merhaba aarkadaşlar. Konuya nasıl başlayayım hatta nereden başlayayım bilemiyorum. 4 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Çok severek evlendik. Evli olarak 1 yıl askerliğini bekledim kayınvalidemlerde. Kendi evimize çıkmak çok zor oldu. Yeri geldi aldatıldım. Yeri geldi kötü eş oldum. Sabrettim sürekli. Ben hep yapıcı bir insanımdır. Herşeyi kavgayla değilde güzellikle halletmeye çalışırım. Uzun zamandır evliliğimiz iyi gidiyor gibiyldi. Ama şu 3-4 haftadır bir terslik var. Pazar günleri evden gitmek için bahaneler arıyor. Misafir geldiği günler eve erken gelip misafir olmadığı günler gece geç vakitlerde geliyor. Arıyorum işim var diyor. Aldatıyor mu inanın bilemiyorum ama öyle hissediyorum. Herşeye susmaktan çok yoruldum. Sürekli kavga çıkarıyor çocukları bahane ediyor hayatta küfür etmezdi mesela küfür etmeye başladı. Çocuklar bağırsa niye bağıyor çıkın gidin karşımdan diyor bunlardan aldattığını düşünüyorum. Ne yapacağımı masıl davranacağımı şaşırdım. Bazen ona kızıp büyük kızıma kızıyorum yanlış yapıyorum biliuorum ama elimde olmadan yapıyorum. Para felan istesem veriyor öyle bir sıkıntım yok. Geçen teşefonunu kurcalayım dedim mesajlardan telefonla arayanları bile herşeyi silmiş. Günde 2 kere arayan adam ne arıyor ne mesajlarıma cevap veriyor. Uzun oldu kusura bakmayın. Ne yapcağımı şaşırdım yardım edin kimseye anlatamıyorum.