Bencil adamlar..
Evlenmeden önce bu diyalog şöyle olurdu.
-Tercihlerimde benim memleketim de olacak senin memleketin de aşkım.
Artık hangisi hayırlısıysa o olsun. Senin yanın olsun yeter ki
- Evet bitanem seninle her yer cennet bana
Evlilikten sonra:
- Tercihim de ilk benim memleket olacak sonra da falan falan falan orası rahatmış çünkü.
- Eee hani benim memleketim? Bu adil mi sence?
-Ufff saçma sapan konuşma.. İster gel ister gelme ben kararlıyım.
Evet bu öküz o sevdiğimiz adam kızlar
Senin ailen nerede yaşıyor ?
Neden tercihler arasında,senin ailenin şehri yok ?
Ben olsam,seninki aile de benimki değil mi derdim.Madem öyle,benim ailemin şehrini de yaz.
Siz hangi şehirde tanıştınız,hangi şehirde arkadaşlık ettiniz mesela...
Benim ailemin bulundugu ili tercih edemiyoruz oyle bir kural var..onunkinide tercih edemiyrduk ama ozel il statusune girmis..yaa bilmiyorum normalde ben bu kadar olgun biri degildm.kisacasi pire icin yorgan yakardm ama evlenince degistim.gerci bu iyi bir sey ama artik beynim agriyor
Senin ailen nerede yaşıyor ?
Neden tercihler arasında,senin ailenin şehri yok ?
Ben olsam,seninki aile de benimki değil mi derdim.Madem öyle,benim ailemin şehrini de yaz.
Siz hangi şehirde tanıştınız,hangi şehirde arkadaşlık ettiniz mesela...
Bencil adamlar..
Evlenmeden önce bu diyalog şöyle olurdu.
-Tercihlerimde benim memleketim de olacak senin memleketin de aşkım.
Artık hangisi hayırlısıysa o olsun. Senin yanın olsun yeter ki
- Evet bitanem seninle her yer cennet bana
Evlilikten sonra:
- Tercihim de ilk benim memleket olacak sonra da falan falan falan orası rahatmış çünkü.
- Eee hani benim memleketim? Bu adil mi sence?
-Ufff saçma sapan konuşma.. İster gel ister gelme ben kararlıyım.
Evet bu öküz o sevdiğimiz adam kızlar
Dun de alisverismerkezine gittik bi tv aldik bir ay once..neyse reklamlarda gormus bizim tv nin fiyati dusmus..alisveriz merkezindeyken askm gel bakalim kapidan dedi neyse kapidan baktik fiyati ayni..bize tv yi satan kiz da ordaydi bakiyordu..benim kocacigimda el salladi kiza ama boyle hani tanigini gorursun uzaktann..seni farketsin diye elin havadayken bikac kez sallarsin ya oyle..ben bi sinirlendim bi kizdm..o satmak zorunda arkadasn filaan degil yaninda benim kadinlik gururmu incilttin dedim..ben alisveris yaptigim yerde bi baya el sallasam nolur bi dusun dedim..tamam bosbuldum dedi ben de ben niye bis bulunmuyorum dedim..bi onceki gunde tartismamiz buydu..acaba ben mi abartiyorum kizlar:S
bence çok haklısın alışverişe gittiğimizde bende sinr olurum bu tür şeylere bu yüzden bayanlar olunca hemen ben konuşurum:)
ama uzatılcak birşey değil uyarman yeterliymiş
Dedigin gibi sinirimle belli ettim diye dusunuyorum..umarim bir daha olmaz tadimiz tuzumuz kacmaz..ama ben sunu anladm daha yirmi dort yasim... Kadin= Sabir demekmiss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?