EŞİMLE ARAMDAKİ FARK.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni biraz ozlemesi gerektiginimi soyluyorsunuz ben calsiiyorum normalde aksamdan sabah sadece vaktimiz olur sadece,yani beni biraz ozlerse sanirim vakit gecirmek isteyebilir diye anladim soylediginizden.

bence öyle

yani adamın üstüne düşme

hiçbir yere gidelim deme git kendin

gidemiyorsan, şartların elverişli değilse de mış gibi yap

ama adamın kumaşı bu ise değişmez, çözüm yine kendinde onsuz eğlen

Sorun eşinin yaşı değil!! berberliğiniz süresince toplasan 10 u bulmayacak şeyler yazmışsınız 8 yılda!! Ee 8 yıl öncede aynı oluyor ilk yıllar gezen tozan bir adam değilmişki!! Sonradan değişsin siz sıkılmışsınız gözünüze batmaya başlamış okadar yoksa öyle erkekler varki gezmeyi, hayatı dolu dolu yaşamayı seven hemde her yaşta....

Bende gezmeyi cok sevmem.aslinda ben kalabaligi sevmem.istanbulun trafigi ayri dert otopark bulmasi ayri dert.toplu tasima kullansak cocukla zor oluyor.bunlar benim gozumde buyudugu icin cogu zaman cikmak istemem.ama cikinca da dibine vururum:halay:.kisiligi boyle demekki.bi kac kez tek cikarsaniz belki sizi uyum saglamak ister

Benim de eşim benden 14 yaş büyük iki yıllık evliyiz bir sıkıntı yaşamadım hiç bu yüzden o benden daha istekli çıkmak konusunda

Esimle aramda 18 yas var 22 yasindayim. Malesef ayni durumdayiz eve geldigi gibi kumandayi eline alir uzanir yatana kadar. Kari koca hayatimiz kalmadi anlasamayan 2 arkadas gibiyiz daha cok. Ben surekli gezip tozmak isterim oda ister ama nereye gidicez daha dun oradaydik der ve gözumde karartir herseyi. Davul bile dengi dengine derler yas farki cok olunca anlasamiyor insan.

Yanlış hesaplamadıysam 17 yaşındayken 30 yaşında adamla beraber olmaya başlamışsınız. Ne zorunuz vardı?

Para, para, para der Napolyon baba.

At kadar herif liseye giden kıza yanaşmış, iğrenç.

Konu sahibesi ayrı güzel kafada, adamın içi geçti neden diyor adam ortayaşlı ablacım sana ayak uyduramaz .

Para, para, para der Napolyon baba.

At kadar herif liseye giden kıza yanaşmış, iğrenç.

Konu sahibesi ayrı güzel kafada, adamın içi geçti neden diyor adam ortayaşlı ablacım sana ayak uyduramaz .

Öyle bir örnek var, hatta sosyal medyada meşhur da bir kız. Eşi ile aralarında 16 yaş var kız 23 adam 39 yaşında 3 çocuklu...tabii ensesi kalın zengin bir adam. Kız hem adamın ilk eşine arada göndermeler yapıyor hem de 3 çocuğuna annelik ediyorum pozlarında sürekli vıcık vıcık evliliğini aile hayatlarını sergiliyor... Sevgi saygı vs ayaklarında ama parası olmasa bekar genç bir kız 3 çocuklu boşanmış adamla ne işi olur..

Herkesin huyu farklı.benimki benden üç yas küçük oda hep birileride yanımzda olsn der bide ailesyle yasıyoruz. Ben yanlz kalmak istedikçe o kimse yokken bele msafer çağırır. Yaşa takılmayn

Eşimde 13 yaş farkı ,25 yaşındaki ben,8 yıllık bir ilişki ve 3 yıl olmak üzere bir evlilik, problemmi ne eşimin benimle biyerlere(gezmek konusunda farklı yerlere) gelmek gitmek istemeyişi,Benimle başbaşa vakit geçirmek istemeyişi
Ben bak şurda çok güzel bi kahvaltı yeri varmış oraya gidelimmi dediğimde şunlarıda çağıralım öyle gidelim aa bunlarda olsa daha eğlenceli olur gibi birsürü laf söz ve çok gezmek istemeyişi sürekli evde oturmak istemesi,
Kısacası 8 yılda ne anı biriktirdiniz neler paylaştınız derseniz ufak tefek parmakla saysan 10 tane etmiycek şeyler,

Ya problem bendemi bilmiyorum yoksa yaşım gereğimi gezip dolaşmak yürüyüş yapmak istiyorum ve eve tıkılmaktan çok yoruldum ot gibi geçiyor ömrüm bu konuda ve ben cok sıkıldım bu durumdan ne yapmalıyım bilmiyorum sadece paylaşmak istedim.

