Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzmek yada felaket tellalligi yapmak istemem ama 7 den sonra tahsilata giden adama inanmamYa bir kadınla yakalamadım bir kadınla konuşmalarını yakalamadım sadece bir arkadaşlık sitesine üye olmuştu. Şimdi hiç bir şekilde sosyal medya kullanmıyor ama korkuyorum. Gece eve bir insan neden geç gelir. Tahsilat yapıyorum işim var gibi bişeyler söylüyor ne yapcağımı ne düşüncepiöi şaşırdım
Tuhafsınız... sanki eşinizi burdaki insanlar burda masaya yatırıp konuyu açmışta siz gelip onu müdafa ediyorsunuz,insanlar ne diyorsa yok aslında öle değil de böle diyorsunuz ne duymak istiyorsunuz tam olarak hatta ne yapmak istiyorsunuz İnan’ın anlamış değilim.Ya aslında çok yoğun çalışıyor kendi işi elbette sorunları vardır ama biz neden evlendik acaba diye de düşünmüyor değilim. Mesela şimdi o kadar iyi ki eve geldi karıcığım nasılsın nasıl geçti günün neler yaptın diyor. Çocuklar uyuyor acaba çocukların bağırışlarından mı hoşlanmıyor böyle yapıyır hala anlayamıyorum. Sürekli konuşuyorum her vakit buldukça birgün iyi bir kötü. Evet her istediğimi yapıyır ama bu sevdiğini göstermez dimi? Aldatsa mesaj yakalarım ama yok. Zaten şu 3-4 haftadır bişeyler oldu. İşleri iyi gitmese söyler diyorum. Parası olmasa söyler ama yok hiç öyle birşey demiyor. Babasıyla ortaklar aralarında mı bir problem var eve yansıtıyor yine bilemiuorum ne yapmalıyım
Dün gece konuştum söyledim herşeyi. Eve geç gelmesinin sebebi yokmuş gerçekten işi olduğundan gelmiyormuş arkadaşlarıyla felan giderken söylüyor. İşyerinde işler çok yoğunmuş ve ben kahvaltı hazırlamıyormuşum ona o yüzden akşamda ben tek yiyeyim diye geç çıkıyormuş. Iphone kullananlar bilir ben sürekli onu takip ediyorum o ıphone mu buldan herneyse işin özü benim davranışlarımda sorun varmış ben kendimi görmüyormuşum o yüzden o şekilde davranıyormuş
Dün gece konuştum söyledim herşeyi. Eve geç gelmesinin sebebi yokmuş gerçekten işi olduğundan gelmiyormuş arkadaşlarıyla felan giderken söylüyor. İşyerinde işler çok yoğunmuş ve ben kahvaltı hazırlamıyormuşum ona o yüzden akşamda ben tek yiyeyim diye geç çıkıyormuş. Iphone kullananlar bilir ben sürekli onu takip ediyorum o ıphone mu buldan herneyse işin özü benim davranışlarımda sorun varmış ben kendimi görmüyormuşum o yüzden o şekilde davranıyormuş
Aldatan bir zaman sonra başa sariyor. Bu net ve kesin.
Adam aldatmıyorsa bile sizden soğumuş durumda.
Eğer aldatıyorsa planiniz varmi? Yani eğer ben boşanamam diyorsanız hic deşelemesyin. Yüz göz olursunuz
Aldatıyorsa yakalarsam görürsem duyarsam biter elbette. Ama ya aldatmıyorsa aniden kalkıp paranoyak gibi sen beni aldatıyorsunda diyemem ki? Aldatmadan kasıt dediğim gibi sadece bir arkadaşlık sitesinde birşey açmış bu olay yani birileriyle konuşmamış belki ama bana göre aldatma işte. Off bilemiyorum kendime yedirmek istemiyorum afettim hem askerdeydi hem hamileydim. Şuanda hiç bir şekilde sosyal medyayla alakası yok herşeyi kapattı o kullanmıyor dün gece telefonunun kurcaladım ama bişey yok. Hee birde eşim holding sahibi bi kaç arkadaşı var onların yanına gidince değişiyor daha çok. Birde dün gece ev almamız gerek benim çok çalışmam gerekiyor herşey bana bakıyor şirket yönetmek sana ne kadar kolay geliyor diyor birde benim eve gelmem için beni heveslendir koşa koşa geleyim eve diyor suratsız olma yorgun olduğunu belli etme bana diyor
Şaka olmanızı diliyorum. Yeri geldi aldatıldım. Yeri geldi kötü eş oldum