Esimle aram sinir stres oldu

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Ne yapacağım böyle? Geçenki konularda kv ve eşimin akrabalarıyla anlaşamadığımı eşimin yanımda olduğunu anlatmıştım, ama bu huzursuzluklar aramızda sürekli sinir strese sebep oluyor, o kadar iyi geçinen biz artık hayatımız ikimizde üzgün sinirli bir hal almaya başladı, çok yorgunuz nasıl düzelteceğiiiim

Biz kadınlar neden böyleyiz? Beş para etmez insanları hayatımızın baş köşesine oturtup hayatımızı mahvetmelerine izin veriyoruz? Herkesi her şeyi boşverin ve gidip eşinize sıkı sıkı sarılın. "Başkaları yüzünden seninle aramı bozmayacağım, onların yaptıklarından sen sorumlu değilsin, sen harika bir eşsin. Benden taraf olduğun için teşekkür ederim. " deyin. Böyle yapmaya devam ederseniz eşiniz şöyle düşünecek " ben onun yanında oldum ama buna rağmen memnun olmuyor." Ve sizin yanınızda durmaktan vazgeçecek.

Biz kadınlar neden böyleyiz? Beş para etmez insanları hayatımızın baş köşesine oturtup hayatımızı mahvetmelerine izin veriyoruz? Herkesi her şeyi boşverin ve gidip eşinize sıkı sıkı sarılın. "Başkaları yüzünden seninle aramı bozmayacağım, onların yaptıklarından sen sorumlu değilsin, sen harika bir eşsin. Benden taraf olduğun için teşekkür ederim. " deyin. Böyle yapmaya devam ederseniz eşiniz şöyle düşünecek " ben onun yanında oldum ama buna rağmen memnun olmuyor." Ve sizin yanınızda durmaktan vazgeçecek.
Çok haklısınız, ben üzülüp hep kafaya takıp ona çok yansıttım, oda beni öyle görerek baktı ki huzur kalmadı :KK43: Son 2 gündür bana bağırdı mesela bende gece yarısı uyandım kabuslar gördüm sen bana bağırdığın için dedim sarıldı bana bidaha bağırmadı ondan sonra, ama bugünde cevap vermedi ailesine söylenmelerime, Gözlerini ovuşturdu çekti gitti, resmen aile nasıl etkiliyor bir evliliği yaaa lütfen gelininize iyi davranın :KK43:

Çok haklısınız, ben üzülüp hep kafaya takıp ona çok yansıttım, oda beni öyle görerek baktı ki huzur kalmadı :KK43: Son 2 gündür bana bağırdı mesela bende gece yarısı uyandım kabuslar gördüm sen bana bağırdığın için dedim sarıldı bana bidaha bağırmadı ondan sonra, ama bugünde cevap vermedi ailesine söylenmelerime, Gözlerini ovuşturdu çekti gitti, resmen aile nasıl etkiliyor bir evliliği yaaa lütfen gelininize iyi davranın :KK43:
Ya onları haklı görseydi? Gerekirse size bunu yapanların ağzına tükürün, sayıp döküp rahatlayın ama eşinize kötü davranmayın.

Ya onları haklı görseydi? Gerekirse size bunu yapanların ağzına tükürün, sayıp döküp rahatlayın ama eşinize kötü davranmayın.
Onu yaptım mesafe koyacağım dedim esimde tamam dedi aradı kızdı onlara ama dışlandığım için üzülüyorum ve ona yansıtıyorum takmamak en iyisi yoksa yuvamı dağıtıcaklar :(

Bir cok kisi es destegi göremiyor. Hakliyken haksiz duruma dusuyor ve esi akrabalarini ölesiye savunuyor.
Bence cok sanslisiniz .Bunu firsata cevirmek sizin elinizde .
Kızıp çekip gitmişti şimdi ona bi mesaj attım yanımda olduğun için teşekkür ederim dedim sadece çok üzgünüm sana sahip olduğum için çok sanslıyım dedim bakalım ne olacak gelecek mi düzelecek mi :KK43:

Size doğrudan zarar vermiyorlarsa ailesi ve akrabaları hakkında söylenmeyin bence. Size gereken zamanda destek oluyor daha ne bekliyorsunuz ki. Doğduğundan beri bir arada olduğu insanlardan sizinle oturup nefret mi etsin. Eşiyle anlasabilen bu sefer de aileye akrabaya takıyor kafayı. Kendinizi farklı mücadeleler içine sokmayın evliliginiz de huzur bulun. Kimse kendi ailesini akrabalarını seçemiyor. Eşinizin de sizin taraftan hoşlanmadığı birisi olsa hemen onunla oturup kötüler mısınız? Biraz empati yapin ve dış kapının dış mandali yüzünden aradaki sevginizi tuketmeyim. Etrafımda o kadar kadın varki. Keşke kendime saklasaydım fikirlerimi eşimi kendimden soguttum diye ağlayan. Kendinizi koruyun tabii ama kimsenın günahını sürekli onları çekiştirerek almayın.

Kim ne amacla yuvanizi dagitmak istiyormus?
Dislaniyorsaniz niye takiyorsunuz?
Kendi yuvanizi kendi huzursuzlugunuzla bozuyorsunuz resmen.. esinizin ailesi degil. Bunun farkina varsaniz birseyiniz kalmaz.
Cokmu önemli onun ailesi? Kendi hayatiniz yokmu sizin yahu..
Cok önemliyse gidin yalvarin beni dislamayin diye :D esinizi de aratmissiniz...ailesiyle arasini bozmussunuz..ne istediginizin farkina varin ilk önce.

