EŞİMLE ARAMDAKİ FARK.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yav 30 yaşındaki biri 43 yaşındaki biriyle olur da, 17 yaşındayken 30 yaşındaki birinde ne buldunuz siz? O zaman ne bulduysanız şimdiki de farklı değil işte, siz olayın farkına geç varmışsınız sanırım. İdare etçeniz, yapcak bir şey yok, enerjileriniz uyuşmuyor.
Kesinlikle katılıyorum insan 10-15 yaş farkı olan kuzenleriyle bile jenerasyon farkından ortak payda da buluşamıyor bazen.Onun sizden sizin ondan sıkılmanız çok normal kimi yaşıtlarınız üniversitede okuyor arkadaş ortamlarında sürekli sizse orta yaşlarında eşinizle.Ben iletişimsizliğe bağlıyorum dışarı çıkarken başkalarını istemesini de.

benim eşimle sizin kadar aramızda yaş farkı yok 5 yaş (bence ideal zaten) çok evcimendir, pek dışarıya çıkmaz ama ben bunu evlenmeden önce de biliyordum, böyle kabul ettim.canım mı sıkılıyor? Kitap okuyorum, değişik hobiler ediniyorum vs vs. Ha hapis gibi sürekli evde değiliz tabi ama gezmeyi çok seven bir insan için işkence sayılabilecek düzeyde evdeyiz :) Siz biraz da bile bile lades demişsiniz.Yaş farkından olduğunu sanmıyorum eşlerimiz aynı yaşta, içi geçmiyor cnm insanların daha 38 inde. Yapı meselesidir, öyle tanımış, sevmiş uzuuuun bir birliktelik sonrası evlenmişsiniz, şimdi neden gözünüze batmaya başladı, bir de bunu sorgulayın bence.Belki sevginizde bir azalma oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back