Merhaba. Ben eşimle iki ay önce evlendim. Öncesinde 2 yıla yakin görüştük. Ayri sehirlerdeydik uzaktan yürütüyorduk. Evlenmemiz çok zor oldu. Ailem karşı çıktı. Çok zor ikna ettim. Ama şimdi 2 ay oldu çok sık kavga ediyoruz. Evliliğin ilk ayları olduğu icin normal mi bu durum. Eşim aşırı gururlu biri. Kavgaların sonunda yüzde 80 adım atan ben oluyorum. Bende öfke kontrolü sağlayamıyorum. Olayda ben haklıysam bile o an öfkeme yenik düşüp bağırıp kendimi yanlış ifade edip hatalı ben oluyorum. Ve eşimin aşırı gururlu olup sıklıkla bnm adım atmam yoruyor . Evlilik nasıl yürür ne önerirsiniz. Kendimi hiç ıyi hissetmiyorum
Durum zaten hep kavga gürültüymüş, evlenince değişir sanmışsınız. İdare eden taraf hep siz olmuşsunuz. Değişmez.konuşurken Sesleri yükseltmeyin, kavga edilecek konulardan uzak durun. Sakinleştiğinizde konuşmayı tercihedin. Neden kırıldığınızı anlatın.Şu an çok kotuyum. Uyku girmiyor gözüme. Üzüntüden midem bulanıyor. Böyle olmamalıydı o kadar uğraş çabayla evlenmiştik.esimi ta nişanlıyım hatta sevgiliyken ben alıştırdım.hep geri döndüm . Çok sevdiğim icin kaybetmekten korkuyordum. Onun aşırı gururlu karekterini pekişirdim.simdide her olayda ilk adımı atmak yoruyor beni fazlasıyla atmayincada kavgalı kalmak canımı yakıyor.
Merhaba. Ben eşimle iki ay önce evlendim. Öncesinde 2 yıla yakin görüştük. Ayri sehirlerdeydik uzaktan yürütüyorduk. Evlenmemiz çok zor oldu. Ailem karşı çıktı. Çok zor ikna ettim. Ama şimdi 2 ay oldu çok sık kavga ediyoruz. Evliliğin ilk ayları olduğu icin normal mi bu durum. Eşim aşırı gururlu biri. Kavgaların sonunda yüzde 80 adım atan ben oluyorum. Bende öfke kontrolü sağlayamıyorum. Olayda ben haklıysam bile o an öfkeme yenik düşüp bağırıp kendimi yanlış ifade edip hatalı ben oluyorum. Ve eşimin aşırı gururlu olup sıklıkla bnm adım atmam yoruyor . Evlilik nasıl yürür ne önerirsiniz. Kendimi hiç ıyi hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?