Size doğrudan zarar vermiyorlarsa ailesi ve akrabaları hakkında söylenmeyin bence. Size gereken zamanda destek oluyor daha ne bekliyorsunuz ki. Doğduğundan beri bir arada olduğu insanlardan sizinle oturup nefret mi etsin. Eşiyle anlasabilen bu sefer de aileye akrabaya takıyor kafayı. Kendinizi farklı mücadeleler içine sokmayın evliliginiz de huzur bulun. Kimse kendi ailesini akrabalarını seçemiyor. Eşinizin de sizin taraftan hoşlanmadığı birisi olsa hemen onunla oturup kötüler mısınız? Biraz empati yapin ve dış kapının dış mandali yüzünden aradaki sevginizi tuketmeyim. Etrafımda o kadar kadın varki. Keşke kendime saklasaydım fikirlerimi eşimi kendimden soguttum diye ağlayan. Kendinizi koruyun tabii ama kimsenın günahını sürekli onları çekiştirerek almayın.
Çok haklısınız sevgi tüketmek bunun adı :( eşim zaten akrabalarına tapan bir adam değil sarmaş dolaş değil annesi ilede onlarlada. Ben çok takıntılıyım sanırım düşman edası estiriyorum gözüm birşey görmüyor o kavga ettiğim kişiye takılıp kalıyorum nefret ediyorum daha çok nefret oda görüyor demekki bu halimi :(

Eşiniz zaten yanınızdaysa ona neden hala ailesi hakkında söyleniyosunuz ki zorla adamı bunaltmışsınız. Haklısın demiş aramış kızmış evliliğine bakacaksın bundan sonra.

Kim ne amacla yuvanizi dagitmak istiyormus?
Dislaniyorsaniz niye takiyorsunuz?
Kendi yuvanizi kendi huzursuzlugunuzla bozuyorsunuz resmen.. esinizin ailesi degil. Bunun farkina varsaniz birseyiniz kalmaz.
Cokmu önemli onun ailesi? Kendi hayatiniz yokmu sizin yahu..
Cok önemliyse gidin yalvarin beni dislamayin diye :KK70: esinizi de aratmissiniz...ailesiyle arasini bozmussunuz..ne istediginizin farkina varin ilk önce.
Öyle değil, ben şehir değişerek evlendim, onlardan başka etrafımda kimse yok şuan, eşime ben aratmadım kendisi aradı 2 kez açmadılar onun ağzından bana eşin şöyle dedi diye konuştu teyzesi bende o öyle birşey demez dedim yalanmı söylicem sor ona dedi pişkin pişkin ve bende bunu duymamış olayım söylemicem dedim oda ben kv ne söyledim eşinde bizzat kendisi diyince ben söyledim eşimde çıldırdı olay bu. Ve çok üzgünüm, şimdi işler terse sarmaya başladı, haklıyken.

Öyle değil, ben şehir değişerek evlendim, onlardan başka etrafımda kimse yok şuan, eşime ben aratmadım kendisi aradı 2 kez açmadılar onun ağzından bana eşin şöyle dedi diye konuştu teyzesi bende o öyle birşey demez dedim yalanmı söylicem sor ona dedi pişkin pişkin ve bende bunu duymamış olayım söylemicem dedim oda ben kv ne söyledim eşinde bizzat kendisi diyince ben söyledim eşimde çıldırdı olay bu. Ve çok üzgünüm, şimdi işler terse sarmaya başladı, haklıyken.
Kim ne dedi anlamadim valla.
Ama esiniz de size hak vermisse daha ne istiyorsunuz? Ailesiyle kanli bicakli mi olsun?
Gün gelecek yine yüzyüze bakacaklar elbet.
Sizde hem onun ailesini sevmiyorsunuz hem dislaniyorum diye üzülüyorsunuz..ne istiyorsunuz yani tam olarak?
Ben sevmedigim insanlar beni dislasa umrumda olmaz. Isabet olmus hatta der gecerim...
Siz bu konuyu niye kendi icinizde kapatmiyorsunuz ki?

Esinizin yaninda ailesiyle ilgili konusmayin. Kendiniz diyorsunuz soylenmeme dayanamadi diye. Evde surekli ailen soyle boyle diye bidi bidi yapiyorsaniz araniz bozulur tabi

Kim ne dedi anlamadim valla.
Ama esiniz de size hak vermisse daha ne istiyorsunuz? Ailesiyle kanli bicakli mi olsun?
Gün gelecek yine yüzyüze bakacaklar elbet.
Sizde hem onun ailesini sevmiyorsunuz hem dislaniyorum diye üzülüyorsunuz..ne istiyorsunuz yani tam olarak?
Ben sevmedigim insanlar beni dislasa umrumda olmaz. Isabet olmus hatta der gecerim...
Siz bu konuyu niye kendi icinizde kapatmiyorsunuz ki?
Haklısınız :(

Bu sefer de siz gecimsiz biri gibi kodlanirsiniz esinizde. Elalem eş dost bunlarla kavga etmeyin. hiic sallamayin en guzel ders kaale almamaktir. Ve esinizle daha da yakinlasirsiniz bu süreçte. Bunu gören o kişiler de size sarmaya cesaret edemez. Ama siz kininizi açıktan belli ettikçe haklı bile olsanız eşiniz didem zaten geçimsiz bir kadın , abartıyor diye düşünür.

Size ne yaptılar mesela agir iftiralar mi attılar, canınıza, malınıza mi kastettiler? Ana avrat sövüp küfür mü ettiler? Iki ben dedim o dedi davasına eşinizi kendinizden soğutacaksınız. Böyle böyle kadınlara dırdırcı diyorlar. Esiniz size hak vermişse neden söylenip huzur bozuyorsunuz? Beraber gülüp geçin

Back
X