Eşimle aram limoniii

3ay önce doğum yaptım doğumdan sonra akıntım vardı enfeksiyon yani ilişkide ağrı çekiyorum o yüzden yani. Ama oda istiyor kendimi çekince çok yükleniyo bana senin gibi kadın kocasını elinde tutamaz kadınlık yapmıyosun diyo surat asıyor çok bunalıyorum
Keyfi yaptiginiz bisey yok esinizin de surat asip tafra yapasi varmis sanki ne demek kadinlik yapamiyosun kendinin acisa yapabilcekmiymis hey Allahim yaaa canim sende dr ilac verdiyse kullan emzirdigini biliyodur heralde dr demi hamileyken bendede idrar yolu enfeksiyonu cikmisti hem fitil hem ilac kullandim sende tedavini ol kocanada can sıkma baktin cok zorluyo ustune geliyo bikere zorla iliskiye gir sonrada ya biz bunu yaptik ama enfeksiyonun sana gecme riski varmis dr demisti de korksun biraz surat asan kocan:KK45::KK53::KK66:

Geçmiş olsun,tedavini ihmal etme,doktorun tavsiyelerini mutlaka uygula.
Eşin çok anlayışsızmış üzüldüm senin adına..

3ay önce doğum yaptım doğumdan sonra akıntım vardı enfeksiyon yani ilişkide ağrı çekiyorum o yüzden yani. Ama oda istiyor kendimi çekince çok yükleniyo bana senin gibi kadın kocasını elinde tutamaz kadınlık yapmıyosun diyo surat asıyor çok bunalıyorum
yani eşinizde amma düşüncesiz birisiymiş siz yeni dogum yapmıssınz ne olmus yaaa ölmedi ya
daha 3 ay olmus cok yeni .sizin kendinizi toplamanız 6 ay süre fiziksel ve ruhsal
bebege bakmak uykusuz kalmak emzirmek bunlar cok hassas konular bir bayan icin beslenme düzenizi heleki en önemlisi sağlıgınız yaralar iyilesecek sezeryansa hele dikişler rahatlayacakki rahat hareket edebilesinz
diger türlü normal dogumda alt taraf hassas
adam hemen kendi derdine düşmüs yuhhh ona pes
sizde insansıznz sizinde isteginz olablir saglıklı bır cinsel yasam tabiki sizde istersinz
ama kendinizi hazır hissedince
bizde hamileleikte bebeğe bişey olur korkusuyla hamileyken bir kez sadece ilk aylarda yaptık inanın sonra doguma kadar yapmadık ve doğum sonrası bir 6 ay sonra tam kendimi iyi hissettim basladık esimde canım benim bir kez ıhhh demedi:nazar::dua: cok sükür.hiç beni zorlamadı benim iyileşmem onun icin daha önemliydi.sonra kaldıgımz yerden devam ettik kuzumuzu uyutup:olamaz::oops:

Cok ilgincsiniz. Kadin enfeksiyonum var, canim yaniyor agri cekiyorum 3 aydir diyor. Yok mutluluk yataktan gecer, yok tatmin et. Iyiki soylediniz yani bilmiyordu. Kadinin rahatsizligi olmasa boyle yapmazdi heralde dimi? Bu cok gizli bilgiyi bir siz biliyorsunuz yani.
acık acık yazmadım yazmamda kim be anlatsa anlasın . agrısı ilişki sırasında ise yapsın demedim zaten. madem böyle ne gibi bir tavsiye verirsiniz sizin gibler direk bosan der genelde

Burda yorum yapan BAZI insanlar var..neyin kafasını yaşıyor ben anlamadım.
Bakıyorum bazı forumlarda konu sahibi bile sorusunun cevabını bulmuş , hatta daha sorununu yazmadan sorununa çare bulmuş burda lay lay lom yapıyor..
Sonra düşünüyorum kime neyi niye anlatıp tavsiye veriyorum ayrıca zamanımı neden kaybediyorum diyorum?
Ayrıca geri dönütüde yok
Farklı zihinler farklı algılar farklı bakışlar..
Misal ben bir karar aldıysam gelip burda insanlara soru sormam
kimsenin yorumunada atlayıp gerginlik yaratmam
Herkesin düşüncesi farklı saygı duymak lazım

Akıntım kötü durum almış iltihap diyeyim canım çok acıyor ağrım oluyorum çekiniyorum olmuyor. İlaç verdi doktor emziren anneyim ilacta kullanmakta kararsızım napıcağımı bilmiyorum

Doktor emzirdiginizi biliyor ve buna göre nasil bir süreç izleyeceginizi söylemiştir herhalde degil mi..
Vucudunuzdaki enfeksiyonun artmasi size ve bebeginize daha fazla zarar verecektir. Bunu düşünerek dahi bir an önce tedavinizi olmalisiniz.
Ki esinizle olan iliskinizi de ciddi anlamda olumsuz etkilemis.

Neden çözmek yerine sorunun daha da büyümesi icin bekliyorsunuz?

Bakıyorum bazı forumlarda konu sahibi bile sorusunun cevabını bulmuş , hatta daha sorununu yazmadan sorununa çare bulmuş burda lay lay lom yapıyor..
Sonra düşünüyorum kime neyi niye anlatıp tavsiye veriyorum ayrıca zamanımı neden kaybediyorum diyorum? Derken ne dediğinizi çözemedim pardon???

Canım zaten bu hastalığın olmasaydı bile emzirme döneminde salgılanan bir hormon yüzünden kadınlarda cinsel isteksizlik oluyor. Biz de geçtik ve geçeceğiz o yollardan. Zor zamanlar bir süre sonra her şey yoluna girecektir. Bu konuda araştırma yapıp esine okuyabilirsin, ona karşı bir tavır değil de doğal bir süreç olduğunu bilmek belki onu rahatlatır.

Geçmiş olsun canim konuyu yeni gördügördü sirkeli su ile yika vajina ni 2 güne kalmaz ne iltihap ne acı kalıyor bendede oldu esime agridigini söyledim anlayışla karşıladı bide ben yeni evliyim 1 yıl olmadı daha ama ablam söyledi elma sirkesi kesin çözüm bende çok şükür kalmadi

Akıntım kötü durum almış iltihap diyeyim canım çok acıyor ağrım oluyorum çekiniyorum olmuyor. İlaç verdi doktor emziren anneyim ilacta kullanmakta kararsızım napıcağımı bilmiyorum
Durumun zaruriyse bunu esine anlat ilac alsaniz bebeginiz emmicek bu seferde

Back
X