Eşimle annesinin konuşmaları

Bu nasil cirkin bir dusunce seklidir Allah askina? Kadin dogursun baksim buyutsin adam etsin omrunden omur versin elin kizi ciksin ben rahatsiz oluyorum konusmasindan desin. Ben bakayim buyuteyim bi derdim oldugunda ogluma anlatamayim. Boyle bir dunya var mi ya kime ne benim oglumla iliskimden.

Normal değil mi bu durum? Bende okurken, ailemden uzaktayken arıyordum böyle sevgilim de arıyordu. Hatta aramayı ihmal ettiğinde ben ara diyordum. Evli olduğu için telefon konuşmasını kısa tutması anlamsiz

İlerde senin de evladın olacak gelinin de sizin aranıza girse hoşuna gider mi?

Eşim her Cuma annesini arar,diğer günlerde bazen annesi onu arar.
Pazar günleri de ben ararım kayınvaldemi.
Eşim haftada 3 de arasa, her gün de arasa rahatsız olmam.
Annesi o, doğurmuş,büyütmüş,okutmuş.
Bana laf düşmez ikisi arasındaki ilişkide.
Eşimle evliyim o benim tapulu malım değil.
Siz de biraz yerinizi ve haddinizi bilirseniz evliliğinizde daha huzurlu olursunuz.
Not: oğlumun ilerde sizin düşüncenizdeki bir kızla evlenmesini istemem doğrusu.

Yaa ben bunu anlamiyorum isterse 1 saat konusur. Yani eger bu konusma sizin iliskinize zarar vermiyorsa oglunu size karsi doldurmuyorsa bence sizin karisma hakkiniz yok.

Ohooo benim ki sabah öğle akşam konuşur bebek olduğu için beni de hergün görüntülü arar, yani arkamdan da iş çevirir tabi ama aile işte atsan atılmaz satsan satılmaz

Canım benim eşim de uzun konuşur. Ama konuşsun hakkı diye düşünürüm. anne baba gitti mi ah şöyle yapsaydım böyle yaşadaydık diye pişman olacağına konuşsun canım. Hiç dert etme. Direkt empatiyle yaklaş. Ben konuşsam eşim rahatsız olsa ne düşünürüm diye.

Evet herkes ayni düşüncede konu sahibi ortalarda yok düşüncesinin yanlış olduğunu anlamıştır belki kendisi ailesiyle görüşmüyor diye eşi de görümeyecek diye bi kaide yok Allah akıl fikir versin böylelerine

Zaten farklı şehirlerde yaşıyormuşsunuz belli ki yazıda belirtip şikayetçi olmadığınıza göre sıklıkla da yüzyüze görüşme olmuyor, anne oğul birbirlerini özlüyorlardır haftada üç gün annesiyle konuşması kadar normal bişey yok. İsterse her gün de konuşabilir ki bence konuşmalıdır da. Arkadaşından bahsetmiyoruz annesinden bahsediyoruz, dokuz ay karnında taşıyan, binbir fedakarlıkla onu büyüten kadından, evlendi gitti diye eşinin uygun gördüğü dakika ve günlerde mi konuşsun annesiyle. Samimi olmak istemiyorsanız siz şahsi ilişkinizi o şekilde kurarsınız ama eşinizin annesiyle görüşmesi sizin gelin kayınvalide ilişkinizden tamamen bağımsızdır.

Bu anne ogul iliskisine telefonda konusacagi dakikaya kadar kota koymak da yeni moda oldu.

Hanimefendi sizin de cocugunuz olsun anlarsiniz. Ne kadar zor hamile kalmasi 9 ay taşimasi dogurmasi buyutmesi.

Tabi ya 30 dk konusmaya hakki yok dimi o hakkinin odenmesinin mumkun olmayan annenin!!!

Bebek sahibi olanlar konu açar .aman yaklasmasinlar mikrop kapar.bakıcı olur ayrı derde girerler .hastalanirlar kendimizden geçeriz .sonra evlensinler tamm bitti .Hayır efendim bitmez o evlat kusura bakmayın hergün de konussun size ne .
9 ay taşımak kolay mı zannediyor sunuz?
Besleyip büyütmek
Okusun diye kılıkırk yarmak
Hastalansa başında saatlerce beklemek?
Hayir hanımefendi istediği kadar arayacak .o anneeeee annneee bilmiyorsanız anlamını küçücuk bir çocugun aglamasina bak .bir yeri acısa anneciğim diye ağlar..acaip sinirlendim

Seni cekisdirmedikleri sürece bi.sorun olacagini sanmıyorum niye rahatsiz oluyosunki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…