- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Aklıma getirdiniz şimdi . Yeni evliyiz o sıra ilk aylar yemek yaptım borcamla fırına koydum pişiyor eşimde markete gitti . Tam o sıra Borcam kırıldı kendi kendine yemeğin suyu filan fırına akmaya başladı. Tam o sıra eşim geldi bende gerilmiştim o an kavga çıktı o yemek doğru çöpe gitti herkes başka odalara dağıldı . Bunda kavga edecek ne varsa artıkİlk bir yıl bosanan sayısı o kadar fazla ki
Emin ol yüzde 99umuz yasıyor bunu
Hele o dedigin ilk aylar yokmu
Adama aynı ev icinde alısma, yeni ev, yeni düzen, yeni sorumluluklar
Bizde deli kavgalar ederdik hemde eften püften sebeplere
Eşime ton balıgını bitirdigi icin bagırdıgımı bilirim
Veya evde sogan kalmadıgı icin agladıgımı :)
Gecicek hepsi birbirinizi kırmadan hakarete dökmeden kavgalarınızı alısacaksınız
Ah ah neler neler daha vardır kim bilir suanda kavga nedenlerimizi hatırlayamıyorum bile o kadar sacma salak seylerdi kiAklıma getirdiniz şimdi . Yeni evliyiz o sıra ilk aylar yemek yaptım borcamla fırına koydum pişiyor eşimde markete gitti . Tam o sıra Borcam kırıldı kendi kendine yemeğin suyu filan fırına akmaya başladı. Tam o sıra eşim geldi bende gerilmiştim o an kavga çıktı o yemek doğru çöpe gitti herkes başka odalara dağıldı . Bunda kavga edecek ne varsa artık
Eh bela davul çalarak geliyorum demiş. Siz de buyur gel demişsiniz.Şu an çok kotuyum. Uyku girmiyor gözüme. Üzüntüden midem bulanıyor. Böyle olmamalıydı o kadar uğraş çabayla evlenmiştik.esimi ta nişanlıyım hatta sevgiliyken ben alıştırdım.hep geri döndüm . Çok sevdiğim icin kaybetmekten korkuyordum. Onun aşırı gururlu karekterini pekişirdim.simdide her olayda ilk adımı atmak yoruyor beni fazlasıyla atmayincada kavgalı kalmak canımı yakıyor.
Merhaba. Ben eşimle iki ay önce evlendim. Öncesinde 2 yıla yakin görüştük. Ayri sehirlerdeydik uzaktan yürütüyorduk. Evlenmemiz çok zor oldu. Ailem karşı çıktı. Çok zor ikna ettim. Ama şimdi 2 ay oldu çok sık kavga ediyoruz. Evliliğin ilk ayları olduğu icin normal mi bu durum. Eşim aşırı gururlu biri. Kavgaların sonunda yüzde 80 adım atan ben oluyorum. Bende öfke kontrolü sağlayamıyorum. Olayda ben haklıysam bile o an öfkeme yenik düşüp bağırıp kendimi yanlış ifade edip hatalı ben oluyorum. Ve eşimin aşırı gururlu olup sıklıkla bnm adım atmam yoruyor . Evlilik nasıl yürür ne önerirsiniz. Kendimi hiç ıyi hissetmiyorum
Artık siz adım atmayın, yoksa alışır sürekli sorun çıkarır....nasil olsa gidip nazlayip barışıyorsun diye..Merhaba. Ben eşimle iki ay önce evlendim. Öncesinde 2 yıla yakin görüştük. Ayri sehirlerdeydik uzaktan yürütüyorduk. Evlenmemiz çok zor oldu. Ailem karşı çıktı. Çok zor ikna ettim. Ama şimdi 2 ay oldu çok sık kavga ediyoruz. Evliliğin ilk ayları olduğu icin normal mi bu durum. Eşim aşırı gururlu biri. Kavgaların sonunda yüzde 80 adım atan ben oluyorum. Bende öfke kontrolü sağlayamıyorum. Olayda ben haklıysam bile o an öfkeme yenik düşüp bağırıp kendimi yanlış ifade edip hatalı ben oluyorum. Ve eşimin aşırı gururlu olup sıklıkla bnm adım atmam yoruyor . Evlilik nasıl yürür ne önerirsiniz. Kendimi hiç ıyi hissetmiyorum
Ben olsam 'yerim, evet ama benimki çift kaşarlı olsun' derim sonra da kalkar çaycının düğmesine basarım.Evlilik konusunda tecrübeli olanlar alışma zamani ilk 1 sene zor olur falan diyorlar burdaki yorumlar da o yönde ben evleneli 1 sene olmadi ve dün mesela yine kavga ettik hemde hastanede
Muayne bile olmadan eve döndüm. Yolda da 1 kelime bile konusmadik eve geldik yine konusmadik simdi tost yapiyor bana yicenmi diyor
Ben kavga edince yemek memekte yapmam mesela ve o bahsettiginiz gurur bende cok fazla var bizim gibi insanlarla ugrasmak zordur sizde de vardir gurur ama alttan almayin cok fazla madem biraz da o alsin ne diyeyim
Bende cok sinirli bir tipim dun neler neler yaptim.
Zaten suanda butun insanlar evli bekar genc yaşlı hepsi stresli hayat cok kötü zor ve acımasız. Sıkıcı zaten bu hayat
Offf yine sinirlendim ya
Yerim benimki kaşarlı olsun dedim zaten. Kendine sucuk ve kaşarlı yaptıBen olsam 'yerim, evet ama benimki çift kaşarlı olsun' derim sonra da kalkar çaycının düğmesine basarım.
Afiyet olsun.Yerim benimki kaşarlı olsun dedim zaten. Kendine sucuk ve kaşarlı yaptı
Yedim de.. bir kezde o hazırlasın değilmi. Kendisine salatasina pizzasina kadar yaptigim gunlere saysın....
Sağol canim. Cok dogru söylüyorsun kendimi yemekten yine zayıflamışım sanırım damarlarım çıktı sinirdenAfiyet olsun.
Kendi kendinizi veya kocalarınızı yemeyin de tost yiyin,pizza yiyin,dükkan sizin kısacası istediğinizi yiyin.
Mizaç,yetişme tarzı,aile bireylerinin kişiliği ve ebeveynlik tarzı,sosyo-kültürel hatta ekonomik farklar,aldığımız eğitim gibi daha sayamadığım pek çok faktör herbirimizi farklı ve biricik yapıyor.Sağol canim. Cok dogru söylüyorsun kendimi yemekten yine zayıflamışım sanırım damarlarım çıktı sinirden
Neden böyle bazi insanlar
Bazılari cok rahat vurdumduymaz geniss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?