Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bir çevrede yaşıyorsunuz?Canım ben asıldı demiyorumki o an ateş bizim oturdgumız yerden azıcık uzaktı ben oakadar dibine oturacagnı tahmin etmedim sadece ben değil diğer komşularda değişik baktı ve arkadaşımda kaltı ordan
Allah o adama sabır versin işi zorMaalesef onada sen karar vetemessin bence bi sal artık istersen![]()
Eşim oturunca sadece ben değil komşularda tuhaf bakınca arkadaşım kalktıEşini geçtim ben o kızın yerinde olsam sirf kocasi yanina oturdu diye beni o duruma dusuren biriyle arkadaşlığımi bırakırdım .
Kıskanç olmanız normal .Heleki bu zamanda neler duyuyoruz .Yakın komşuyla ,uzak akrabayla kaçanlar ,gizli ilişki yaşayanlar .Kadınlar hislidir ,durduk yere kimse çıngar çıkarmaz .Eşinizin davranışı karşısında ,kim olsa soğurdu .Tepkiniz sert olmuş,ancak komşunun tavrı doğru .Uzaklaşmış ,bence komşuluk ilişkilerinize dikkat edin .Ailecek görüşmeyin mesafeli olun .En azından başınız ağrımaz .Eşinizin hareketinden kuşkulandığınıza göre ,demek sizde o izlenimi verdi .Bu zamanda çok samimi ilişkiler ,kurulması sakıncalı geliyor bana .2 gündür böyle ondan önce iyiydi noldu bilymsnz bizim ev Bahçeli üst kat komsumuz var birde kızı var bekar çok samimi arkadaşım aynı zamanda neyse haftasonu elektrikler gitti aşşasada ateş yaktık oturduk ben ateşin başında degildim arkadsım oturuyordu sonra eşim kalktı sandalyesini aldı kızın tam dibine otrdu arkadasım rahatsız oldgumu anladı kalktı yanıma geldi yukarı çıktık sonra eşime agzıma geleni saydım dengesiz dedim kız bile rahatsız oldu demekki kalktı yanıma geldi saçmalama kötü niyeti olannaın allah belasını versin dedi ben sadece ısınmak için gittim dedi hareketlerine dikkat et dedim adam çıldırdı sonra ne biçim konuşuyorsun ne düşünüosun vs abartıomuyum kızlar. Arkadaşım çoook güzel alımlı bir kız ama çok dikkatli eşimle ortadan konuşur bilir kıskanç oldgumu
Canım ben asıldı demiyorumki o an ateş bizim oturdgumız yerden azıcık uzaktı ben oakadar dibine oturacagnı tahmin etmedim sadece ben değil diğer komşularda değişik baktı ve arkadaşımda kaltı ordan
Nasıl bir çevrede yaşıyorsunuz?
Bir erkek bir kadının yanına oturunca herkes ao wow oluyor![]()
Allah sizden bin kere razı olsun ama insanlar bunu anlamıyor işte tam tamına hissettiğim şeyleri yazmışsınız bende o izlenimi verdi durduk yere degil onu görünce sanki bi değişiyor hareketleri çok denedim tarttım baktımKıskanç olmanız normal .Heleki bu zamanda neler duyuyoruz .Yakın komşuyla ,uzak akrabayla kaçanlar ,gizli ilişki yaşayanlar .Kadınlar hislidir ,durduk yere kimse çıngar çıkarmaz .Eşinizin davranışı karşısında ,kim olsa soğurdu .Tepkiniz sert olmuş,ancak komşunun tavrı doğru .Uzaklaşmış ,bence komşuluk ilişkilerinize dikkat edin .Ailecek görüşmeyin mesafeli olun .En azından başınız ağrımaz .Eşinizin hareketinden kuşkulandığınıza göre ,demek sizde o izlenimi verdi .Bu zamanda çok samimi ilişkiler ,kurulması sakıncalı geliyor bana .
HayırEşinizin daha önce başka vukuatları filan mı oldu? Neden bu kadar güvensizsiniz?
