- 24 Ağustos 2016
- 167
- 66
- 28
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
-
Canım sen annenle ne sıklıkta konuşuyorsunKayınvalidemden de annemlerden de farklı şehirde yaşıyoruz. Kv KB ile yaşıyor. Eşim annesini haftada üç kere filan arayıp genelde yarım saate yakın konuşuyor. Ben bu durumdan rahatsız oluyorum çünkü ailesiyle o kadar samimi olmak istemiyorum. Samimi olunca en ufak şeyde arayıp ağlıyor. Uygunsuz saatlerde arıyor. Lütfen kırıcı yorum yapmayın. Sizin eşleriniz de böyle mi ve sizce ne yapmalıyım
Kız anası arayınca sorun yok erkek anası arayınca sorun oluyor nedense sizin eşinizse onunda evladı yapmayın böyle yarın öbür gün siz de anne olacaksınız . Ne var ağlıyorsa ,derdini anlatıyorsa? Sizi kendine yakın görüyor demek ki . Siz istemiyorsanız çok konuşmazsınız , ama eşinize karışmaya hakkınız yok.
Kız anası arayınca sorun yok erkek anası arayınca sorun oluyor nedense sizin eşinizse onunda evladı yapmayın böyle yarın öbür gün siz de anne olacaksınız . Ne var ağlıyorsa ,derdini anlatıyorsa? Sizi kendine yakın görüyor demek ki . Siz istemiyorsanız çok konuşmazsınız , ama eşinize karışmaya hakkınız yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?