Eşimle aramda geçen diyalog :(

feflnta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
105
1
26
Diyarbakır
arkadaslar eşimle akşam yemeği için dışarı cıktık.neyse oturduk bişeyler yiyoruz dediki..doğu görevinden sonra memleketimi niğde yi seçecegim ilk tercih olarak dedi..ben de olur tabi dedim.birimizden birimizin ailesine yakın olalım ki tatillerimizde de tek birimizin ailesine gideriz böylelikle dedim..ikinci tercihimde hatay olur dedi.ben de tamam niğde olsun senin ailenle aynı yerde yaşayalım ama hatay ne benmkilere sizinkilere uzak..niğde olmasın demiyorum sana sonucta itirazm yok ama hatay ı istemem dedim..bu arada ben de öğretmenim eş sebebi ile doğuya geldim..ben niğde olmaz demiyorum sonucta dedim eşimde, yok bide olmaz de, istemezsen sen gelme dedi..ya sanki ben senin ailenin yanına gitmeyelim dedim..zorla ailesininden soğutcak beni..anne babasının yanına gideriz dedi ya, hemen bana istemezsen sen gelme dedi.. bu kadar basit mi yaaa..gelme ne demek anne baban olunca beni unutuyor musun..git o zaman onların koynunda yat ben de gelmeyim...tabi bunu size söylüyorum eşime demedim..cook sinirliyim

Senin ailen nerede yaşıyor ?
Neden tercihler arasında,senin ailenin şehri yok ?
Ben olsam,seninki aile de benimki değil mi derdim.Madem öyle,benim ailemin şehrini de yaz.

Siz hangi şehirde tanıştınız,hangi şehirde arkadaşlık ettiniz mesela...

Blöf mü yapıyor diyecektim ama ne alaka siz zaten Niğde'ye giderim demişsiniz.Bu kadar abartılacak gelmezsen gelme denilecek ne var ortada.Başka sorunlarınız var mıydı bu aralar :26: Belki onun hıncını buradan çıkarıyor olabilir

Bencil adamlar..
Evlenmeden önce bu diyalog şöyle olurdu.
-Tercihlerimde benim memleketim de olacak senin memleketin de aşkım.
Artık hangisi hayırlısıysa o olsun. Senin yanın olsun yeter ki
- Evet bitanem seninle her yer cennet bana

Evlilikten sonra:
- Tercihim de ilk benim memleket olacak sonra da falan falan falan orası rahatmış çünkü.
- Eee hani benim memleketim? Bu adil mi sence?
-Ufff saçma sapan konuşma.. İster gel ister gelme ben kararlıyım.

Evet bu öküz o sevdiğimiz adam kızlar

Gerçekten erkeklerinde evlenince psikolojisi bozuluyor sanırım.Sanki birşey demişsiniz gibi savunmaya geçmiş.Bütün kadınlar kv nefret ediyomuş gibi eğitiyor sanırım aileleri.Bende sinirli anıma denk geldi birde böyle yapanları görünce çıldırıyorum.

İki tarafa da uzak olunması taraftarıyım. Madem öyle sen blöf yap bakalım ne olacak, ben de kendi aileme gideceğim sen istemezsen gelme diye. töbe yarebbim !

çok sevdim bu cevabı :)
son derece doğru:)
annesi telde karın bizi istemiyo flan filan dediyse erkek çabuk gaza geliyor, belki ondan böyle saçma bi tavır yapmıştır.
bence olayı hiç uzatma zaten kafasına dankkk edecektir:)

Bu saçma sapan lafı çarpıtıp tavır alma huyu bütün erkeklerde var mı acaba? Benim eşimde sizin eşiniz gibiydi sağolsun gak desem guk anlardı:) Sırf bu huyu yüzünden ''istemiyorsan seni ablamlara götürmem gitmeyiz gelmeyiz'' demişti. Ve evliliğimizin ilk ayında beni annemin evine göndermeye kalkmıştı. Gerçi evliliğimizin ilk ayları yapıyordu bunu şimdi öyle değil siz ne kadar zamandır evlisiniz?

Benim ailemin bulundugu ili tercih edemiyoruz oyle bir kural var..onunkinide tercih edemiyrduk ama ozel il statusune girmis..yaa bilmiyorum normalde ben bu kadar olgun biri degildm.kisacasi pire icin yorgan yakardm ama evlenince degistim.gerci bu iyi bir sey ama artik beynim agriyor

Benim yasadigim ilde istanbul da tanistik flort ettik..esimin ilk gorev yeriydi

Sadece ben gelmiyorum o zaman de bakalım ne diyecek memur bey amcamız.

Aynen aynen...tam isabet..ben sorun cikaran taraf olmayim diyorum..anlayisli olalim diyorum ama yetemiyorum..şartellerim atacak bigun ondan korkuyorum..dedim ama esimede sen boyle davraniyrsun korkuyorumki soguycam senden, yapma bunu

Dun de alisverismerkezine gittik bi tv aldik bir ay once..neyse reklamlarda gormus bizim tv nin fiyati dusmus..alisveriz merkezindeyken askm gel bakalim kapidan dedi neyse kapidan baktik fiyati ayni..bize tv yi satan kiz da ordaydi bakiyordu..benim kocacigimda el salladi kiza ama boyle hani tanigini gorursun uzaktann..seni farketsin diye elin havadayken bikac kez sallarsin ya oyle..ben bi sinirlendim bi kizdm..o satmak zorunda arkadasn filaan degil yaninda benim kadinlik gururmu incilttin dedim..ben alisveris yaptigim yerde bi baya el sallasam nolur bi dusun dedim..tamam bosbuldum dedi ben de ben niye bis bulunmuyorum dedim..bi onceki gunde tartismamiz buydu..acaba ben mi abartiyorum kizlar:S

insan eşine gelmezsen gelme der mi ya nolcak ayrı mı yaşanıcak çok üzücü belki anlık sinirle söylemiştir ama bu kadar sinirlencek bi durum da yok bence

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

bence çok haklısın alışverişe gittiğimizde bende sinr olurum bu tür şeylere bu yüzden bayanlar olunca hemen ben konuşurum:)
ama uzatılcak birşey değil uyarman yeterliymiş

Ay cok bencilce bir davranis..ama üzülme canim o kendine yapar ne yaparsa.ama bence o baska biseye sinirlenipte hincini senden cikartmis gibi insaallah hersey gönlünce olur

Beyzadeler otorite ya onlar ne isterse olması lazım.

Cnm takılma ya aman nereye gidiyormuş sensiz laf olsun torba dolsun işte erkekler yapıyor böyle.

Bence ailesinin olduğu yere gitme bende aynı mücadele içerisindeyim de şu an :)

Bir bahane bul ben gelemem orada nitelikli bir okul yok yada orası için şöyle şöyle diyorlar vs...

Ailesi değilde sanki başka bir sebepten gitmek istemiyorsun gibi.

Hakkında hayırlısı cnm ama dedim ya eşinin dediğini ciddiye alma ego işte başka bişi değil.

Bence abartmıyorsunuz.Eline koluna sahip olmak zor bir şey değil. Ha eşiniz 7/24 eli kolu havada birilerine selam vermeyi el sallamayı bağımlılık haline getirmişse bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…