Eşimle annesinin konuşmaları

Dondurmalipasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
167
66
28
Kayınvalidemden de annemlerden de farklı şehirde yaşıyoruz. Kv KB ile yaşıyor. Eşim annesini haftada üç kere filan arayıp genelde yarım saate yakın konuşuyor. Ben bu durumdan rahatsız oluyorum çünkü ailesiyle o kadar samimi olmak istemiyorum. Samimi olunca en ufak şeyde arayıp ağlıyor. Uygunsuz saatlerde arıyor. Lütfen kırıcı yorum yapmayın. Sizin eşleriniz de böyle mi ve sizce ne yapmalıyım. Annesi tabiki konuşacak ben konuşmasın demiyorum ama yarım saat çok fazla değil mi

Canım sen annenle ne sıklıkta konuşuyorsun
Ne olacak konuşsun

Kız anası arayınca sorun yok erkek anası arayınca sorun oluyor nedense sizin eşinizse onunda evladı yapmayın böyle yarın öbür gün siz de anne olacaksınız . Ne var ağlıyorsa ,derdini anlatıyorsa? Sizi kendine yakın görüyor demek ki . Siz istemiyorsanız çok konuşmazsınız , ama eşinize karışmaya hakkınız yok.

Siz samimi olmak istemiyorsaniz olmayin ama esinize de engel olamazsiniz annrsi sonucta.
Siz kendi annenizle eminim daha sık konusuyorsunuzdur. Esinizin de bundan rahatsiz oldugunu dusunun?

Oğlum da benim oğlum diyerek gelinine baskın çıkmaya çalışan kvler kadar hazzetmediğim, kocam da kocam diyerek ana-oğul arasına kota koymaya çalışan gelinler. Oğlanı bi sana doğuruvermedi kadın, anası, ne zararı var? Sizinle evlendi diye evlatlık bağları kopmadı eşinizin.

Eski konularında kendi annesiyle görüşmediğini yazmış yani sorun o kendisi annesiyle görüşmediği için eşi de annesiyle gorussun istemiyor

Ama o kız anası. Doğurdu, baktı, büyüttü. Saçını süpürge etti.
Çoğu zaman erkek anneleri doğurur ama bakmaz. Ortada kalan bu çocuk ne hikmetse büyür, iş sahibi olur ve evlenir.
Erkek annesi konusu olunca akıl ve mantık firar ediyor.
Kaynanaya veryansın edebilmek için saçma sapan bahaneler üretiliyor.
Vay anam vay. Adam annesiyle kon7şuyormuş vay terbiyesiz vay. Tiz kellesi vurula.

Konu sahibi, farkında mısınız eşi boşar yeniden evlenebilirsiniz ama anne bir tanedir.
EGO’larınızı biraz tatile çıkarın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…