Eşimle aramda soğukluk var ne yapmalıyım?

Melikeartk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2022
39
8
1
24
Merhaba ; Yeniyim ve 3 senelik evliyim ama sorunlar bitmiyor eşimi fazla kıskanıyorum bu aramızda sorunlar oluşturuyor sanırım aramıza soğukluk giriyor benimle sohbet etmiyor ha bire oyun oynuyor oyundaki kızlarla sohbet ediyor sorun bende mi onda mı bilmiyorum ne yapmam gerek?

Eşinizi karşınıza alıp konuştunuz mu ?
Bu durumdan rahatsız olduğunuzu dile getirdiniz mi?

Sürekli oyun oynamak da sigara, alkol gibi bir bağımlılık.
Terapi almayı kabul eder mi ?

3 senedir bitmiyor her kavgamızda kız konusu açık açık söylüyorum kıskanıyorum yapma diyorum eşimin ailesine de diyorum ama dinlemiyor bizi ve bu canımı çok sıkıyor bağımlısın dediğimizde bağırıyor bir oyunum var onuda çok görmeyin diyor karışık bir durum içindeyim

3 senedir bitmiyor her kavgamızda kız konusu açık açık söylüyorum kıskanıyorum yapma diyorum eşimin ailesine de diyorum ama dinlemiyor bizi ve bu canımı çok sıkıyor bağımlısın dediğimizde bağırıyor bir oyunum var onuda çok görmeyin diyor karışık bir durum içindeyim
Böyle evlilik mi olur ya. Ben kızlarla konuşma diyecem o beni dinlemeyecek. Çok ilginç.

Ne oyunu ?
Oyuncuların kız olduğunu nasıl anladınız ?
Ayrıca aşırı kıskançlık yahut umusamazlik ilişkinizi zehirler.
Soğukluk derken ?
Konuşmayan,sevişmeyen,herhangi bir paylaşımda bunmayan koca modeli mi ?
Çok üzeri kapalı anlatmışsınız..

Son düzenleme:
Eşiniz siz onu çok kıskandığınız ya da boğduğunuz için sizden uzaklaşıp oyun oynamaya mı başladı yoksa zaten oyun oynarken kızlarla görüştüğü için mi kıskandığınızı söylüyorsunuz?
Eğer onu öncesinde boğuyor iseniz ve sizden uzaklaştı ise konuşmaktan kaçıyordur. Eğer zaten kızlarla konuştuğu için kıskanıyorsanız siz haklısınız.

Hatt buna kıskanmak denmez ki sizinle evde muhattap olmayan kişinin başkalarıyla bütün gün oyun oynayıp konuşması çok saçma.

Ne oyunu ?
Ayrıca soğukluk derken ?
Pubg oynuyor kızların sesini duyuyorum ve zoruma gidiyor umursamıyım diyorum elimde değil bir süre sonra patlıyorum gelip benimle uyumuyor sabaha kadar oyunda ben uyanıyorum o uyuyor konuşuyoruz ama mecbur kaldıkça benimle çok birşey paylaşmıyor eşim madde bağımlısıydı zor bıraktı acaba onun etkisi olabilirmi

Bu ne ya kıskanç biri değilim de benimle ilgilenmeyip oyunlarda ne kızlarla konuşacak . Ayrıca bizde eşimle online oyun oynuyoruz kimseyle konuşma zorunluluğun yok istemezsen kapatirsin. Adam orayı resmen çapkınlık yapmak için kullanıyor .

Ne oyunu ?
Ayrıca soğukluk derken ?
pubg dir bence oyun 3 yıldır dediğine göre ;)

Pubg oynuyor kızların sesini duyuyorum ve zoruma gidiyor umursamıyım diyorum elimde değil bir süre sonra patlıyorum gelip benimle uyumuyor sabaha kadar oyunda ben uyanıyorum o uyuyor konuşuyoruz ama mecbur kaldıkça benimle çok birşey paylaşmıyor eşim madde bağımlısıydı zor bıraktı acaba onun etkisi olabilirmi
Madde bağımlısı ve şu an kullanmıyor ise kendince uzak durmak için bir ortam yakalamış. Madde bağımlılığı daha büyük bir sorun. Mümkün ise siz de oyun oynamaya başlayın başka bir hesapla. Sizi de gruplarına dahil etsin. Etmiyorsa ve sen oynama diyorsa işin içinde başka şey vardır. Madde bağımlısı biri ile bir yol girmişsiniz çiçek böcek geçmeyecekti yaşantınız. Bir şekilde dahil olmaya çalışın. Sizi uzak tutuyorsa siz de uzaklaşın.

Back
X