• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aramda soğuk rüzgar esiyor

Adam bir kere aldatmış affetmişsiniz bir kere daha neden aldatmasın? Nasıl olsa affediyorsunuz.

Ya bir kadınla yakalamadım bir kadınla konuşmalarını yakalamadım sadece bir arkadaşlık sitesine üye olmuştu. Şimdi hiç bir şekilde sosyal medya kullanmıyor ama korkuyorum. Gece eve bir insan neden geç gelir. Tahsilat yapıyorum işim var gibi bişeyler söylüyor ne yapcağımı ne düşüncepiöi şaşırdım
Uzmek yada felaket tellalligi yapmak istemem ama 7 den sonra tahsilata giden adama inanmam

Ya aslında çok yoğun çalışıyor kendi işi elbette sorunları vardır ama biz neden evlendik acaba diye de düşünmüyor değilim. Mesela şimdi o kadar iyi ki eve geldi karıcığım nasılsın nasıl geçti günün neler yaptın diyor. Çocuklar uyuyor acaba çocukların bağırışlarından mı hoşlanmıyor böyle yapıyır hala anlayamıyorum. Sürekli konuşuyorum her vakit buldukça birgün iyi bir kötü. Evet her istediğimi yapıyır ama bu sevdiğini göstermez dimi? Aldatsa mesaj yakalarım ama yok. Zaten şu 3-4 haftadır bişeyler oldu. İşleri iyi gitmese söyler diyorum. Parası olmasa söyler ama yok hiç öyle birşey demiyor. Babasıyla ortaklar aralarında mı bir problem var eve yansıtıyor yine bilemiuorum ne yapmalıyım
Tuhafsınız... sanki eşinizi burdaki insanlar burda masaya yatırıp konuyu açmışta siz gelip onu müdafa ediyorsunuz,insanlar ne diyorsa yok aslında öle değil de böle diyorsunuz ne duymak istiyorsunuz tam olarak hatta ne yapmak istiyorsunuz İnan’ın anlamış değilim.

Nerede mutluysa oraya gidiyor gece o yüzden geç geliyor, mutlu olmadığı bir şeye dayanamıyor çocukların sesine senin ettiğin tek bir kelimeye veya davranışlarına (iyi olsa da) deli oluyor mutsuz oluyor o yüzden bagirip cagiriyor, mutlu olmayacağı birşey yapmak istemiyor o yüzden seni arayıp sormuyor. Acı evet ama malesef gerçek.

Dışarda bi yerlerde mutlu olacağı birşeyler, tahammül etmekten hoşlandığı birileri var.

Peki sen neden eşini örnek alıp da mutlu olmadigin ortamı terketmiyorsun? Bence gözünün önünde güzel bi yol gösterici var. Çocuklarını da al ve çekilmez mutsuzlugu terket. Mutlu olacağın gibi yaşa. Daha önce yapman gerekeni yap.

Dün gece konuştum söyledim herşeyi. Eve geç gelmesinin sebebi yokmuş gerçekten işi olduğundan gelmiyormuş arkadaşlarıyla felan giderken söylüyor. İşyerinde işler çok yoğunmuş ve ben kahvaltı hazırlamıyormuşum ona o yüzden akşamda ben tek yiyeyim diye geç çıkıyormuş. Iphone kullananlar bilir ben sürekli onu takip ediyorum o ıphone mu buldan herneyse işin özü benim davranışlarımda sorun varmış ben kendimi görmüyormuşum o yüzden o şekilde davranıyormuş

4 seneye neler sığmış böyle
Asker beklemeler
Kayınvalide ile yaşamalar
2 çocuk
Aldatma

Ayrılmaya niyetin yoksa aldattığını yakalasan ne olacak?

Ayrılmak istiyorsan da bu süre içinde birikim yap, kanıt toplamaya çalış. Başka da aklıma bir şey gelmiyor 2 küçük çocukla elin kolun bağlı kalır çünkü

Aldatan bir zaman sonra başa sariyor. Bu net ve kesin.

Adam aldatmıyorsa bile sizden soğumuş durumda.
Eğer aldatıyorsa planiniz varmi? Yani eğer ben boşanamam diyorsanız hic deşelemesyin. Yüz göz olursunuz

Dün gece konuştum söyledim herşeyi. Eve geç gelmesinin sebebi yokmuş gerçekten işi olduğundan gelmiyormuş arkadaşlarıyla felan giderken söylüyor. İşyerinde işler çok yoğunmuş ve ben kahvaltı hazırlamıyormuşum ona o yüzden akşamda ben tek yiyeyim diye geç çıkıyormuş. Iphone kullananlar bilir ben sürekli onu takip ediyorum o ıphone mu buldan herneyse işin özü benim davranışlarımda sorun varmış ben kendimi görmüyormuşum o yüzden o şekilde davranıyormuş

Hı hı evet çok mantıklı açıklamalar yapmış

Sonuc?

kendi yediği her naneyi baştan size affettirip tekrarlıyor bi de sizi hakllı mı çıkarmasını bekliyorsunuz. en büyük hata onu affetmeniz.

