Eşimle aram limoniii

Bence eşini ihmal etme...evliliğin temelini cinsel birliktelik oluşturuyor.ilişkinin ertesi günü adam öldür desen öldürür.sen onu mutlu et o da seni mutlu etsin.evdeki mutluluk yataktan geçiyor tatlım

kadında enfeksiyon varmış. ağrı çekiyomuş. iyi okuyun isterseniz.

eşinizin başkasına gitmesinden daha büyük bir sorununuz var, 3 aydr geçmeyen enfeksiyon gibi... önceliğiniz tedaviniz olsun.
eşinize gelince, size kaba davranacaksa ya da ihanet edecekse bunu onunla birlikte olsanız da yapacaktır olmasanız da, aldatılan kadınların hiçbiri kocalarıyla yatmıyor mu sanıyorsunuz?

2yıldır evliyiz 3 4 ay ilişkiye giremiyoruz diye üstelik sağlık için giremiyoruz diye sabırlı olmalı bana çok yüklenmemeli daha yeni anne oldum ilk doğumumdu daha 21yaşındayım ve enfeksiyon rahatsızlığım var onunda fedakarlık yapması gerekmez mi? Ona çok konuşuyorum üzülüyorum ağlıyorum
biz 5 aydir iliskiye giremiyoruz ne yapalim bebek var belki daha 4 ay daha giremiycez doktorun yasagi kaldiracagi yok.cunku. 10 11 ay ilidki oluyacak. anns baba olmak fedakarlik gerektirir.

Eşimle hamileliğimde cinsel hayatımız son dönemlerde çok azalmıştı şuanda doğumdan sonra vajinal akıntım başladı bu yüzden cinsel ilişkiden kaçıyorum buda eşimin bana karşı sürekli laf etmesine surat asmasına neden oluyor çok yükleniyor bana başkası olursa hayatındadiye tuhf oluyorum
bunu istemiyorsan esini memnun et

Çok konuştum onunla biraz zaman istedim ama sürekli yakınlaşma peşinde bunalıyorum bende. Doktor bilerek yazdı mecbur emzireceksin dedi ama kesin bişey söyleyemem dedi sütede geçebilir geçmeyeebilir elimizde bilgi yok emzir dedi yada sütten kesicekmişim 1hafta falan.
Antibiyotik vermiştir büyük ihtimalle sütünüzü sağıp ilacı için yani tahminen 7 8 saat icinde kana karışır gider ilacin prospektüsünde yazar zaten
Tedavi olmanız gerek iltihap ileride kötü kokuya yol açıyor
O zaman kendisi kaçacak
( saka ama gercek ozur dilerim netliği anlamanız icin boyle dedim )

Sütünüzü sağıp dondursaniz bir haftalık , olmaz mi ?

Eşinizi dert etmeyin. O na deyin ki , tamam ben elimde tutamıyorum kocamı ( ki çok kötü bir cümle) , peki kötü günümde , hastaligimda, yanımda olmayan sen , iyi günde kalbimde olacağını mi sanıyorsun ?

Eşimle hamileliğimde cinsel hayatımız son dönemlerde çok azalmıştı şuanda doğumdan sonra vajinal akıntım başladı bu yüzden cinsel ilişkiden kaçıyorum buda eşimin bana karşı sürekli laf etmesine surat asmasına neden oluyor çok yükleniyor bana başkası olursa hayatındadiye tuhf oluyorum
Ne var bunda neden kaciyorsunuz. Utanmayin gayet normal bisi bu konusun ona anlatin. Erkekler boyle seyleri takmiyor bile

Akıntım kötü durum almış iltihap diyeyim canım çok acıyor ağrım oluyorum çekiniyorum olmuyor. İlaç verdi doktor emziren anneyim ilacta kullanmakta kararsızım napıcağımı bilmiyorum
doktor bilincindedir bunun ve bebeğinize zarar verecek ilaç vermez.

2yıldır evliyiz 3 4 ay ilişkiye giremiyoruz diye üstelik sağlık için giremiyoruz diye sabırlı olmalı bana çok yüklenmemeli daha yeni anne oldum ilk doğumumdu daha 21yaşındayım ve enfeksiyon rahatsızlığım var onunda fedakarlık yapması gerekmez mi? Ona çok konuşuyorum üzülüyorum ağlıyorum
Eğer sistitse bunu herkese yazıyorum kesin çözümü Bulgaristan da yetişen tetra otunu kaynatıp vajinal temizliğinizi bununla yapın aktarlara sorun gocmenlerde de mutlaka bulunur bende çok çektim ilişkiye kesinlikle girmeyin daha üstler surat yaparsa banyonun kapısını gösterin kendi işini kendi görsün bi zahmet

Birlesme olmadan opusün sevisin baska yollardan tatmin olun yani. Gelmedi mi aklınıza hic bu?

bunu istemiyorsan esini memnun et

Tatlım bende enfeksiyon varken yap demiyorum iyi okuyun isterseniz...
Ben orda evlilikte ilişkinin öneminden ve eşinin tutumunun haklı olduğundan bahsediyorum..

