Eşimle araba sorunu

Ay aman boşverin Allah aşkına, yan koltuğa geçen her erkek bıt bıt bıt yapiyor
Eşim, babam vs hepsi aynı
Ben 25 senelik şöförüm hiç bişey diyemeseler sola dönerken sağayı kontrol ediyorum benden önce boş, geç gibi saçma sapan yorum yapıyorlar
Sanki onlar yokken ben sola dönmüyorum hiç
Park yaparken gel topla sağa kır sola kır gibi abuk subuk yorumlardan sonra eşimi arabadan indirdiğimi bilirim, inde arabayı park edim senimi dinlicem ya diyerek. Aracım zaten son model istese kendisi park ediyor, sağdan soldan geleni görmesem kendisi uyarıyor yok bunlar illa bişey dicek. Boş boş konuşmuş sizinde eşiniz, dinlemeyin kendi kendine konuşsun

Haklısınız. İşe araba ile gidip geliyorum o şekilde baya aştım korkularımı vs. Ama iş yerim arabayla 10 dk en fazla fazla bir yol gitmiyorum çok akışkan bir ana caddeye falan çıkmıyorum. Yavaş yavaş onları da yapacağımı biliyorum ama eşim böyle konuştukça motivasyonumu düşürüyor.
Keşke imkanım olsa kendime yeni araba alsam çizilse de üzülmeyeceğimiz. Çünkü bunu bir kere çizdirdim eşimin dilinden kurtulamadım

Aynen öyle takmamam gerekiyor, o yokken çok iyiyim ama o varken geriyor beni heycanlanıyorum yapmayacağım hatalar yapıyorum

İlk araba kullanmaya başladığım zamanlarda annem yanımda otururken ana yola çıkmaya hazırlanıyorum babam biraz öne gider misin lütfen gelen arabaları göremiyorum demişti (arka koltuktan) . Erkekleri bu kadar ciddiye almayın araba konusunda kendinize güvenin, kurallara uyun yeter.

Yaa bende babamdan hiç öğrenemedim o kadar stresliydi ki ben sürüyorken el frenini tutuyordu eliyle
Eşim güzel öğretti sağolsun ama o da beğenmiyor simdi

Yaa bende babamdan hiç öğrenemedim o kadar stresliydi ki ben sürüyorken el frenini tutuyordu eliyle
Eşim güzel öğretti sağolsun ama o da beğenmiyor simdi
Ben trafiğe çıkmadan önce pratik icin hoca ayarlayıp ders almıştım 6 ders diye anlaştık kadin 3. Derste tamam ben daha fazla paranı almak istemiyorum senin dedi daha da kimseye laf ettirmedim. Önce siz kendinize güvenin sagolsun öğretmiş ama tamam artık aynısınız hoca öğrenci olayi bitti önce siz kabul edin.

aynen öyle o kendisini hala hocam sanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…