- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
-
Dert yanip aglayip zırlayan ve oglunun psikolojisini bozan annelerden ben de pek hoslanmiyorum.
O kısımda sana hak verdim.Zaten dert yanmasa yarim saat telde tutmazdi oglunu.
Esin bu konusmalardan sonra psikolojisi nasil önemli olan bu. Kötü etkileniyorsa duruma el at.
İlerde senin de evladın olacak gelinin de sizin aranıza girse hoşuna gider mi?Kayınvalidemden de annemlerden de farklı şehirde yaşıyoruz. Kv KB ile yaşıyor. Eşim annesini haftada üç kere filan arayıp genelde yarım saate yakın konuşuyor. Ben bu durumdan rahatsız oluyorum çünkü ailesiyle o kadar samimi olmak istemiyorum. Samimi olunca en ufak şeyde arayıp ağlıyor. Uygunsuz saatlerde arıyor. Lütfen kırıcı yorum yapmayın. Sizin eşleriniz de böyle mi ve sizce ne yapmalıyım. Annesi tabiki konuşacak ben konuşmasın demiyorum ama yarım saat çok fazla değil mi
Eşim her Cuma annesini arar,diğer günlerde bazen annesi onu arar.Kayınvalidemden de annemlerden de farklı şehirde yaşıyoruz. Kv KB ile yaşıyor. Eşim annesini haftada üç kere filan arayıp genelde yarım saate yakın konuşuyor. Ben bu durumdan rahatsız oluyorum çünkü ailesiyle o kadar samimi olmak istemiyorum. Samimi olunca en ufak şeyde arayıp ağlıyor. Uygunsuz saatlerde arıyor. Lütfen kırıcı yorum yapmayın. Sizin eşleriniz de böyle mi ve sizce ne yapmalıyım. Annesi tabiki konuşacak ben konuşmasın demiyorum ama yarım saat çok fazla değil mi
Yaa ben bunu anlamiyorum isterse 1 saat konusur. Yani eger bu konusma sizin iliskinize zarar vermiyorsa oglunu size karsi doldurmuyorsa bence sizin karisma hakkiniz yok.Kayınvalidemden de annemlerden de farklı şehirde yaşıyoruz. Kv KB ile yaşıyor. Eşim annesini haftada üç kere filan arayıp genelde yarım saate yakın konuşuyor. Ben bu durumdan rahatsız oluyorum çünkü ailesiyle o kadar samimi olmak istemiyorum. Samimi olunca en ufak şeyde arayıp ağlıyor. Uygunsuz saatlerde arıyor. Lütfen kırıcı yorum yapmayın. Sizin eşleriniz de böyle mi ve sizce ne yapmalıyım. Annesi tabiki konuşacak ben konuşmasın demiyorum ama yarım saat çok fazla değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?