.!.:bu kadar kiskanc olmayin ya biraz ozguveniniz olsun
Ağzınıza geleni saymak çok çirkin soğukluk girmesi çok normal. Eşinizi uyarirsiniz kiskancliginizdan değil de karşı tarafı rahatsız edecek bu tip davranışlar yapmaması için uyarirsiniz.2 gündür böyle ondan önce iyiydi noldu bilymsnz bizim ev Bahçeli üst kat komsumuz var birde kızı var bekar çok samimi arkadaşım aynı zamanda neyse haftasonu elektrikler gitti aşşasada ateş yaktık oturduk ben ateşin başında degildim arkadsım oturuyordu sonra eşim kalktı sandalyesini aldı kızın tam dibine otrdu arkadasım rahatsız oldgumu anladı kalktı yanıma geldi yukarı çıktık sonra eşime agzıma geleni saydım dengesiz dedim kız bile rahatsız oldu demekki kalktı yanıma geldi saçmalama kötü niyeti olannaın allah belasını versin dedi ben sadece ısınmak için gittim dedi hareketlerine dikkat et dedim adam çıldırdı sonra ne biçim konuşuyorsun ne düşünüosun vs abartıomuyum kızlar. Arkadaşım çoook güzel alımlı bir kız ama çok dikkatli eşimle ortadan konuşur bilir kıskanç oldgumu
Size çok tepki vermiş ,bazı üyeler ancak kadınlar hislidir .Gerçekten kötü bir zamanda yaşıyoruz .Televizyonda neler duyuyoruz .En basiti benim ilk eşimin yakın akrabası ,bir dul kadın vardı ,gençti .Karşı komşusunun kocasıyla gizli ilişki yaşamaya başlamış .Öyle şeyi yapmaz denecek bir tipti ,ben duyunca şok olmuştum .Sonra o adamla kaçtı ,dini nikah kıydı .Neler oluyor neler ,o yüzden bu tür komşuluk ilişkileri ,yakın arkadaş ilişkileri vs çok dikkat edilmesi lazım .Olaya çok iyimser yaklaşan arkadaşlar .Hangi zamanda yaşıyoruz ,biraz gerçekçi olun lütfen .Allah sizden bin kere razı olsun ama insanlar bunu anlamıyor işte tam tamına hissettiğim şeyleri yazmışsınız bende o izlenimi verdi durduk yere degil onu görünce sanki bi değişiyor hareketleri çok denedim tarttım baktım
saglikli dusunceler degil bunlar kurt gibi icinizi yer bitirir asiri kiskanclik.!.:
Kıskanç olmanız normal .Heleki bu zamanda neler duyuyoruz .Yakın komşuyla ,uzak akrabayla kaçanlar ,gizli ilişki yaşayanlar .Kadınlar hislidir ,durduk yere kimse çıngar çıkarmaz .Eşinizin davranışı karşısında ,kim olsa soğurdu .Tepkiniz sert olmuş,ancak komşunun tavrı doğru .Uzaklaşmış ,bence komşuluk ilişkilerinize dikkat edin .Ailecek görüşmeyin mesafeli olun .En azından başınız ağrımaz .Eşinizin hareketinden kuşkulandığınıza göre ,demek sizde o izlenimi verdi .Bu zamanda çok samimi ilişkiler ,kurulması sakıncalı geliyor bana .not(bunu bi arkadaş yazmış hislerime tercüman
Ben size hak verdim.isinacak olsa bile cok dibine girmesine gerek yok sonucta.Canım ben asıldı demiyorumki o an ateş bizim oturdgumız yerden azıcık uzaktı ben oakadar dibine oturacagnı tahmin etmedim sadece ben değil diğer komşularda değişik baktı ve arkadaşımda kaltı ordan
Kıskançlık normal bir duygu değildir, kendinizi kandırıyorsunuz..!.:
Kıskanç olmanız normal .Heleki bu zamanda neler duyuyoruz .Yakın komşuyla ,uzak akrabayla kaçanlar ,gizli ilişki yaşayanlar .Kadınlar hislidir ,durduk yere kimse çıngar çıkarmaz .Eşinizin davranışı karşısında ,kim olsa soğurdu .Tepkiniz sert olmuş,ancak komşunun tavrı doğru .Uzaklaşmış ,bence komşuluk ilişkilerinize dikkat edin .Ailecek görüşmeyin mesafeli olun .En azından başınız ağrımaz .Eşinizin hareketinden kuşkulandığınıza göre ,demek sizde o izlenimi verdi .Bu zamanda çok samimi ilişkiler ,kurulması sakıncalı geliyor bana .not(bunu bi arkadaş yazmış hislerime tercüman
Bende senin gibi davranırdim2 gündür böyle ondan önce iyiydi noldu bilymsnz bizim ev Bahçeli üst kat komsumuz var birde kızı var bekar çok samimi arkadaşım aynı zamanda neyse haftasonu elektrikler gitti aşşasada ateş yaktık oturduk ben ateşin başında degildim arkadsım oturuyordu sonra eşim kalktı sandalyesini aldı kızın tam dibine otrdu arkadasım rahatsız oldgumu anladı kalktı yanıma geldi yukarı çıktık sonra eşime agzıma geleni saydım dengesiz dedim kız bile rahatsız oldu demekki kalktı yanıma geldi saçmalama kötü niyeti olannaın allah belasını versin dedi ben sadece ısınmak için gittim dedi hareketlerine dikkat et dedim adam çıldırdı sonra ne biçim konuşuyorsun ne düşünüosun vs abartıomuyum kızlar. Arkadaşım çoook güzel alımlı bir kız ama çok dikkatli eşimle ortadan konuşur bilir kıskanç oldgumu