygını hiç kaybetme eminim düzelecektir

canım siz kararınızı verdiyseniz hayırlısı olsun. mühim olan insanların güvenli huzurlu mutlu kaliteli bir hayat sürmesidir. bir bireyin kendine en önemli görevi budur.

aslında hala esınıze karsı bısıler var kı ıcınızde ne yapmam gerekıyo dıyosunuz..
23 yasındasınız ve ergenlıkden genc bı bayan oldugunuz donemde evlılık cocuk sızı bırazcık sıkmıs olabılır...ama ıcınızde bırazcık sevgı aşk var ıse sıkıca sarılınd erım kadınısteyınce yapamıyca sey yokdur..o ateşı aşkı yenıden alevlendırmek sızın elınızde unutmayın..
ve sunuda eklıyıycem 2,5 yasında cocugunuz varmı onun hayatındakı en onemlı yaşdır hayatını karakterını oturt donemdır ona bence suan ıyı bı anne modelı olusturmalısınız..kı gelecekde mutlu bı bırey olsun..

siz kafanızda bu evliliği bitirmişsiniz acaba hayalleriniz neydi evlenirken

gerçekçimi davranmadınız ?
eşiniz duygusal yoksunmu? egoistmi acaba

bence sorun ne ise konuşun içinizden geçenleri

yoo hayır kafamızda bitirmiyoruz ama çok kırıldığı zaman yada gelmek istemedin noktalara geldiğin zaman, böyle düşünüyosun otomatikmen. hayallerime gelince küçük yaşta da evlendiğim için tozpembe gözükmüştü gözüme evlilik. hep mutlu olcaz diye zannetmiştim.zor yanları çok varmış ve zormuş... eşim duygusal yoksun asla değil. sadece içine atıyo psikolok gibi onunla konuşmaya çalışmaktan yoruldum .şimdide o konuşmaya çalışıyo. ya evlilik çok tuhaf bi kurum yaa.. iyi mi desem kötü mü desem bilmiyorum.

bence her evlilikte olur boyle seyler zamana birakmalisin allah bagislasin bi oglun var onu dusun evinizdeki negatif enerjiyi ona hissettirmemeye calisin. ama baktiniz gercekten hic duzelmiyo o zaman durum ciddi olabilir...

evlilik cok guzel bisey hele sevdigin insanla evlenmek herkese nasip olmuyor...
kiymetini bilin bi yuva kurmak en kutsal seylerden biridir ve zordur
ama yuva yikmak cok kolaydir.

sen zor olandan vazgecme
duzelecegine inan
bak gor basaricaksiniz...

*****************************************************************************************
sevgi saygı anlayış.. her zaman olması gereken şeyler ki evlilikte çok daha zorunlu.. bunlar bitince evlilikte bitiyor malesef..
eşimlebu günlerde sürekli kavga ediyoruz. ben sesimi çıkarmasam sürekli tersliyor, üzerime geliyor. daha çok yeni evliyiz.
İşi çok stresli ve yorucu.. fakat herzaman öyleydi ozamanlar neden böyle değildi.

eşime belli etmek istemiyorum fakat çok korkuyorum ya biterse diye
*****************************************************************************************

konusmayı denedın mı ?

bitirmek çok kolaydır emin ol. hayatta en zor şeylerden biri de evliliği yürütmektir. ben 10 yıldır evliyim eşimle ancak şimdi anlaşmaya başladık diyebilirim. bu zamana gelene kadar da aklına gelen her şeyi yaşadım. üstelik çocuk da yok. ama savaşmazsan bu hayatta nerede ve kiminle olursan ol kaybedersin. tabi olmuyorsa da bişey yapamazsın ama olacak bişeyler varsa da bi düşün bitirme.

bence cok fazla umursama bu durumda ... eger sen suan esının uzerıne cok fazla dusersen o hep pesınden kosacagını dusunur ıplerı elıne vermıs olursun akıllı davran hıcbırsey yokmus gbı davran bakalım tepkılerı nasıl olacak

bazı ilişkiler tek taraflı olduğundan ilişkiyi bir kişi düzeltmek zorunda kalır o zaman da o kişiye çok ağır gelecektir sizinde yaptığınız gibi bir sınırınız dayanabileceginizin bir sınırı oluşur oradan ileri gidemeyecek duruma gelirsiniz ve sizde bu ilişkiye
enerji verecek gücünüz kalmadığından ayrılmak desem çözüm olsa çözüm deil ondan dolayı yinede sen özverili olup ilişkiyi idame edecek ilişkiyi yoluna sokucak sensin

mutsuz olduğun belli kafandada bitirmişsin....
senin için en hayırlısı olsun artık...
ama benim şahsi düşüncem eğer değişebileceğine inanıyorsan biraz daha mücadele et...
yok değişmez diyorsan harap etme kendini....

Bilmem..

Hiç bi zaman hayalinizdeki gibi bi evlilik olmadıysa neden çocuk yapıyorsunuz..

Ben bunu hiç anlayamacağım..

Hayırlısı olur umarım..

Son düzenleme:

mrb arkadaslar sıtede yenıyım 5 yıllık evlıyım 2,5yasında bı kızım var ve 7,5 aylık hamıleyım esım bana kotu davranıyor kalbımı sureklı kırıyor ve hayatına ıren en berbat işe yaramaz negatıf aklınıza gelebılecek herseyı olan bı kadın oldugumu soyluyor hatta eskı esının bıle benden daha ıyı oldugunu benımle evlendıgı ıcın cok pişman oldugunu soyluyopr sureklı.canım okadar acıyokı ben sessız sakın bı kadınım oda takıntılı huysuz bıraz.hergun aglıyorum cok mutsuzum neolur yardım edın dayanamıyorum artık

Aklı başında insanlarsınız yazık değilmi bitecek... çocuğunuz var.. Hemen bi uzmana başvurun..

neden kımse yardımcı olmuyor

canım kendine yeni bi konu aç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…