nişanlıyken eski kız arkadaşıyla buluşmuştu ve ben bunu başkasından öğrendim onayladı , evliyken yine bir kız aradı ve ben yanındayım diye müsait olmadığını söyledi sebep olarakda saçma şeyler söyledi
nişanlıyken eski kız arkadasıyla buluştu diyorsun ??? eee ozaman sen sindirmişin bunu bile bile evlenmişin şimdi neden sorun war diyorsun anlamadımCADIARZU
bende öyle düşünmüyor değilim ama derler yani gözünün içine baka baka aldatır fln ne bilim yani ne düşünüceğimi bilmiyorumSanırım "10 dakika sonra sendeyim" demek yerine, "10 dakika sonra sizdeyim" demesini isterdin.Aslında haklısında...Arada biraz resmiyet olması gerek bana kalırsa..
Ama bir de şöyle birşey var; eşinin niyeti farklı olsaydı senin yanında bu kadar rahat konuşamazdı gibime geliyor..
birbirini seven insanların eşlerin birbirlerini kıskanmasını bir yere kadar normal karşılıyorum
ama kıskançlığın fazlası evlilğe zarar verir sendeyim yada sizdeyim demiş gibi ufak tefek şeylere takılmamak lazım eşin şöförmüş bir müşterisidir yaaa
hemen herşeyide kötüye yormayın böyle gereksiz kıskançlıklarla eşlerinizi bunaltıp ilişkinizi yıpratmayın
sanırım çevrenizdeki karısını aldatan erkeklerden etkileniyorsunuz ama her erkek bir olmaz bunu unutmayın
O zaman 1 ay konuşmadık zaten aileler araya girdi bir daha böyle birşey yapmayacağına inandırdı beni yeminler sözler verdi bende inandım ama içimde güvensizlik kaldı dediğim gibi aileler girincede 1 kez şans vermek zorunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?