- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
-
İşinize gelmeyince öyle olur zaten :) siz daha iyi bilirsiniz tabi oturduğunuz yerdenHangi doktor? Uzmanlığı nedir? Kaynak nerede, hangi indexte yayınlanmış? Magazin ekindeki isviçreli bilimadamları asparagasları gibi duruyor
İşe gelmekle ne ilgisi var ki? 29 yaşındayım ne kayınvalideyim ne de görümce. Ama bilimsel gerçek diye iddiada bulunuyorsanız ispatınız sorulur.İşinize gelmeyince öyle olur zaten :) siz daha iyi bilirsiniz tabi oturduğunuz yerden
Hatırlamıyorum hanımefendi.İşe gelmekle ne ilgisi var ki? 29 yaşındayım ne kayınvalideyim ne de görümce. Ama bilimsel gerçek diye iddiada bulunuyorsanız ispatınız sorulur.
Eminmisiniz yarim saat konuştuğuna?Kayınvalidemden de annemlerden de farklı şehirde yaşıyoruz. Kv KB ile yaşıyor. Eşim annesini haftada üç kere filan arayıp genelde yarım saate yakın konuşuyor. Ben bu durumdan rahatsız oluyorum çünkü ailesiyle o kadar samimi olmak istemiyorum. Samimi olunca en ufak şeyde arayıp ağlıyor. Uygunsuz saatlerde arıyor. Lütfen kırıcı yorum yapmayın. Sizin eşleriniz de böyle mi ve sizce ne yapmalıyım. Annesi tabiki konuşacak ben konuşmasın demiyorum ama yarım saat çok fazla değil mi
mesajını okuyunca sevgiliyken saat 16 ' da ben seni arayacgim deyinceEminmisiniz yarim saat konuştuğuna?
Saat tutun bence..hanı 30 dakikayı 5 dakika filan geçerse boşayın adami..aslında gecmesede boşayın..ne münasebet anne diye o mu doğurmuş,bakmış,büyütmüş sanki?
Hem sizle evlendi artık.Tapusu sizde..sizin malınız..(kuklanız)
Bendemesajını okuyunca sevgiliyken saat 16 ' da ben seni arayacgim deyince
dakika , dakika
saniye saniye sayardim
tam 16:01 gece arardim
hani arayacaktin diye çemkirirdim
aklıma o geldi:)
çünkü issizdim
çünkü olgunlasmamistim
çünkü ergendim ablasıgörünce dayanamdim ozlemisim seni
konu sahibi aradığında sizin hakkinizda olumsuz konuşan bir kayinvalideniz yoksa
telefon kapandığında evde huzursuzluk ve gergin bir ortam oluyorsa
bu sizi haksız yapar ve zamanla eşiniz haklı olarak size tavır alır ve sogur.
annesi yahu bırakın konuşsun.
çocuğunuz olduğunda yere göğe koyamayanlardan olacaksınız büyük ihtimal
biraz empati
kesinlikle.Bende))
Aynen ya ergenken hepimiz bu yollardan geçtik elbet )))
Ama belli bir olgunluğa erişince insanlar daha mantıklı olabiliyor
Karşılıklı anlayış gerektiriyor hayat ilişkilerde.Anne baba ile kardeş ile eş dost arkadaş kim olursa olsun bu böyle.Konu sahibi bu konuda biraz yetersiz kalmış iste..bunu bir aşabilse kendide mutlu olacak. Bir bilse..kesinlikle.
şimdiki aklım olsa hiç kendimi üzmezdim.
meğer hayat olgunlukta çok daha keyifliymiş.
kafa olgunlastikca kadında beden gençlesiyor
erkenden yipranip
hayatı zehir etmenin kime ne faydası var
zaten hayat yeterince zor birde üstüne zorlaştıran insanla ömür geçmez
kesinlikle her kelimene katılıyorum canımKarşılıklı anlayış gerektiriyor hayat ilişkilerde.Anne baba ile kardeş ile eş dost arkadaş kim olursa olsun bu böyle.Konu sahibi bu konuda biraz yetersiz kalmış iste..bunu bir aşabilse kendide mutlu olacak. Bir bilse..
Çok çok doğru canım Amin insallah :)kesinlikle her kelimene katılıyorum canımzaten insan en çok kendini mutlu etmeyi seviyor.bunun keyfi alınınca ne kadar boş şeylerle yorulduğunu anlıyorsun.
yanlış yere kulak verilen egolar sadece huzursuzluk , mutsuzluk getiriyor.
oysa iç huzuru bulunca herkesle denge otomatik sağlanıyor.
he verdiğini alamazsın o zamanda onun da dert etmeye degmedigini anlıyorsun.
ama bir fırsat vermek lazım insanlara ve kendimize.
huzurlu mutlu bir hayatı olsun insallh herkesin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?