Eşimle annesinin konuşmaları

Pardon da hanımefendi, bu konudaki sınır nedir? Adam annesiyle konuşuyormuş. Ne yapacak peki. Sınır nedir. konuşmayacak mı, ya da konuşmasını 5 dakika ile mi sınırlandıracak.
Adam annesiyle konuşmuş karısını boşlamış mı? Hayır. Eş kişisi kayınvalideyi kıskanmış. Olay bu. Vay efendim eşim annesiyle haftada şu kadar gün şu kadar dakika neden konuşuyor.
Annenin sınırı, evlendirdiği oğlunu ayda bir kere 5 dakika telefonla konuşmak mıdır? Hapishanedeki görüş günleri gibi mi olmalı. Evlat evlenince diğer kadının malı mı oluyor. Annelik bağını kim koparabilir. Evlendi diye elini eteğini evladından çekmesi mi lazım.
Anne oğlunu sever gelin kıskanır, anne oğluyla konuşur gelin kıskanır, anne merhaba der dert, nasılsın der dert, zırt desen olay zort desen olay.
Yapmayın yahu el vicdan.
Kadın annesiyle konuşsa eş kişisi laf etse burada adamı darmaduman ederiz. Ama konu erkek annesi ise, kumalığa kadar götürüyoruz olayı.
Benimde 22 yaşında oğlum var. Kocamın yerine koymadım koymam da. Amaaaa ister yarım saat konuşurum isten 1 saat. Kimseyi ilgilendirmez. Evladım istediği süre kadar konuşurum. Gelinim yok ama gelinim olacak kişi bunu dert edecekse çok da tırt derim olur biter.
Gelin hanım kıskanacak diye evladımla bağımı kesmem. Haaa evladım istemez o zaman eyvallah yolun açık olsun derim olur biter.
Ama sırf annesiyle konuşuyor diye kıskanmak üstelik uzmanlar tarafından (ki o uzmanların akıl sağlığından da şüphem var artık) erkek evladın koca kişisi yerine konulması olayını kabul etmek mümkün değil.

Belli oluyor 22 yaşında oğlunuzun olduğu nedense gereksiz gocunmuşsunuz. Ben doktorun tespitine dayanarak yazdım. Bilimsel bir gerçek Yani. Siz normalseniz, yaranız yoksa alınmazsınız olur biter.

Adam annesiyle yarım saat konuşuyor diye tahammülünüz yok aynı evde 20 sene yaşayan var. Bende annemle yeri geliyor günde 1 saat konuşuyorum napalim eşim de bana kısıtlama mı koysun. Oğlunuz olup gelin alırsanız sizde haftada bir 5 dakika konuşun ideal kaynana olursunuz.

Altıüstü haftada 3gün yarım saat !
Bırakın konuşsun eşiniz dedikodunuzun yapılmasına mı müsade ediyo özel hayatınızı mı anlatıyo? Anne oğul öuhabbeti yapıyolarsa size zararı nedir aklım almadı.
Annemi günde 5 kere ararım buluşuruz eve gider gittin mi diye ararım 1saat olmadan kapamam.
Kahve içer falımı yollarım sabah kalkar rüyamı anlatırım vs vs
Eşim konuşucak nenuluyosunuz bukadar 1 dakikadan sonra muhabbet bitiyo bende der hepsi bu
Böyle kıskançlık yapsa hiç kapatmam telefonu

Yataktayken aramıyosa sorun nedir şaştım size

benim annem hayatta değil (ay her konuda sanki bu şekilde yorum yapıyorum gibi oldu) herneyse, evleneceğim kişinin annesiyle arasının iyi olmasını çok isterim. herkes huzurlu mutlu olsun.

benim annem hayatta değil (ay her konuda sanki bu şekilde yorum yapıyorum gibi oldu) herneyse, evleneceğim kişinin annesiyle arasının iyi olmasını çok isterim. herkes huzurlu mutlu olsun.

Yani dese attığımız heradımı anlatıyo kavga etsek annesine anlatıyo yatak odası muhabbetine kadar anlatıyo ozaman haklı olur
Gece 2de kv arayıp uykudan uyandırsa durmadan arasa gene haklı
Hepsi haftada 3 gün çok mu bi anne için?

Merhabalar
Eşinizin annesiyle Yarım saat konuşmasını neden bukadar problem ettiğinizi anlamadım ... Size olan ilgisini sevgisini eksik etmiyorsa ailesiylede konussun tabiki bunda ne varki bukadar kısıtlayıcı olmayın bence... Evet eşisiniz hayat boyu berabersiziniz ama sizin disinizdada bir hayati olmali arkadas ortami ailesi akrabalari kuzenleri... Hep size yapisik mi olsun anlayamadım... Bu durumlari sorun edip tartisma cikarirsaniz esiniz sizden sogur benden soylemesi kadın icinde erkek icinde bu böyle

Belli oluyor 22 yaşında oğlunuzun olduğu nedense gereksiz gocunmuşsunuz. Ben doktorun tespitine dayanarak yazdım. Bilimsel bir gerçek Yani. Siz normalseniz, yaranız yoksa alınmazsınız olur biter.
Hangi doktor? Uzmanlığı nedir? Kaynak nerede, hangi indexte yayınlanmış? Magazin ekindeki isviçreli bilimadamları asparagasları gibi duruyor

Bir konuda kadın parfüm sıktı diye kocası kavga çıkarmış, burada hanımefendi eşi annesi ile görüşüyor diye problem yapıyor, ülkecek psikolojimiz bozuk. Yazık valla. Normal insan yok!

E ne yapsın peki. Anne on dakikayı doldurmuşuz kapatmam gerekiyor diye lafları ağzına mı tıksın. Hem eşiniz konuşuyor siz değil anladığım kadarıyla. Yani sizin bu durumda samimi olmanızı gerektirecek bir durum görmüyorum.

Ona bakarsan benim esim her aksam annesine ugrayip oyle geliyor ben öleyim o zaman
Ay aynen. Üstelik sabah 6da gidip akşam en erken 10 da geliyor. Uyanıklarsa kesin ugramadan eve inmez. İstisna olarak erken eve 10 dklıgına yolu düşse 8 dakikası annesinin yanında . Keşke telefonla konuşsada uzak olsam

Biz de ayrı şehirde yaşıyoruz eşim annesini hergün 5 dk da olsa arar. Unuttuğu zaman da ben hatırlatırım. Annesini arayıp sormayan adamdan karısına da çocuğuna de hayır gelmez bence Tabii normal şartlardan bahsediyorum, huzur bozma vs gibi durumlar yoksa..

Ya ayrı şehirlerdesiniz zaten bacım kadın eve gelemiyor bırak bari telden konuşsun iyice de abartmayın yav:)

Yarın bir gün senin de evladın olur evlenir sen de özlersin ilişme konuşsunlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…