- Konu Sahibi seksibebek
-
yoo hayır kafamızda bitirmiyoruz ama çok kırıldığı zaman yada gelmek istemedin noktalara geldiğin zaman, böyle düşünüyosun otomatikmen. hayallerime gelince küçük yaşta da evlendiğim için tozpembe gözükmüştü gözüme evlilik. hep mutlu olcaz diye zannetmiştim.zor yanları çok varmış ve zormuş... eşim duygusal yoksun asla değil. sadece içine atıyo psikolok gibi onunla konuşmaya çalışmaktan yoruldum .şimdide o konuşmaya çalışıyo. ya evlilik çok tuhaf bi kurum yaa.. iyi mi desem kötü mü desem bilmiyorum.
*****************************************************************************************
sevgi saygı anlayış.. her zaman olması gereken şeyler ki evlilikte çok daha zorunlu.. bunlar bitince evlilikte bitiyor malesef..
eşimlebu günlerde sürekli kavga ediyoruz. ben sesimi çıkarmasam sürekli tersliyor, üzerime geliyor. daha çok yeni evliyiz.
İşi çok stresli ve yorucu.. fakat herzaman öyleydi ozamanlar neden böyle değildi.
eşime belli etmek istemiyorum fakat çok korkuyorum ya biterse diye
*****************************************************************************************
ben 23 yaşındayım, eşim 30. 4 yıldır evliyiz ne evlilik ama. hiç hayalimdeki gibi bi evlilik olmadı.ve herşey hayal olarak ta kaldı. 2,5 yaşında oğlumuz var. hep anlaşmazlık kavga bıktım artık. ona karşı hiç eski şeyim kalmadı. eminim ondada kalmadı. şiddet kavga saygısızlık güven, bir evliliğin sürmesini gerektirecek hiç bişey yok. yardımbeklemiyorum. burda yalnızım hiç arkadaşım yok paylaşabileceğim.o yüzden sizinle paylaşayım dedim. iyi anlarımız çok iyi kötülerde çok kötü oluyor. oyüzden iyi birşeylerede yaklaşmıyoruz artık. bitecek ....:çok üzgünüm:
sevgi saygı anlayış.. her zaman olması gereken şeyler ki evlilikte çok daha zorunlu.. bunlar bitince evlilikte bitiyor malesef..
eşimlebu günlerde sürekli kavga ediyoruz. ben sesimi çıkarmasam sürekli tersliyor, üzerime geliyor. daha çok yeni evliyiz.
İşi çok stresli ve yorucu.. fakat herzaman öyleydi ozamanlar neden böyle değildi.
eşime belli etmek istemiyorum fakat çok korkuyorum ya biterse diye
bitirmek çok kolaydır emin ol. hayatta en zor şeylerden biri de evliliği yürütmektir. ben 10 yıldır evliyim eşimle ancak şimdi anlaşmaya başladık diyebilirim. bu zamana gelene kadar da aklına gelen her şeyi yaşadım. üstelik çocuk da yok. ama savaşmazsan bu hayatta nerede ve kiminle olursan ol kaybedersin. tabi olmuyorsa da bişey yapamazsın ama olacak bişeyler varsa da bi düşün bitirme.
mrb arkadaslar sıtede yenıyım 5 yıllık evlıyım 2,5yasında bı kızım var ve 7,5 aylık hamıleyım esım bana kotu davranıyor kalbımı sureklı kırıyor ve hayatına ıren en berbat işe yaramaz negatıf aklınıza gelebılecek herseyı olan bı kadın oldugumu soyluyor hatta eskı esının bıle benden daha ıyı oldugunu benımle evlendıgı ıcın cok pişman oldugunu soyluyopr sureklı.canım okadar acıyokı ben sessız sakın bı kadınım oda takıntılı huysuz bıraz.hergun aglıyorum cok mutsuzum neolur yardım edın dayanamıyorum artık
neden kımse yardımcı olmuyor
mrb arkadaslar sıtede yenıyım 5 yıllık evlıyım 2,5yasında bı kızım var ve 7,5 aylık hamıleyım esım bana kotu davranıyor kalbımı sureklı kırıyor ve hayatına ıren en berbat işe yaramaz negatıf aklınıza gelebılecek herseyı olan bı kadın oldugumu soyluyor hatta eskı esının bıle benden daha ıyı oldugunu benımle evlendıgı ıcın cok pişman oldugunu soyluyopr sureklı.canım okadar acıyokı ben sessız sakın bı kadınım oda takıntılı huysuz bıraz.hergun aglıyorum cok mutsuzum neolur yardım edın dayanamıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?