Ruhum yaşlanıyor sanki : (
Bizimde 9 yas var benim esimde sevmiyo gezmeyi ciksakda zevk alamiyorum birilerini cagirmak istedigimdede Ben sevmiyorum baska gezelim diyo amma herseferinde tartisip eve donuyoruz simdi kizimla cikiyorum 10 aylik Esimlede cikmak istemiyorum Ben buldum isin kolayini sende tek cikap iyi vakit gecirecegini hissettirirsen oda pesine takilabilir tecrubeyle sanity

38 Yaş erkek için gayet aktif bir yaş..
Yani ha 25 ha 38,fark yok enerji anlamında bana göre..

Arkadaşım eşin senden baya bi sıkılmış ,ben onu çıkarttım yazınızdan. Beraber bir yere gezelimmi söylemenizle , adamın hemen başkalarınında yanınızda olmasını istemiş olması demek oluyorki , tüm gün sana tahammül göstermek istemiyor başka açıklaması yok sanırım çok manidar bir davranmış.....

Eşimde 13 yaş farkı ,25 yaşındaki ben,8 yıllık bir ilişki ve 3 yıl olmak üzere bir evlilik, problemmi ne eşimin benimle biyerlere(gezmek konusunda farklı yerlere) gelmek gitmek istemeyişi,Benimle başbaşa vakit geçirmek istemeyişi
Ben bak şurda çok güzel bi kahvaltı yeri varmış oraya gidelimmi dediğimde şunlarıda çağıralım öyle gidelim aa bunlarda olsa daha eğlenceli olur gibi birsürü laf söz ve çok gezmek istemeyişi sürekli evde oturmak istemesi,
Kısacası 8 yılda ne anı biriktirdiniz neler paylaştınız derseniz ufak tefek parmakla saysan 10 tane etmiycek şeyler,

Ya problem bendemi bilmiyorum yoksa yaşım gereğimi gezip dolaşmak yürüyüş yapmak istiyorum ve eve tıkılmaktan çok yoruldum ot gibi geçiyor ömrüm bu konuda ve ben cok sıkıldım bu durumdan ne yapmalıyım bilmiyorum sadece paylaşmak istedim.

Ruhum yaşlanıyor sanki : (
Yaşla başla alakası yok bu gezmenin. Bende eşimden 10 yaş kucugum o gezmeyi benden daha çok sever. Yapı ile alakalı. Eh adam onceden de bundan çok farklı değilmis.
Senden sıkıldığını da hiç sanmıyorum. Yanında birilerini çağırmak istemesi gayet normal. Asıl sorun isteğiniz şeyleri doğru şekilde ifade edememeniz gibi duruyor

Benim eşim sevgiliyken yaprdı bunu kırk yılın başı bi yere gidelim derdim şunları da çağırsak bunlar da gelse derdi bi tartışırdm bunla ama evlerden ırak. Şimdi ben desem bile yok gelmesin kimse diyo :KK76:

Öyle bir örnek var, hatta sosyal medyada meşhur da bir kız. Eşi ile aralarında 16 yaş var kız 23 adam 39 yaşında 3 çocuklu...tabii ensesi kalın zengin bir adam. Kız hem adamın ilk eşine arada göndermeler yapıyor hem de 3 çocuğuna annelik ediyorum pozlarında sürekli vıcık vıcık evliliğini aile hayatlarını sergiliyor... Sevgi saygı vs ayaklarında ama parası olmasa bekar genç bir kız 3 çocuklu boşanmış adamla ne işi olur..
Benim de babamın eşi öyle. Küçük kardeşim onların yanında kalıyor. Sanki sürekli bir ben ona çok iyi bakıyorum hali. İki çocukları daha var büyüyünüz 2.5 küçüğü 1 yaşında. 20 yaş var babamla arlarında

Esimle aramda 18 yas var 22 yasindayim. Malesef ayni durumdayiz eve geldigi gibi kumandayi eline alir uzanir yatana kadar. Kari koca hayatimiz kalmadi anlasamayan 2 arkadas gibiyiz daha cok. Ben surekli gezip tozmak isterim oda ister ama nereye gidicez daha dun oradaydik der ve gözumde karartir herseyi. Davul bile dengi dengine derler yas farki cok olunca anlasamiyor insan.

neden aceleye getirip evlendin 18 yas fark çok ,
,,sen İlkbaharda o ise Sonbaharda ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X