Esimle aram taki yüzünden bozuldu

Benim ailem düğünümde 2 tane yarimlik taktı eşimin ailesi ise hiçbir şey .... 1 gün olsun ne eşim ne ben ağzımızı acmadik herşeyi kendimiz hallettik Allah'ın izniyle çok basit bir eşin var çok sinir bozucu biri .

Bu adamla nasıl evlendiniz.Sizin aileniz daha çok altın takmış.Dugunu siz yapmışsınız düğün yapmak istememiş.
Bana ailemin durumu iyi değil demişti kültür farkı çok vardı kısaca şu şekilde anlatayım evlenmeden önce gözüne perde inen kişiler vardır biz öyleydik her şey para değil kızımız mutlu oksun diye ailem hep arkamda durdu bizimkiler verdikçe o geri çekilmiş bende borçları var sanıyordum ne bileyim evlendikten sonra gözüm açıldı bir yıl sonra boşadım zaten ama çok hayallerim vardı gözüm bir şey görmüyordu sadece mutlu olmak istemiştim

Bende aynı sizin gibiyim.Evlendim benzer şeyler yaşadım.Surekli ağlayan sinirlenen bir tip oldum.

İnşallah fake konudur böyle iğrenç paragöz adamla evli değilsinizdir anneniz babanız kardeşinizin size taktığı bilezik bileklikler damat tarafından yapılması gereken 3 düğün takısını karşılar
4 seneden sonra üstelik..peki kendi anne babası kendisi bundan fazlasını yaptı mı da konuşuyor ?

2019 da nikah yapıp 4 yıl sonra düğün mü yaptınız?

Ne dertler var diye okudum.
Umarım çocuk yaparken de böyle uzun zamanlara yayarsınız temennisi ile size mutluluklar diliyorum.
O düğüne gerçekten geldi mi insanlar, hiçbirini aklım hafsalam almadı.
Doğum gününde damada para verme adeti hangi yöreye ait bir de onu çok merak ettim.

Son düzenleme:
Ben hiç bir şeye karışmam dediği an düğün fikrinden vazgeçecektin
Hoş kaç sene geçmiş üstünden ben olsam yapmazdım ama sizin gönlünüzden geçene karşı eşinizin tavrı zaten çirkin
Dört senede adamı tanıyamadınız mı ne olduğu, arıza çıkaracağı zaten belli
Dertsiz başınıza dert açmışsınız, söylediği laflar ağır pek sineye çekilecek durumda değil. Sert olun biraz madem beğenmemiş takılanları geri versin size terbiyesiz, hem alıp hem laf ediyor. Bu işin sonu hoş bir yere gidecek gibi durmuyor maalesef

Gelinligi bile bile esim ödedi, kavga dövüsle sonra parasini aldi, s
Konuyu bitirmedim de sizin gelinliğinizi eşinizin almasından daha doğal bir şey yok. Benim gelinliğimi eşimin ailesi almadı mesela, eşim ailesine aldirmadi ben de istemem.
Eşinin gelinlik parasını ödetmek için ailesiyle kavga dövüş yapan karakterde bir adamı alır koca yaparsanız size de böyle davranır işte. Karakter, huydur böyle şeyler.

düğün yerine tekne eğlencesi yapabilirdiniz veya gelinliğinizle çok güzel fotolar çekilebilirdiniz.
neyse heves etmişsiniz anlıyorum sizi bende o dönemde evlendim çok sıkıcı bi süreçti hep iç geçirdim ama ben geciktirmeden ağustos 2020 de ilk rahatlama geldiğinde hemen yaptım düğünümü eve geçtikten 2 ay sonra yani. ona rağmen insanlar beni eşime kaçtı sanmış (salak bi millet ya)
neyseki 250 kişilik kır eğlencesiydi düğün gözüyle bakmamıştık biz evet takı oldu ama az bi meblag toplanmıştı. ne eşim ne ben takıya odaklanmadık hiç deli gibi eğlendik hevesimizi aldık Allahım dedik şükür olsun sırf merak etmeyelim gelinlik damatlıkla anımız olsun istedik takı en son işti. Eşiniz çok hırsartıkmış erkek milletinin takıyla ne işi olur ya tövbe tövbe
paşama bi altın kemer takamadınız mı sizde ne ayıp.

neresinden tutsam elimde kalan bir konu. 4 yıl sonra düğün yapmak hele de takı törenli yapmak ve sırf bu yüzden tartışmak... bilemedim, her açıdan bana saçma ve gereksiz geldi açıkçası.
takılar neden nikahınızda takılmadı da böyle bir absürtlüğü tercih ettiniz çok merak ediyorum açıkçası.

ayrıca düğün sonrası eşimin canı sıkkındı, hayal kırıklığına uğramış deyince bende 4 yıl sonra düğün yaptınız diye canı sıkkın zannettim meğer adam da bir garipmiş, takı beğenmemiş haspam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…