- 26 Mayıs 2018
- 8.207
- 38.793
- 548
- 51
Sene 2018 olmus dövüyor ne yapayım demek ne ya annemiz babamiz bile kiyamazken elin oglu hem koynuna alacak hem divecek mi bizi. Gitsin baska kapiya... karakol agidio sikayetci oluyorsun darp raporu mahkeme. Sen yuttukca o seni sindirir sen yutmayacaksin oda hata degil yaptigi rezilligini anlayacak ins.Merhaba eşim önceden tartışmalar olduğunda şiddet uygulamadan yada uygularsa ozur diler idi şimdi ise aksine her problemde şiddet çok sabrettim Bir daha olsun yine yaparım diyor ne yapmalıyım sizce
Çocuk var 7 aylık düzelir mi diye bekledim ama aynı
Çocuk var 7 aylık düzelir mi diye bekledim ama aynı
Değil bir çocuk on çocuk bile yapsan bu adam değişmez. Sihirli değnek değil ki çocuk.Çocuk var 7 aylık düzelir mi diye bekledim ama aynı
Boşanmak ya da hiç birşeyi problem etmemek. İlk vurduğunda boşanmadınız bu durumda hep vuracak. Gitmiyorsanız dayak yemeyinMerhaba eşim önceden tartışmalar olduğunda şiddet uygulamadan yada uygularsa ozur diler idi şimdi ise aksine her problemde şiddet çok sabrettim Bir daha olsun yine yaparım diyor ne yapmalıyım sizce
Bosanmak icin cocugu balkondan atmasini bekleyin. Kesin bilgi. ( yani artik alayciliga vurdum isi)Çocuk var 7 aylık düzelir mi diye bekledim ama aynı
Boşanın anneniz sizi dayak yiyesiniz diye dünyaya getiemediMerhaba eşim önceden tartışmalar olduğunda şiddet uygulamadan yada uygularsa ozur diler idi şimdi ise aksine her problemde şiddet çok sabrettim Bir daha olsun yine yaparım diyor ne yapmalıyım sizce
5 yıl bekledim. Değişmedi. 2. Yılımda boşanma davası açtım, ağladı sizladi. Ayaklarima kapandı. Affettim yine aynı. Bu yola girerseniz tek tavsiyem geri donmeyin.Çocuk var 7 aylık düzelir mi diye bekledim ama aynı
Merhaba EŞİN SANA ŞİDDET UYGULUYOR ÜSTELİK 7 AYLIK BEBEĞİN VAR ŞİDDETİ ÖĞRENMEYE ERKEN BAŞLAYACAK. HEM EŞİN SANA DAHA ÖNCEDE ŞİDDET UYGULAMIŞ.Merhaba eşim önceden tartışmalar olduğunda şiddet uygulamadan yada uygularsa ozur diler idi şimdi ise aksine her problemde şiddet çok sabrettim Bir daha olsun yine yaparım diyor ne yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?