Eşimle anlaşmakta zorlanıyorum :(

Prensescann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
3.421
2.257
37
Çok yıpratıcı bir durum ya daha bir senelik evliyim ben birsey anlatmaya korkuyorum beni yoruyor defalarca açıklıyorum başım ağrıyor gün sonunda ağrı kesici icmeden kendime gelemiyorum
Antidepresan içmediğine şükret canım ne diyeyim ...
İnanılmaz yıpratıcı hem de , asla komik değil hele üstünden zaman geçtikçe daha da sinir bozucu
 

Minnaklarimm

İkizanasi👸🤴iki meleğimin kanatları 👫Rd❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2019
5.699
7.655
Dert mi bilmiyorum . Kızlar eşimle bazen iletisim kurmakta çok zorlanıyorum. Bu durum beni çok yıpratıyor. Örnegin ona bir anımı anlatıyorum ama anlatırken kurdugum cumlelerde ne demek istedigimi çoğu kez anlamıyor. Akıcı konustuguma eminim. Üstüne bastıra bastıra diyorumki a marketten şu ürünü al o yine arayıp diyor ki b marketteyim ürünü bulamadım. Yahu üstüne basa basa a marketten alacaksın dedim . Daha bugün gelirken fırın kagıdı al dedim folyo almış gelmiş şaka gibi gülsem mi aglasam mı bilemiyorum :) özellikle dikkat ediyorum kurduğum cümlelere tane tane konuşuyorum. Anlatmak istediğimin tam tersini anlamayı başarıyor. Üniversite mezunu kariyeri olan bir adam yani.farklı kültürlerdeniz ondan mı acaba ailelerimiz de birbirini anlamıyor pek🤦‍♀️😄 ne yapmalıyım ben sizce? Aile terapistine gitmelimiyiz? 1 yıl sevgili 1 bucuk sene nisanlı kaldık. 1 senedir de evliyiz . Düzelir mi zamanla?
Yazarak dene. Benim eşim bir anda iki işi yapamıyor kendi öyle diyor mesela bende şunu al diyorum eğer o an kafasında bir şey varsa yâda tlf uğraşıyorsa gitti. Yazıyorum market için alacakları ve artık bir işle uğraşırken bir şey demiyorum. Ben hızlı konuşuyorum senin kadar taneli değildir ve hemen anlasın istiyorum. O bana dese üstü kapalı leb demeden leblebiyi anlıyorum ama işte aynı olacak diye bir şey yok 😅
 

Piremses2020

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2020
385
447
Kesinlikle , benim elimin gerçekten düşük defalarca şahit ola ola emin oldum
benim anneminki de öyle, asla öğrenemiyorlar çoğu şeyi uzun vadeli şeyleri, hatalardan tecrübe edinme vb. kandırılma oranıda yüksek oluyor.

güçlü otorite kurmak gerek yoksa başedilmiyor

annem her çıktığında 20 tl civarı yanlışlık yapardı,

cebine parayı koyar oda ordan düşer, yanlış verir, para üstünü unutur

malın aynısının ucuzunun fiyatına bakar yanlışlıkla pahalısını alır

kasiyer indirimli ürünü ben sizin hesaptan geçeyim sonra inerim der düşmez falan derken çok çektim

halen çekiyorum yaşı olmuş 50 ama halen saf ve bir kerede asla anlamıyor

"kesin" ve "asla" kelimelerini sık sık kullanmak zorunda kalıyorum
 

Prensescann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
3.421
2.257
37
benim anneminki de öyle, asla öğrenemiyorlar çoğu şeyi uzun vadeli şeyleri, hatalardan tecrübe edinme vb. kandırılma oranıda yüksek oluyor.

güçlü otorite kurmak gerek yoksa başedilmiyor

annem her çıktığında 20 tl civarı yanlışlık yapardı,

cebine parayı koyar oda ordan düşer, yanlış verir, para üstünü unutur

malın aynısının ucuzunun fiyatına bakar yanlışlıkla pahalısını alır

kasiyer indirimli ürünü ben sizin hesaptan geçeyim sonra inerim der düşmez falan derken çok çektim

halen çekiyorum yaşı olmuş 50 ama halen saf ve bir kerede asla anlamıyor

"kesin" ve "asla" kelimelerini sık sık kullanmak zorunda kalıyorum
Ya işte çok zor
Ben de eşime artık sert sert konuşuyorum bu da beni üzüyor ve yoruyor
O da bıktım senin sinirinden diyor da
Neden sinirli bir insan anlaması mümkün değil ..
 

Prensescann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
3.421
2.257
37
benim anneminki de öyle, asla öğrenemiyorlar çoğu şeyi uzun vadeli şeyleri, hatalardan tecrübe edinme vb. kandırılma oranıda yüksek oluyor.

güçlü otorite kurmak gerek yoksa başedilmiyor

annem her çıktığında 20 tl civarı yanlışlık yapardı,

cebine parayı koyar oda ordan düşer, yanlış verir, para üstünü unutur

malın aynısının ucuzunun fiyatına bakar yanlışlıkla pahalısını alır

kasiyer indirimli ürünü ben sizin hesaptan geçeyim sonra inerim der düşmez falan derken çok çektim

halen çekiyorum yaşı olmuş 50 ama halen saf ve bir kerede asla anlamıyor

"kesin" ve "asla" kelimelerini sık sık kullanmak zorunda kalıyorum
Peki annenin küçüklüğünde yaşadığı cidd travmalar var mı ? Bilgin var mı ?
 

filmkolik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
218
235
Bu market alisverisini becerememe bazi erkeklerde var galiba 🤣 ben esime watsaptan istedigim urunun resmini attigim halde yine de o urunu almayi beceremeyip bi benzerini alip geliyor.. bi kac arkadasimla da konustum ayni durum onlarin eslerinde de varmis, ya umursamadiklari icin dogru duzgun bakmiyolar yada beyinlerinde bi problem var algilayamiyorlar 🙈
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2084 gün geçti.

