Eşimle araba sorunu

Tavsiye falan değil, hayat kurtarıcı bilgi
Arabada bir koli bandı bulundur!
Kocan saçmalamaya başlarsa… ağzını paketle, motoru çalıştır, huzura doğru sür

Sürmekten vazgeçme lütfen ona sürekli cevp d verme susmasını iste

Boşveer benimki de ehliyeti aldığımda (ilk seferde aldım) şansa almişsin demişti. Oysa ehliyet hocam bile diğer hocalara beni anlatıp övünüyordu ne kadar hızlı öğrendiğimle ilgili. Ama kocama göre (o zamanlar nişanliydik) şansa almişim.
Hakkını yemiyim sonradan iyi kullandığımı da çok söyledi ama mesela trafikte cesur bir hareket yaptığımda doğru bir hamlede bulunduğumda sen olmuşsun derdi ama yine de şaşırarak derdi. O yapınca şaşırılmiyor ama ben yapınca şaşırılıyor çünkü hep acemiyim kafasında

Sana ne, ben böyle sürüyorum, mutluyum, çok da güzel sürüyorum de. Benim eşim de bana karışmaya çalışıyordu ama benim avantajın evlendiğimde bir yıldır arabam vardı (Allah babamın mekanını cennet kılsın) eşimin arabası yoktu sürmeyi biliyordu ama bana laf ediyordu. Şimdi arabamız ayrı ben onu beğenmiyorum ama söylemiyorum. Çünkü bana ne. Kazasız belasız gitsin, evimize gelsin bana yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…