Eşimle annesinin konuşmaları

Ben aslında konu sahibine şurdan hak veriyorum eşi konuşsun elbette annesiyle konuşacak da bu kimseyi ilgilendirmez ama eşiyle geçireceği özel anlardan çalıp konuşmasın bence konu sahibi de buna kızmış.
Ben de annemle her gün konuşurum ama eşim eve geldiğinde kapatırız telefonu ya da annem eşim evdeysen aramaz.
Biz de eşimle bu yüzden tartışmıştık çok fazla, işten geliyorum yemek yiyoruz çay demliyoruz tam oturuyoruz sohbet edeceğiz telefon Faslı başlıyor saatlerce konuşsunlar sen saf gibi bekle ne anladım ben o çaydan yahu ben evde değilken arasınlar diyordum ben de aramasınlar demiyorum bence konu sahibi de bundan yakınıyor.

Biz yeni evliyiz. Eşim annesiyle her gün 1 saat konuşuyor. Hem de odaya girip, gizli gibi..ilk başlarda ana kuzususun sen diye laf soktum. Şimdi umrumda değil. Kv den nefret ediyorum.. Ama şimdi diyorum ki 2 saat konuşsun isterse, bana dokunmasınlar yeter. Eskiden şahit olmuştum konuşmalarına, aldığı dona kadar anlatıyordu. Ha bu yüzden samimi oluyor muyum? Asla! Hiç aramadım kandil dışında. O da 10 saniyeyi geçmez.

Eşiniz miydi aldığı dona kadar anlatan ??

Bırakın konussun siz anladigim kadariyla konusmuyorsunuz. O konusurken baskw seylerle ilgilenin o zaman yarim saat uzun gelmez

İstediği kadar konuşur size ne ?
Yarın bi gün evladınızın sizle konuşma süresini gelin/damadınız mi belirleyecek ?

Evet eşimdi. Büyük gelmiş, değiştirecekmiş. Hatta bir gün deprem oldu, merdivenden koşarak iniyoruz, annesini aradı, anne deprem oluyor biliyor musun diyor. Şok olmuştum!
Şimdi gelip bu zamana kadar donlarını annesi almış size ne anlatır anlatır derler bak bekle :)) işte her şeyin bir yakışanı var değil mi...

Valla benim eşim 7 24 annesiyle babasıyla iş birlikte yapıyorlar yani eşim benden çok annesiyle vakit geçiriyor. Bu durumda ben napiyim takmıyorum keyfime bakıyorum napim ama aşırı yüzde vermiyorum olması gerektiği kadar mesafelym.Eşimde anlayışlı Allahtan. Yalnız Abimn eşi annemi bizi telfn dan engellemişti hem kendi telefonundan hem abiminkinden ortaya çıktı bisekilde nerdys bosanacaklardi bu gb sebeplerden şimdi yengem kuzuya döndü. Ahahah

konuşmasın demiyorum , ama hobi olarak konuşmasın der gibi

Anlamıyorum ben sizin gibi insanları.

Uzunluktan ziyade ne konuştuğuna bağlı bana kalırsa.

Sizi mi çekiştiriyorlar? Evde ne olsa eşiniz ayrıntısı ile anlatıyor mu? Yapacağınız her şey için annesine mi danışıyor, o ne derse onu yapıyor? Her aradığında illa sizin de konuşmanızı mı istiyor? Ailenizin dedikodusu mu yapılıyor?

Bunlar yoksa bırakın konuşsun. Anne sonuçta.

Böyle bunalltiyosunuz adamları sonra evde huzur bulamayınca yok dışarı baktı yok eve gelmiyo diye agliyosunuz
Sanki yabancı kadınla konusuyo
Bu eşi ailesinden kıskanmak da nedir ne kadar saçma

Siz hiç konusmuyo musunuz ailenizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…