O zaman 1 ay konuşmadık zaten aileler araya girdi bir daha böyle birşey yapmayacağına inandırdı beni yeminler sözler verdi bende inandım ama içimde güvensizlik kaldı dediğim gibi aileler girincede 1 kez şans vermek zorunda kaldım
nişanlıyken eski kız arkadaşıyla buluşmuştu ve ben bunu başkasından öğrendim onayladı , evliyken yine bir kız aradı ve ben yanındayım diye müsait olmadığını söyledi sebep olarakda saçma şeyler söyledi
2 gündür siteye giremedim hata verdi ,
Yorumlarınızı okudum her zaman düzelir bunlar sorun değil ufak tefek şeyler diyip beni susturdular , ama bunların büyümesinden korkuyorum bazı arkadaşlarımız sendeyim de bir şey yok demişler ama bu gibi şeylere susarsam başıma daha büyük olayların gelmesinden korkuyorum seviyorumda zaten sevmesem evlenmezdim... ama bu kadar yıpranıcağımı tahmin edememişim...
2 gündür siteye giremedim hata verdi ,
Yorumlarınızı okudum her zaman düzelir bunlar sorun değil ufak tefek şeyler diyip beni susturdular , ama bunların büyümesinden korkuyorum bazı arkadaşlarımız sendeyim de bir şey yok demişler ama bu gibi şeylere susarsam başıma daha büyük olayların gelmesinden korkuyorum seviyorumda zaten sevmesem evlenmezdim... ama bu kadar yıpranıcağımı tahmin edememişim...
Ne yapacağım peki şuan konuşmuyoruz çabuk sinirleniyorum hatalarım var biliyorum ama aman annesi duymasın aman üzülmesinler kendimi frenliyorum yani itip kötü kelimler kullanması ayrı bir üzdü 'sendeyim ' demek samimi demek bana göre ben anlatamıyorum kendimi ifade edemiyorum... bir kaç kere evnden çıkıp anneme gitttim o zaman da çözülmedi büyükler girdi yine araya sorunlar çözülmeden üstüne eklendi kafama çok takıyorum onun umrunda değil mesleğim var çalışmama izin vermiyor açık açık sen çalışırsan ben sen eve gelene kadar dışarda kalırım diyor yani kendisi güvensizlik yaratıyor anlatabiliyormuyum ..... benden 6 yaş büyük nerde yanlış yaptım bilmiyorum büyükler üzülmesin dedim ama ben ne oluyorum bilmiyorum
Şöförlük yapıyorsa, birbirlerinde tel nolarının olması çok normal..
Servis şöförleri ''nerde kaldınız?'' vs şeklinde aranabilir..O an, ''karısı yanında mı, kızar mı kıskanır mı?'' diye düşünemez kimse.. ..
''Sendeyim'' demekle; ''ordayım'' demek istemiştir..
Bana kıskançlık çıtanız yüksek gibi geldi..
Kızları taşıyor ya, kuruntu yapıyorsunuz biraz..
Güveniyorsanız rahat olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?