Eşimle anlaşamıyoruz

Adam tam bir utanmaz çocuğunun annesini dövdüğü yetmezmiş gibi bir de pişkin pişkin 'yine yaparım' diyor.
Yapacağınız tek şey var; bebeğinizi alıp ailenizin yanına giderek boşanma ve nafaka davası açmak. Buna cesaretim yok diyorsanız bebeğiniz büyüyene ve siz de cesaretinizi toplayana kadar adamı sinirlendirip kavga etmeyin.
Fazla muhatap olmayın, sadece evinizle ve bebeğinizle ilgilenin.

Merhaba eşim önceden tartışmalar olduğunda şiddet uygulamadan yada uygularsa ozur diler idi şimdi ise aksine her problemde şiddet çok sabrettim Bir daha olsun yine yaparım diyor ne yapmalıyım sizce
Sene 2018 olmus dövüyor ne yapayım demek ne ya annemiz babamiz bile kiyamazken elin oglu hem koynuna alacak hem divecek mi bizi. Gitsin baska kapiya... karakol agidio sikayetci oluyorsun darp raporu mahkeme. Sen yuttukca o seni sindirir sen yutmayacaksin oda hata degil yaptigi rezilligini anlayacak ins.

Asil cocuk var diye onun yapmamasi gerekir cocugu o dusunmuyor sen dusunuyorsan akli ermeden yasatma bu seyleri yavruna. Benim oglum dort yasi da simdi biz de daro yoktu fakat hakaret ettik uzunca sure birvirimize fazlaca yıprandık. Oglum diger odada saniyordum her zaman. Maalesef herseye sahitmis. Oglum icin iyi ki bosanmisim.
Çocuk var 7 aylık düzelir mi diye bekledim ama aynı

Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? Derdiniz adamdan kurtulmak mı dövmesini engellemek mi nedir? Adamdan kurtulmak istiyorsanız polise gidecek darp raporu alacak tazminat ve boşanma davası açacaksınız. Daha az dayak için yapılacak şey yok. Adam artık arsizlasmis. Susun kizdirmayin istediği her şeyi yapın desek başka bir şeye kizdigi an gözünün üstünde neden kaşın var diye döver. Sizi artık kum torbası olarak görüyor belli. Evlilik terapisti falan diyecek olanlar varsa o aklını kullanan mantıklı adamlar için bir çözümdür. Defalarca ve pişkince şiddet uygulayan adama işlemez. Bıyık altından gülüp" ompoti yapacahmisiz bah hele" diye dalga geçer.

Her şiddet uyguladığında özür diliyor ve sizde olur böyle şeyler deyip affediyorsunuz.. bi daha neden özür dilesin ki?? Nasılsa affedeceksiniz biliyo...

Çocuk var 7 aylık düzelir mi diye bekledim ama aynı

Neden düzelsin ki?
Kavga ediyorsunuz adam dövüyor, sonra özür diliyor barışıyorsunuz. Bakmış ki bir yere gittiğiniz yok "özür dilememe ne gerek var" demiş, artık özür de yok. Yine olsa yine yapacağını söylüyor.
Adam stres atıyor resmen üzerinizde. Zaten siz her şeyi affediyorsunuz. Yahu bu adam neden düzelsin?

Şu an geldiğiniz noktadan bir adım geriye gidemezsiniz artık şiddet konusunda. Artarak devam edecek.
Çocuğunuza yazık. Darp raporu alın ve boşanın.

Sizi üzmek istemiyorum. Hiç kimse şiddete uğramak istemez. Nasıl kendi evladının annesine elini kaldırabiliyor. Daha sonra nasıl yüzüne bakabiliyor... Boşanma gibi bir seçeneğiniz yok sanırım. Karşınıza alıp konuştunuz mu. Ya da lafını dinleyeceği bir büyüğünüz. Boşanmayı da düşünün huylu huyundan pek vazgeçmez.

Merhaba eşim önceden tartışmalar olduğunda şiddet uygulamadan yada uygularsa ozur diler idi şimdi ise aksine her problemde şiddet çok sabrettim Bir daha olsun yine yaparım diyor ne yapmalıyım sizce
Boşanmak ya da hiç birşeyi problem etmemek. İlk vurduğunda boşanmadınız bu durumda hep vuracak. Gitmiyorsanız dayak yemeyin

ey kadin kendine hic mi saygin yok? elleri kirilir insAllah

Boşanın anneniz sizi dayak yiyesiniz diye dünyaya getiemedi

Düzelmez. Hatta artacak dayağın şiddeti. Tavsiyem, plan kurun hayatınızla ilgili. Kendinize iş bulun. Çocuğa bakacak birini ayarlayın. Sonra da boşanın.

Şiddet çocuğa da sıçrasın diye mi bekliyorsunuz? Zaten öyle bir ortamda büyüse daha mi iyi olacak

Şiddet boşanma sebebidir.
Darp raporu alıp evden uzaklastirin. Tazminat davasi da açın bosanmayi dusunurseniz.
Hayati bi yerinize denk gelse olebilirsiniz.

Merhaba EŞİN SANA ŞİDDET UYGULUYOR ÜSTELİK 7 AYLIK BEBEĞİN VAR ŞİDDETİ ÖĞRENMEYE ERKEN BAŞLAYACAK. HEM EŞİN SANA DAHA ÖNCEDE ŞİDDET UYGULAMIŞ.
SENCE NE YAPMALISIN?

Eşin yada kim olursa olsun değil şiddet sana istemediğin hiçbirşeyi yapamaz.
Ailenden, çevrenden devletin polisinden, sosyal hizmetlerden, sığınma evi, iş desteği vs. Alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…