Eşimle annesinin konuşmaları

Esin konusunca sen samimi olmus olmuyorsun ki. O konusurken yaninda durma dahil olma o zaman samimi olmazsin. Tuvalete git telefonla takil, baska bi isini yap o odada durma. Ben oyle yapıyorum. Cunku kv ile ne zaman telefonda konuşsak bi düzgün sohbetimiz olmaz ya akil verir ya kendisini ilgilendirmeyen detaylari sorar ya da laf falan sokar o yüzden konusmak pek istemem.

Dünyada baska dert kalmamış gibi dert edilen seylere bak kardeşim annesi o her gün konuşur haftada bir konuşur sen istemiyosan konusmazsin sen böyle kural getiremezsin ki bu ne saçmalık böyle hasbinAllah

Bundan sonra konuşanın ünvanınız, adını, akademik kariyerini, programın video linkini atarım buraya. Herkes akademik personel ya ille ispat istiyorlar:)

Sen yıllarca herşeyden çok sev büyüt sonra birden bire birisi gelsin "ben samimi olmak istemiyorum" desin...ne ilginç değil mi...

Evet evlenince anne baba artık misafir oluyor herkes kendisine bir hayat kuruyor ama sizi etkilemiyorsa eşinizin annesi ile samimiyetine karışamazsınız...hakkınız yok....sizce var mı?? Siz samimi olmayı ama kimsenin hayatı kimsenin tekelinde değil...evliliginizi etkilemiyorsa karışmamalısınız

Eminmisiniz yarim saat konuştuğuna?
Saat tutun bence..hanı 30 dakikayı 5 dakika filan geçerse boşayın adami..aslında gecmesede boşayın..ne münasebet anne diye o mu doğurmuş,bakmış,büyütmüş sanki?
Hem sizle evlendi artık.Tapusu sizde..sizin malınız..(kuklanız)

hemen kır ağızını burnunu 5 dk fazla konuşturma sakın..kontür koy telefona kapatmıyor ise kendi kendine kapansın telefon.aaaa hataa eşinin haberi olmadan bloke yap noyu :)) ( bi tanıdık öyle yapmıştı )

hadi itiraf edin lütfen...eşiniz sevgilisiyle konuşsa bu kadar zorunuza gitmez değilmi ??????

mesajını okuyunca sevgiliyken saat 16 ' da ben seni arayacgim deyince
dakika , dakika
saniye saniye sayardim
tam 16:01 gece arardim
hani arayacaktin diye çemkirirdim
aklıma o geldi:)
çünkü issizdim
çünkü olgunlasmamistim
çünkü ergendim ablasıgörünce dayanamdim ozlemisim seni
konu sahibi aradığında sizin hakkinizda olumsuz konuşan bir kayinvalideniz yoksa
telefon kapandığında evde huzursuzluk ve gergin bir ortam oluyorsa
bu sizi haksız yapar ve zamanla eşiniz haklı olarak size tavır alır ve sogur.
annesi yahu bırakın konuşsun.
çocuğunuz olduğunda yere göğe koyamayanlardan olacaksınız büyük ihtimal
biraz empati

Ben annemle her gün günde yarım saat konuşur, whatsapp tan mesajlaşırım. Hiç kimseyi de rahatsız etmedi bugüne kadar. Ne olacak ki.

Bende ))
Aynen ya ergenken hepimiz bu yollardan geçtik elbet )))
Ama belli bir olgunluğa erişince insanlar daha mantıklı olabiliyor

Bende ))
Aynen ya ergenken hepimiz bu yollardan geçtik elbet )))
Ama belli bir olgunluğa erişince insanlar daha mantıklı olabiliyor
kesinlikle.
şimdiki aklım olsa hiç kendimi üzmezdim.
meğer hayat olgunlukta çok daha keyifliymiş.
kafa olgunlastikca kadında beden gençlesiyor
erkenden yipranip
hayatı zehir etmenin kime ne faydası var
zaten hayat yeterince zor birde üstüne zorlaştıran insanla ömür geçmez

Karşılıklı anlayış gerektiriyor hayat ilişkilerde.Anne baba ile kardeş ile eş dost arkadaş kim olursa olsun bu böyle.Konu sahibi bu konuda biraz yetersiz kalmış iste..bunu bir aşabilse kendide mutlu olacak. Bir bilse..

kesinlikle her kelimene katılıyorum canımzaten insan en çok kendini mutlu etmeyi seviyor.bunun keyfi alınınca ne kadar boş şeylerle yorulduğunu anlıyorsun.
yanlış yere kulak verilen egolar sadece huzursuzluk , mutsuzluk getiriyor.
oysa iç huzuru bulunca herkesle denge otomatik sağlanıyor.
he verdiğini alamazsın o zamanda onun da dert etmeye degmedigini anlıyorsun.
ama bir fırsat vermek lazım insanlara ve kendimize.
huzurlu mutlu bir hayatı olsun insallh herkesin:)

Valla böyle konular görünce abimi aramaktan çekinir hale geliyorum. Nasıl insanlar var...

Çok çok doğru canım Amin insallah :)

Bunu sorun olarak görmemelisiniz. Siz annenizle konuşsanız ve eşiniz böyle birşey düşünse hoşunuza gider miydi? Bence gitmezdi. O onun annesi. Elalem değil ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…