Esimle aram taki yüzünden bozuldu

İşte baştan aile arasında olanı kabul etmemek gerekiyor. Benim kardeşim de evlenip yurtdışına gideceklerdi çalışmaya. Eşya hicbirsey goturmeyecekti. O yüzden erkek tarafı dedi ki aile arasında nikah olsun gitsinler birikim yapsinlar bir yıl sonra düğün nikah neyse toplum içinde olan yapılır. Babam ve kizkardesim razı gibiydi. Annem ve ben kabul etmedik. Bir yıla kim öle kim kala. Çocuk olsa çocukla mi düğün yapacaklar. Mevzu düğün de değil zaten nikah yapıldı. Ama arkadaş akraba çağırıp gelinlik giymek maksat. Kalınca kalıyor çünkü. Fotoğrafi oraya saklamislardi. Orda kendimiz çekeriz diye fotoğrafci tutmalar. O bile kaldı adam akıllı cektiremediler sonra. Herşey zamanında güzel. Erteleyip evlenmeseydiniz daha iyi olurdu. Biz öyle dedik kardeşim için mesela. O zaman bir yıl sonra evlenirler önemli değil. Ama böyle olmaz.

Eşinizi annesi dolduruyordur gibi geldi bana.

Konu sahibi çok da düğün yapmamış. Nikahtan 5 yıl sonra da düğün yapanlar varmış.

4 yil olmuş evleneli daha yeni mi düğün yaptınız? Ben 2021 de evlendim korona yasakları yoktu düğün yaptık niye bu kadar geç kaldınız düğün yapmak için?

Eşiniz tam bir paragöz ve bencil bir insan. Size ayrılın yada ayrılmayın diyemem ama bu düzelmeyecek düzelir diye beklemeyin. Aileniz herseyi fazlasıyla yapmış zaten onu bile yapmayabilirdi. Benim eşim de ayni böyleydi yani hala aynı 7 sene oldu evleneli değişmez yani en küçük kavgada ben yaptım o takıları der ben takilarimi ev alırken bozdurdum benim sayemde böyle evde oturuyorsun der benim babam başkalarına takmasa düğünde nerde birikecekti o takılar der halbuki bende 6 senedir çalışıyorum hiç de para harcamadim harcatmadim birikim yapalım evimizi alalım diye ama kıymet bilmezler yani ben ayrılmadim duyduğum yaşadığım her şeye rağmen bir kızım oldu Allah yardımcınız olsun çocuk yoksa erteleyin biraz daha yoksa ayrilmaniz daha zor olur birde taviz vermeyin kesinlikle sustukça daha çok söylerler

ya ben de yeni evlendim de bu altınlar eurolar neler yarabbim siz ve aileleriniz ne işle meşgulsünüz?

altının paranın fazlası da zararmış kavga sebebiymiş onu anladım.

ne işle meşgulsünüz onu merak ettim lütfen söyleyin, almancı mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…