Eşimle Anlasamiyorum

İlk bir yıl bosanan sayısı o kadar fazla ki
Emin ol yüzde 99umuz yasıyor bunu
Hele o dedigin ilk aylar yokmu
Adama aynı ev icinde alısma, yeni ev, yeni düzen, yeni sorumluluklar
Bizde deli kavgalar ederdik hemde eften püften sebeplere
Eşime ton balıgını bitirdigi icin bagırdıgımı bilirim
Veya evde sogan kalmadıgı icin agladıgımı :)
Gecicek hepsi birbirinizi kırmadan hakarete dökmeden kavgalarınızı alısacaksınız

İlk zamanlar zordur bizde öyleydik hala da tam düzen kurulmuş değil. Eşimle 6 ay aynı evde yaşadık gözünün üzerinde kaşın vardan kavga çıkıyordu o kadar saçmaydı ki . Bende aynı senin gibi öfke kontrol problemi oluyor . 6 ayda da görev nedeni ile ayrı yaşadık evlilik yıl dönümüzün olduğu gün eve döndük . Şimdi temmuzdan beri yine aynı evdeyiz . Herşey biraz daha iyi ama bundan sonra daha iyi olacak inanıyorum. Hiç bir maddi manevi sorun yok eşim Harika bana öyle sarılır öyle sever ki dünya durur ama kavga olunca diyorum ki dünyada yanlız kalmış gibi hissediyorum kendimi. Oda bende aynı şekilde diyor . Dikkat ediyoruz kalp kırmamaya filan ama oluyor ya geçer inş

Aklıma getirdiniz şimdi . Yeni evliyiz o sıra ilk aylar yemek yaptım borcamla fırına koydum pişiyor eşimde markete gitti . Tam o sıra Borcam kırıldı kendi kendine yemeğin suyu filan fırına akmaya başladı. Tam o sıra eşim geldi bende gerilmiştim o an kavga çıktı o yemek doğru çöpe gitti herkes başka odalara dağıldı . Bunda kavga edecek ne varsa artık

Ah ah neler neler daha vardır kim bilir suanda kavga nedenlerimizi hatırlayamıyorum bile o kadar sacma salak seylerdi ki
Bide ben fazla inadım kusurlu oldugumu bilsemde gitmezdim ayagına illede o gelcek diye Allahtan vicdanlıdırda küslüğe dayanamaz yoksa benim gereksiz tribimle gereksiz kavgalarımızla coktan bitmişti :)

Eh bela davul çalarak geliyorum demiş. Siz de buyur gel demişsiniz.

yav biz de anlaştığımızdan sürdürmüyoruz. işte sevgi saygı asgari müşterekler, iyi bir hayat yaşama isteği vs vs alttan almalar felan filan.
bir zaman sonra birbirinize, huylarınıza alışacaksınız. yalnız tartışmalarda daha sakin kalmaya, uzatmamaya çalışın. çok büyük olaylar olmadıkça haklı haksız aramayın. evlilikte gurur olmaz bunu da oturun birlikte konuşun.

Artık siz adım atmayın, yoksa alışır sürekli sorun çıkarır....nasil olsa gidip nazlayip barışıyorsun diye..

O ilk yılın zorluğu beni benden almıştı ( geçecek sadece sabredin..

İlk bir sene deli gibi kavga ettik:) Hem de su şişesi neden orada değil burada gibi sebeplerden.
Sakın ama sakın barışmak için yanına gitme.
Ben de küs kalmaya dayanamıyordum gidiyordum ama sonra eşim bunu kullanmaya başladı.
Kavga edince üzüldüğümü bildiği için artık küsüyordu hemen, abartıp boşanalım diyordu, evden çıkmaya yelteniyordu ben ya tamam gel abartma vs. diye peşinden gidiyordum.
Bir gün bende de şalter attı. Küsünce gitmedim yanına, boşanalım diyince ses çıkarmadım, evden çıkmak istediğinde dur demedim. Kavga da etmedim, bağırıp çağırmadım girdim bi odaya açtım film izledim, uzandım,
Önce iki üç gün konuşmadık, sonra bir iki gün, sonra bir iki saat, gittikçe küslük süremiz azaldı.

ilk aylarda kavga etmek normal de devamlı alttan alan tarafın siz olması normal değil. ilerde ha deseniz adam küser, peşinden gitmek zorunda kalırsınız.

bi de o gururlu diye kategorize etmek ne demek anlamadım. sizde gurur yok mu sanki?