Cok ilgincsiniz. Kadin enfeksiyonum var, canim yaniyor agri cekiyorum 3 aydir diyor. Yok mutluluk yataktan gecer, yok tatmin et. Iyiki soylediniz yani bilmiyordu. Kadinin rahatsizligi olmasa boyle yapmazdi heralde dimi? Bu cok gizli bilgiyi bir siz biliyorsunuz yani.

Cok ilgincsiniz. Kadin enfeksiyonum var, canim yaniyor agri cekiyorum 3 aydir diyor. Yok mutluluk yataktan gecer, yok tatmin et. Iyiki soylediniz yani bilmiyordu. Kadinin rahatsizligi olmasa boyle yapmazdi heralde dimi? Bu cok gizli bilgiyi bir siz biliyorsunuz yani.
Konu sahibi eşi için " SURAT ASIYOR,HAYATINDA BAŞKASI OLUR DİYE TUHAF OLUYORUM" demiş.
Ben rahatsızlığına bir şey demiyorum ki.rahatsızken de ilişki yaşayın demiyorum.evde gerginliğin bana göre çözümünde bahsediyorum.
İnanın sizin gibi okuduğunu anlayıp düzgün yorum yapma kabiliyeti olan insanlar hayatımızda olmasaydı gerçekten dünya yaşanılmaz hale gelirdi.
Bakın bunlarda çok gizli bilgi...

Konu sahibi eşi için " SURAT ASIYOR,HAYATINDA BAŞKASI OLUR DİYE TUHAF OLUYORUM" demiş.
Ben rahatsızlığına bir şey demiyorum ki.rahatsızken de ilişki yaşayın demiyorum.evde gerginliğin bana göre çözümünde bahsediyorum.
İnanın sizin gibi okuduğunu anlayıp düzgün yorum yapma kabiliyeti olan insanlar hayatımızda olmasaydı gerçekten dünya yaşanılmaz hale gelirdi.
Bakın bunlarda çok gizli bilgi...

Kadinin rahatsizligindan dolayi yapamadigi seyi cozum olarak sunmanin manasi ne????? Ayni seyi sayiklayip duruyorsunuz habire ben yapsin demiyorum, ben yapsin demiyorum. Ne diye bos bos öneri veriyorsunuz ozaman. Evli, bekar bircok insan cinselligin evlilikteki yerini az cok biliyor zaten. Mevzu o mu? Birde adamin tutumunu normal bulmuşsunuz demekki Allah korusun hasta veya kotu duruma dusup iliski olmasa esin aldatmasini normal karsilayacak zihniyet budur yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Akıntım kötü durum almış iltihap diyeyim canım çok acıyor ağrım oluyorum çekiniyorum olmuyor. İlaç verdi doktor emziren anneyim ilacta kullanmakta kararsızım napıcağımı bilmiyorum
Doktoruna emzirdiğini söylediysen ona göre ilaç vermiştir. Ben de benzer durumdaydım. Emziriyorum. İlaç kullanınca geçti.

Bence başka bir doktora daha görünün, süte geçedebilir geçmeyedebilir kesin konuşmamış mantıksız geldi bana.

Doktora emzirdiğinizi söylediyseniz sıkıntı yapacak bir durum söz konusu değil ki
Telaş etmeyin kullanın ilaçlarınızı
Eşinizi sırf bu yüzden geri çevirmeniz hoş bir durum değil çözümü varken

Sevişmeyi tavsiye etmişsiniz aklımıza gelmiyor değil bizde tamamen sırtımızı dönmüyoruz herhalde ona ama birşeyler oluşunca iş oraya kadar geliyor insanın elinde değil kendimi çekince problem oluyor sorun orda. Beni anlayanlara teşekkür ediyorum burdan. İlaçlarımı kullanıyorum 2 gündür azaldığını farkettim umarım kızıma zararı olmaz banada şifa olur

bu doğum sonrası felaket zaten hormonlar ne hale geliyosa artık 1-2 seneden sonra anca orası kendine geldi canım acısada acımasada oldu ama hep ben üsteledim şimdi gayet iyiyiz ama üstelemeseydim halimiz haraptı heralde

Back
X