Piremses2020

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2020
385
447
Peki annenin küçüklüğünde yaşadığı cidd travmalar var mı ? Bilgin var mı ?
ablası çok sert davranmış birde anneanneannem, anneme hamileyken vajinasına sabun atıyormuş çocuk düşsün diye bu da fetüsün vitamin alımını engellemiştir

beyin anne karnında bir gün kötü bir muameleye maruz kalırsa bu eksiklikler oluyor

annemin yanında çok duramıyorum

20 tl lik malı 80a almaya gidiyor, internetten bak diyorum şok oluyor a 20 diye

sürekli bir derdi oluyor, birşeyin yerini soruyor 1 saat sonra kendimi bağırmaktan l, af anlatmaktan sesim kısılmış buluyorum
 

redvelvetcake

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Pro Üye
3 Temmuz 2010
9.444
8.399
sizi dinlemiyor bence, kafası baska yerde olabilir, bir de omega3 eksikligi olabilir gercekten. ben omega 3 bıraktıktan sonra mallaştım yemin ederim.
 

Yasolin

Sabır da yorulur...
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2017
5.360
5.933
Ay yazık nasil kendini unutmuyor bir yerler de...evin yolunu da bulabiliyor mu bari.. elini birakma kız seker verir kacirirlar valla
 

Burka

Popüler Üye
Pro Üye
5 Aralık 2013
1.008
1.952
31
Düzelmez daha kötü olur , yazın her şeyi yazarak söyleyin. Evin içinde bile mesaj atıyorum ben çünkü hiç bir dediğimi anlamıyor .
 

zorunlunick

Kalıbım küçük ama Nemrut'un tarafında değilim 🙏
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
12.806
17.365
Dert mi bilmiyorum . Kızlar eşimle bazen iletisim kurmakta çok zorlanıyorum. Bu durum beni çok yıpratıyor. Örnegin ona bir anımı anlatıyorum ama anlatırken kurdugum cumlelerde ne demek istedigimi çoğu kez anlamıyor. Akıcı konustuguma eminim. Üstüne bastıra bastıra diyorumki a marketten şu ürünü al o yine arayıp diyor ki b marketteyim ürünü bulamadım. Yahu üstüne basa basa a marketten alacaksın dedim . Daha bugün gelirken fırın kagıdı al dedim folyo almış gelmiş şaka gibi gülsem mi aglasam mı bilemiyorum :) özellikle dikkat ediyorum kurduğum cümlelere tane tane konuşuyorum. Anlatmak istediğimin tam tersini anlamayı başarıyor. Üniversite mezunu kariyeri olan bir adam yani.farklı kültürlerdeniz ondan mı acaba ailelerimiz de birbirini anlamıyor pek🤦‍♀️😄 ne yapmalıyım ben sizce? Aile terapistine gitmelimiyiz? 1 yıl sevgili 1 bucuk sene nisanlı kaldık. 1 senedir de evliyiz . Düzelir mi zamanla?
Konsantrasyon bozukluğu olabilir
 

zeynones2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
6.687
9.441
Erkeklerin bir çoğu fotoğrafını atsanız bile aynısını almayı başaramaz marketten. Amaaan bunlar filan takılacak mevzular değil.
 

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 28-10-2021

Hamileliğimin 22. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 127 gün kaldı.

Bebeğinizin göz kapakları birleşik olsada, közkapakları kırpma hareketi yapmaktadırlar. Bebeğinizin omurga, kaburga, uzun kol ve bacak kenmikleri sertleşiyor. Bu noktada, alnı, şakakları ve üst ve arka kafatasını kapsayan kafatası tabakaları oluşmuş ve kıkırdaktan meydana gelmişlerdir. Yurt dışında bazı anneler doğum sırasında yardımcı olması için gebelik ve doğum danışmanlarıyla çalışmaktadırlar.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 470 gr. - Yaklaşık boyu : 26.7 cm. (Baştan Topuğa)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

sabahvesen

Yazar Hanım
Pro Üye
30 Ocak 2013
24.946
29.155
Dert mi bilmiyorum . Kızlar eşimle bazen iletisim kurmakta çok zorlanıyorum. Bu durum beni çok yıpratıyor. Örnegin ona bir anımı anlatıyorum ama anlatırken kurdugum cumlelerde ne demek istedigimi çoğu kez anlamıyor. Akıcı konustuguma eminim. Üstüne bastıra bastıra diyorumki a marketten şu ürünü al o yine arayıp diyor ki b marketteyim ürünü bulamadım. Yahu üstüne basa basa a marketten alacaksın dedim . Daha bugün gelirken fırın kagıdı al dedim folyo almış gelmiş şaka gibi gülsem mi aglasam mı bilemiyorum :) özellikle dikkat ediyorum kurduğum cümlelere tane tane konuşuyorum. Anlatmak istediğimin tam tersini anlamayı başarıyor. Üniversite mezunu kariyeri olan bir adam yani.farklı kültürlerdeniz ondan mı acaba ailelerimiz de birbirini anlamıyor pek🤦‍♀️😄 ne yapmalıyım ben sizce? Aile terapistine gitmelimiyiz? 1 yıl sevgili 1 bucuk sene nisanlı kaldık. 1 senedir de evliyiz . Düzelir mi zamanla?
özellikle resimlerni göster bak bundan al de ve yaz eline detaylıca ver kağıdı