Eşimle annesinin konuşmaları

Eski konularında kendi annesiyle görüşmediğini yazmış yani sorun o kendisi annesiyle görüşmediği için eşi de annesiyle gorussun istemiyor

Tamam da bunun eşi ve annesiyle ne alakası var ? Millet hayatını gelininin ailevi durumuna göre mi düzenleyecek ? O görüşmeyebilir ama eşine karışamaz .İlk okuduğumda eşiyle kv gelinin arkasından konuşmuşlardır diye düşünmüştüm de öyle birşey de yok sanırım .

Haftada bir buçuk saat ediyor.boyle bakınca çok değil aslında. Siz ne kadar konuşuyorsuniz ailenizle haftada 10 dakika mi? Ya da yarım saati bir seferde konuşması çok geldi size. Himm. O zaman haftada üç kere degil her gün arayıp 12 kusur dakika konuşursa ayniya denk geliyor. Eşinize böyle talimat verin bence.

Siz istemiyorsanız samimi olmayın. Konuşsunlar ne var ki. Bende ailemden ayrı sehirdeyim her gün annemle babamla kardesimle konusurum. Günlük çok sıradam seyleri konusurlen bile bir bakmıssınız yarım saat gecmis zaten. Ana oğul bunlar. Konusmak icin sizden izin mi alsınlar sizin belirlediğiniz zamnalarda mı konussunlar.

Isteginiz çok saçma ve haksız. Ben kayınvalidemle hiç görüşmüyorum. Benim ki oğluna aşırı bağımlı günde 10 kez napiyosun diye arayan bir tip. Ee ne yapayım simdi görüsmeyin mi diyim ? Benim kaýinvalidemle olan iliskim başka onların ana oğul iliskileri başka. Hiç de karısıp yorum yapmam cünkü banane :)

Senin ki haftada üç arıyormuş. Benim eşim hergün arıyor. Hiç karismadim. Yeter ki benim ailemle olan ilişkime karışmasın yeter

Yani bencillikten başka bir şey değil bu

Ben annemle aynı şehirde olmama rağmen her gün yarım saat konuşuyorum nerdeyse. Haftada 3 gün de eşim konuşsa hiç zoruma gitmez, zoruma gitmek aklıma da gelmez, zoruna gidilmesini de garipserim. Ne olabilir ki yarım saat konuşunca?

Dert yanip aglayip zırlayan ve oglunun psikolojisini bozan annelerden ben de pek hoslanmiyorum.
O kısımda sana hak verdim.Zaten dert yanmasa yarim saat telde tutmazdi oglunu.
Esin bu konusmalardan sonra psikolojisi nasil önemli olan bu. Kötü etkileniyorsa duruma el at.

Bence az bile.bide baska sehirdesiniz.cok ciddiyim az bile.yani azda cokta konussada her turlu karisirlar oyle karisma huylari varsa.

Yahu anne baba bu ya??? Konuşacaklar tabi ki. Tamam sevmeyebilirsiniz mesafeli olmak isteyebilirsiniz ama ne demek konuşsun istemiyorum.
Bende eşimin anne babasını sevmem ama Benim kp tam yatağa girdiğimiz zamanlarda (en uygun böyle anlatabilirim sanırım) bile aradığı oluyor adam aramış napaljm babası, babalıktan mı reddetsin? Biraz anlayış. Çok rahatsızsanız uzaklaşın onlar konuşurken.

Yapmayın Allah aşkına oğluna kızına evlendi diye dert yanamayacak mı kadın el ile mi konuşsun tabi evlatlarıyla konuşacak eğer gelininin dedikodusunu yapmıyorsa kim ne karışır . Hepimiz aileyiz eşinin morali bozulabilirde annesi sonuçta onun üzüldüğü şeye evladıda üzülür , dediğim gibi gelininin arkasından konuşmuyorsa sorun olmamalı .

Dehşet içinde okudum.8 yaşında bir oğlum var.Bir an hayal ettim evleniyor ve eşi benimle telefonla görüşmesinden rahatsız oluyor.Çok incinirdim heralde.O benim gözümün nuru.Yaşamımızın her bir zerresi onların konforu,huzuru,gelişimi,sağlığı ve eğitimlerine dayalı.Hiç bir açıklama bunu mantıklı ve makul kılamıyor benim gözümde.Empati yaparak düşünün ki durumun nekadar dehşet verici olduğunu anlayabilirsiniz. D Dondurmalipasta

Son düzenleme:
İsterse 3 saat konuşsun ? Sizene..
Ne fena insanlarsınız siz ya.
Asıl sizin gibi gelinlerden korkmalı ,herseyi kv den beklememek lazım..
benim eşimde annesini arıyor
Bende annemi arıyorum
Abimde annemi arıyor sıkca.

Abimin karısı annemi arıyor diye trip yapsaydı ona neler yapardim aklım almıyo suan:)

Sonuc olarak sizi ilgilendirmez,huzurunuzu bozmaya yer aramayın . Kimse sizin köleniz değil anasıyla ne kadar konuşcagınıda size sormicak!

Geçende biri bi saat diyodu yine seninki yarım saatmiş
Ve ayrıca konuşsun yani ne var bunda bende eşimde her an konuşuruz ailemizle yani senin annen de eşinin kv si o konuşmalarınıza böyle bi tavır alsa olur mu yani böyle konuları da dert etmeyin lütfen size de yazık

Esin cok konisuyor diye sen kv ile yakinlasmazsin korkma

Sen mesafeni koru
Birak onlar konussunlar
Zaten engellemen yanlis olur

Kv ile arada problem yoksa ve her konusmada seni kotulemiyorsa, sizin aile huzurunuzu bozacak seyler konusmuyorsa, arkanizdan is cevirmiyorlarsa sadece muhabbet ediyorlarsa bunda bir sıkıntı yok. Ayrica sen istedigin kadar mesafe koy kv oglumun evi diye dusunecek ve gelmek istese yine gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…