Esimle aram taki yüzünden bozuldu

Herseyı gectim 4 sene sonra dugun yapmak nıye
Suan olayların bu raddeye gelmesı 4 senelık evlı olmanız.
Zaten yılların bırıkımı vardır,oyle yada boyle.Dugunle tuy dıkmıssınız.

Benim eski eşimde böyleydi, düğünü nişanı hep benim ailem yaptı ,çeyizim gelinliğim ev eşyasını ben aldım kendisinin ve ailesinin 1gr hediyesini görmedim düğünde hiçbir şey takmadılar bende talep etmemiştim zaten ama benim taraftan takılan altınları balayında istemişti bende vermedim küstü fln , ya ben erkeklerin artık kadın özelliklerini aldığını düşünüyorum bu ne böyle para meraklısı onurunla çalışır yaparsın milletten dileneceğine gözümde çok düşürmüştü bu hareketi, resmen ben erkek o kadın olmuştu evlilikte ve ona olan saygım bitmişti zaten şiddet uyguluyordu şütfen boşanın bu para meraklısı eşinizden onuruyla çalışıp yapsın her şeyi

Aradaki zaman icerisinde esime kücük bir dügün yapalim icimde kalmasin dedim durdum oda hep red etti. Nihayet bu sene dirdirndan kurtulayim yapalim dedi ama ben hic birseye karismam dedi.
Aileniz fazla bile takmış böyle bir adama..
Eşiniz kendi değerini,ederini hangi parite üzerinden hesaplıyor bilemiyorum ama TL üzerinden 5 kuruş etmiyor bana sorarsanız..
Sizin de haberiniz olsun.
Dirdirdan kurtulmak nedir yahu..
Keşke aileniz para yerine yular taksaydi ; daha makbule geçerdi.

Düğünde takilan altinlar gelinin oluyor. Ayrilsan da, devam da etsen sakın ona birakma.

Siz aklıbaşındasınız ama eşiniz daha gelişmemiş.

Ayrıca, erkek tarafı sizin aile olmuş resmen. Eşiniz tripli yeni gelinler gibi davranıyor.

Belki, iyi bir aile terapistinden destek alabilirsiniz.

Annemin ve Babamin ona taktiklarini cok az buldugunu, onun degerini düsürdüklerini söyledi.
Kendini değerli hissetmek için karısından altın bileklik isteyen adam vaybı aldım. Bunlar ne yiyip içiyor da östrojenleri bu kadar yükseliyor acaba

Müsadenizle düğünüm de olur da takı takılmazsa, konunuzu okutup kocanızın tribini göstermek istiyorum kayınvalideme :)

Bu adamla nasıl evlendiniz.Sizin aileniz daha çok altın takmış.Dugunu siz yapmışsınız düğün yapmak istememiş.

Bende bu tür sebeplerden ayrıldım.

Cekilir adam degil. Ya duzelsin ya da onunuze bakin.

Bence iyi ki yapmışsınız düğünü. Yoksa adamın ne menem bir paragöz olduğunu anlayamayacaktınız. Çekilmez böylesi. Ailenize de kafayı takmış.

Oncelikle cok iyi bir cevreniz varmis ki 4 sene sonra dugun yaptiginiz halde gelip bir de taki takmislar. Bana 4 senedir evli oldugunu bildigim bir kisi dugun davetiyesi gonderse herhalde sadece taki icin yapiyor diye dusunup gitmezdim. Esiniz de yeni gelin tribi atmak icin 4 sene beklemis herhalde, ne bekliyormus ailenizden evi arabayi damadin uzerine yapmalarini mi?

Yine nereden tutsan elinde kalan bir konu...

Bir erkek bu kadar vır vır konuşmaz yaaa
Neyapacakmiş takıları takip yeni gelin gibi gün mü gezecekmiş kayinbabam bana çok altın takti diye ayrıca düğün erkek tarafının görevi şahsi görüşüm şudur ayrıca erkek tarafının üstüne düşen görevleri gelin adayları üstlenmemeli bırakın yapsınlar emek versinler yok öyle armut piş ağzıma düş

Düğünde altın takılır zaten ki size bilezik takmışlar hemde bence cok bile takmışlar ne istedi eşiniz k.pederi araba falan mı alacaktı. ilk defa duydum damadin takı kavgası yapmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…