İlk bir yıl evliliğin oturması için çok önemli bir süre.
Tarafların birbirini tanıması, bilmediği yönlerinin ortaya çıkması gibi bir sürü faktör var.
O yüzden sadece SABIR diyorum...
Zamanla düzelecek her şey.

Evlilik konusunda tecrübeli olanlar alışma zamani ilk 1 sene zor olur falan diyorlar burdaki yorumlar da o yönde ben evleneli 1 sene olmadi ve dün mesela yine kavga ettik hemde hastanede
Muayne bile olmadan eve döndüm. Yolda da 1 kelime bile konusmadik eve geldik yine konusmadik simdi tost yapiyor bana yicenmi diyor
Ben kavga edince yemek memekte yapmam mesela ve o bahsettiginiz gurur bende cok fazla var bizim gibi insanlarla ugrasmak zordur sizde de vardir gurur ama alttan almayin cok fazla madem biraz da o alsin ne diyeyim
Bende cok sinirli bir tipim dun neler neler yaptim.
Zaten suanda butun insanlar evli bekar genc yaşlı hepsi stresli hayat cok kötü zor ve acımasız. Sıkıcı zaten bu hayat
Offf yine sinirlendim ya

tartismak vs normal,
sonucta farkli illerde yasadiginiz kisi ile direk ayni evin icine giriyorsunuz.
Ancak ses yukseltmek ve kavga boyutuna gelmesi bence normal degil daha 2 aylik evlilikte.

Ben olsam 'yerim, evet ama benimki çift kaşarlı olsun' derim sonra da kalkar çaycının düğmesine basarım.

Ben olsam 'yerim, evet ama benimki çift kaşarlı olsun' derim sonra da kalkar çaycının düğmesine basarım.
Yerim benimki kaşarlı olsun dedim zaten. Kendine sucuk ve kaşarlı yaptı
Yedim de.. bir kezde o hazırlasın değilmi. Kendisine salatasina pizzasina kadar yaptigim gunlere saysın....

Yerim benimki kaşarlı olsun dedim zaten. Kendine sucuk ve kaşarlı yaptı
Yedim de.. bir kezde o hazırlasın değilmi. Kendisine salatasina pizzasina kadar yaptigim gunlere saysın....
Afiyet olsun.
Kendi kendinizi veya kocalarınızı yemeyin de tost yiyin,pizza yiyin,dükkan sizin kısacası istediğinizi yiyin.

sorunsuz evlilik yoktur.sorunları takmayan çakırkeyf kafayla yaşanan evlilik vardır. zaten o kafa ile yaşanmazsa 3. sayfa haberi oluyorlar.yakında kocam sayesinde ericem sanırım evlilik konusunda.

Birçok evlilikte olur, yeni bir hayata adapte olmak kolay değil. Biz de ilk aylar kavga ederdik, sonra edemiyon kavga, evde küs durmak sıkıcı oluyor, o yüzden yeltenmiyoz kavgaya. Bir de zamanla adapte olacaksınız, geçer yani.

Afiyet olsun.
Kendi kendinizi veya kocalarınızı yemeyin de tost yiyin,pizza yiyin,dükkan sizin kısacası istediğinizi yiyin.
Sağol canim. Cok dogru söylüyorsun kendimi yemekten yine zayıflamışım sanırım damarlarım çıktı sinirden
Neden böyle bazi insanlar
Bazılari cok rahat vurdumduymaz geniss

Sağol canim. Cok dogru söylüyorsun kendimi yemekten yine zayıflamışım sanırım damarlarım çıktı sinirden
Neden böyle bazi insanlar
Bazılari cok rahat vurdumduymaz geniss
Mizaç,yetişme tarzı,aile bireylerinin kişiliği ve ebeveynlik tarzı,sosyo-kültürel hatta ekonomik farklar,aldığımız eğitim gibi daha sayamadığım pek çok faktör herbirimizi farklı ve biricik yapıyor.
Ama hepsinden önemlisi davranış kodlarımızın ve kişiliğimizin altında 0-2 yaş arasında yaşadıklarımız gizli.
Bu konuda biraz okuyup araştırabilirsiniz,
iç dünyanızda farklı pencereler açacağınızı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…