Aldatan bir zaman sonra başa sariyor. Bu net ve kesin.

Adam aldatmıyorsa bile sizden soğumuş durumda.
Eğer aldatıyorsa planiniz varmi? Yani eğer ben boşanamam diyorsanız hic deşelemesyin. Yüz göz olursunuz

Aldatıyorsa yakalarsam görürsem duyarsam biter elbette. Ama ya aldatmıyorsa aniden kalkıp paranoyak gibi sen beni aldatıyorsunda diyemem ki? Aldatmadan kasıt dediğim gibi sadece bir arkadaşlık sitesinde birşey açmış bu olay yani birileriyle konuşmamış belki ama bana göre aldatma işte. Off bilemiyorum kendime yedirmek istemiyorum afettim hem askerdeydi hem hamileydim. Şuanda hiç bir şekilde sosyal medyayla alakası yok herşeyi kapattı o kullanmıyor dün gece telefonunun kurcaladım ama bişey yok. Hee birde eşim holding sahibi bi kaç arkadaşı var onların yanına gidince değişiyor daha çok. Birde dün gece ev almamız gerek benim çok çalışmam gerekiyor herşey bana bakıyor şirket yönetmek sana ne kadar kolay geliyor diyor birde benim eve gelmem için beni heveslendir koşa koşa geleyim eve diyor suratsız olma yorgun olduğunu belli etme bana diyor

Aldatıyorsa yakalarsam görürsem duyarsam biter elbette. Ama ya aldatmıyorsa aniden kalkıp paranoyak gibi sen beni aldatıyorsunda diyemem ki? Aldatmadan kasıt dediğim gibi sadece bir arkadaşlık sitesinde birşey açmış bu olay yani birileriyle konuşmamış belki ama bana göre aldatma işte. Off bilemiyorum kendime yedirmek istemiyorum afettim hem askerdeydi hem hamileydim. Şuanda hiç bir şekilde sosyal medyayla alakası yok herşeyi kapattı o kullanmıyor dün gece telefonunun kurcaladım ama bişey yok. Hee birde eşim holding sahibi bi kaç arkadaşı var onların yanına gidince değişiyor daha çok. Birde dün gece ev almamız gerek benim çok çalışmam gerekiyor herşey bana bakıyor şirket yönetmek sana ne kadar kolay geliyor diyor birde benim eve gelmem için beni heveslendir koşa koşa geleyim eve diyor suratsız olma yorgun olduğunu belli etme bana diyor

Anladim.

Gercekden suratiniz asik ve her daim yorgunmusunuz?

Aslinda konu bu değil çünkü bence yorgun olmaniz normal sonucda iki cocuk var.

Kalbinizi kirmak istemem ama eşinizin başka kadin durumu var gibi. Sosyal medya olmasina gerek yok. Bulmuştur bir kırık. Bence peşine insan takin.

Hatta bir keresinde kayınvalidemlerle yaşıyorduk artık evimize çıkalım dedim o hep oyalıyordu sonra artık kayonvalidem hem küçük çocuğum var hemde hamileyim bütün işi benim yapmamı istiyordu yapıyordum akşam kayınpederime her işi ben yapıyorum felan diyordu neyse onları felan duyduktan sonra eşimi aldım karşıma arabayı sahile bir yere çektirdim başladım saymaya en sonundada ya o evden çıkarsan 1 hafta içinde yada 1 hafta somra boşanma kağıdını eline alırsın dedim ağlamaya başladı beni bırakma tamam 1 haftaya çıkıcaz dedi ve gerçekten 1 hafta sonra kendi evimdeydim hemen ev felan buldu normalde hiç tartışmazdık herkes bizi parmakla gösterirdi herkes imrenirdi ama ne olduysa şu 3-4 hafta içinde oldu anlam vermediğim bir hal aldı. Normalde eve geldiğinde telefonları bırakıp televizyonu kapatıp oturur çocuklarımızla oynardık muhabet ederdik ama 3-4 haftadır yok söyledimde ona zaten eve misafir gelince 8de evdesin misafir yokken geç geliyorsun diye bakalım bu akşam yine aynısını yapacak mı

Bir kere yapan bir daha yapar.
Bir kere affeden bir daha affetsin .

Back
X