- 20 Nisan 2007
- 4.057
- 10.459
- 733
- 45
- Konu Sahibi Melikeartk
Eşiniz siz Kıskanılacak oyunlar mı oynuyorsunuz?Bende oynuyordum ama kıskandığı kızdığı için bıraktım
Yoksa misilleme mi yağıyorsunuz?şaştım kaldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz siz Kıskanılacak oyunlar mı oynuyorsunuz?Bende oynuyordum ama kıskandığı kızdığı için bıraktım
Boşanmadan okusun,vaktini okumaya meslek edinmeye ayırsındüşünüyorum, 19 yaşında çocuktum, 21 yaşında yine çocuktum, 28 yaşındayım yine küçüğüm. boşan ablacım oku. daha hayatının başındasın. yazık etme kendine geleceğine
4 erkeğin peşini toplayıp 2 eve bakıp üstüne bir de yaramaz bir çocukla ilgilenince bütün gün halim kalmıyor hatta bazen yemek bile yiyemiyorum az yiyorumBir yerde de eşinizin gece gelip siz uyandığınızda uyuduğunu söylemişsiniz. Sizin karı koca ilişkiniz de düzensizlik var. Madem çalışmıyorsunuz sabaha kadar oturun siz de yanında. Uyku numarası falan yapıp sonra bağırıp çağırmak kendi değerinizden götürüyor. Blöf atmayın şu erkeklere artık... İpleri bi ele alın yahu! Gencecik kızsın çocukluk edip evlenmişsin madem ya evini yuvanı düzenini kur ya da elin çocuğunu büyütemem diyorsan yoluna bak.
Kıskanç olduğunuzu biliyor bu yüzden soğukluk girdiğini düşünüyorsunuz adam bundan rahatsız ama oyunda kızlarla konuşuyor? İlginç. Bunalan bir insan böyle bir şeyi cesaret edip nasıl yapar onu sorguladım. Her gün evde kıskançlıktan kavga etmek çok yorucu olsa gerek çok üzüldüm adınıza. Burda her ikinizde suçlusunuz aile terapistine gitmenizi öneririmMerhaba ; Yeniyim ve 3 senelik evliyim ama sorunlar bitmiyor eşimi fazla kıskanıyorum bu aramızda sorunlar oluşturuyor sanırım aramıza soğukluk giriyor benimle sohbet etmiyor ha bire oyun oynuyor oyundaki kızlarla sohbet ediyor sorun bende mi onda mı bilmiyorum ne yapmam gerek?
Niye kendinizi yemek yiyemeyecek kadar zor durumlara sokuyorsunuz ki? Siz bağırıp çağırıp, ortalığı ayağa kaldırdığınız halde eşiniz oynamaya devam ediyorsa bi kendinize dönüp bakmanız gerekiyor.4 erkeğin peşini toplayıp 2 eve bakıp üstüne bir de yaramaz bir çocukla ilgilenince bütün gün halim kalmıyor hatta bazen yemek bile yiyemiyorum az yiyorum
Hayır yok şuanBi de çocuk mu var
Çok düşünüyorum ama korkuyorum bir yandan daAblacım sakın çocuk yapma Esini adam etmeden.Ama bu anlattıklarından evli bile kalmaman gerekir gibi.Iyi düşün .
bu nasil evlilik ? Kafasinda paralarim o telefonu yok artik daha neler![]()
Neyime bakayım kendimi çok sorguladım değişmeye çalıştım acaba sorun bende mi diye herşeyi yaptım ama o onun sorunuymuş onu anladımNiye kendinizi yemek yiyemeyecek kadar zor durumlara sokuyorsunuz ki? Siz bağırıp çağırıp, ortalığı ayağa kaldırdığınız halde eşiniz oynamaya devam ediyorsa bi kendinize dönüp bakmanız gerekiyor.
okumaya karar verdim sınavı kazanacağım eğer boşanırsak da hayallerimin peşinden koşacağımBoşanmadan okusun,vaktini okumaya meslek edinmeye ayırsın
Yada kurslara gitsin o bile yeter
Sorun onda sende değil. Zaten o öyle olduğu için kıskanıyorsun. Senin değil onun bişey yapması gerek. Ben sevginin karşılıklı olduğunu düşünüyorum. Gün gelir zor zamanlar olur. Ama o zor zamanlarda yeri gelir kadın yeri gelir erkek elini taşın altına koyar. Ama hep kadın koyuyorsa bence daha çok uzuleceginiz zamanlar gelecekMerhaba ; Yeniyim ve 3 senelik evliyim ama sorunlar bitmiyor eşimi fazla kıskanıyorum bu aramızda sorunlar oluşturuyor sanırım aramıza soğukluk giriyor benimle sohbet etmiyor ha bire oyun oynuyor oyundaki kızlarla sohbet ediyor sorun bende mi onda mı bilmiyorum ne yapmam gerek?