Esimle aram taki yüzünden bozuldu

Afedersin ama eşiniz Allahtan belasını istiyor adamlar herşeyi almış takmış yapmak zorunda da değiller bence haklısın adam resmen para göz

Neden 4 yillik evlilikten sonra dugun yaptiniz ki?
O paraya gidip sahane bi balayi yapabilirdiniz
Ayrica deger kiymet takiyla mi olculuyor esiniz kac yildan sonra triplere girmis
Saydiklarinizi taktilarsa iki tarafta gayet iyi taki takmislar
Ayrica bayramlarda aileleriniz neden hala size harclik veriyorlar? Konuyu bastan sona hayretle okudum. Hersey cok tuhaf

Inanin suan cok utaniyorum bunlari buraya yazdigim icin, ama böyle birsey kime anlatilirki, aileme nasil anlatirim arkadaslarima nasil anlatirim. Rezilligin daniskasi. Icim okadar sistiki duramadim. Cok rahatladim suan, sizlerde benim gibi görüyorsunuz. Icimden abartiyorummu diye düsündüm, ama öyle olmadigini gördüm. Kizin kardesleri damada birsey takmak zorundami,sonucta o altinlari onlar ikimiz icin taktilar. Ve ayrica cok dogru kiymet takiyla ölcülmez...Nekadarla hayal kirikligina ugramazdin dedim, eger bana bir burma az takipta ona bir tüm altin felan daha taksalarmis, ozaman degerini anlarmis. Nekadar sacma...Böyle cok haksizlik olmus, ona az takilmis. Dedim önce git bir türk kültürünü ögren, türk kültüründe geline daha cok takilir, bu böyle. Ve evet dügünü kendimiz ortaklasa karsiladik, masraflarin yarisi benden yarisi ondan. Kinayi hic yapmadik, ama 2020 de yapsaydik benim ailem karsilicakti ama dügünümüzü onun ailesi degil, biz karsilicaktik ve nitekim simdide karsiladik. Dügünü ben istedim, herkes dügün görmek istiyoruz diyince bende gaza geldim, bende gelinlik giyeyim istedim, sonucta zaten hersey tamamdi 2020´de.

Geçinmek istemeyene ne yapsanız kar etmez kaşin üstünde gözün var yine der yine der.
Maalesef eşinizi iyi niyetli bulmadım seven değer veren insan böyle şeylere takılıp kalmaz. Benm kardeslerimden bazilari takmadi evlenirken ama bizim böyle şeyler hiç gözümüze gelmedi nem kapmak için bahane arayip durmuş eşin.

Ayyy düşman başına bu nasıl bir aç gözlülük kilosunca altinmi bekliyordu

Eşin yeni gelin tribine girmiş vallahi hayret madem az takılmış çıkarıp kolundan 2bilezik eşine takiver al sana daha çok yakışır diye valla burda böyle konular okuyunca ağzım açık kalıyor...çok bencil egoist bir adam

Oha bu nasıl bir paragözlük bencilliiktir ? Terbiyesiz adam

Konu baştan aşağı saçmalıklar silsilesi..en başta evlendikten 4 yıl sonra düğün yapmak çok anlamsız değil mi? Ayrıca doğum günlerinde aileleriniz neden para veriyor. Kocaman adam bu parayı alırken utanmıyor mu? Bendeki de soru gerçi adam düğünde utanmasa altın kemer ağırlığınca altın vs. isteyecek zihniyette doğum gününde çocuk gibi harçlık almaya utanır mı? Nereli bu adam merak ettim.

Paşam kaç tane burma istermiş sıralı tam liste versinde kendini değersiz hissetmesin.
Ona göre babanlarda kredi felan çeker belki.
Tamam boşanalım demek yerine kimse bize fazla fazla altın takmak zorunda değil diyebilirsin

Ay kusura bakmayın ben konunun devamını okumadan değerle ilgili yorum yaptım geçtim. Bence eşinizi karşınıza alıp ya terapiye gitmeyi ya da boşanmayı teklif edin. Size de günah. Yine de belki destek alarak bir çözülebilecek problemler olduğu için direkt boşanın demeyi vicdanıma yediremem açıkçası ama bir destek almanız gerektiği aşikar

Son düzenleme:

Düğün taki bahane, bu adam geçimsizin teki belli ki..
Eminim bundan evvel de başka bık bık konuları oluyordur.
Bir sepet b.k icine üç tane gül döküp güzelleme yaparak içimize sindirmeye çalışıyoruz bu işe yaramazları..
Ahh bizim kör olasıca romantizm sevdamız!

Herkes adama saydirmis ama onun oncesinde ele alinmasi gereken; yahu 4 yildir evlisin dugun ne !
Bana davetiye verseler zaten evliler derim.
Orda oynamak , halay cekmek falan mi hayaliniz.
Gitseniz mini bir tatile huzur dolu , sessiz sakin..
Zamana yazik, paraya yazik. Olanlara yazik yanii.
Anne babaniz olsam, iyi misiniz bunca yil sonra ne gereksiz derimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…