Eşimle aramdaki soğukluk

Ozgcelik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
34
2
1
27
9 aylık evliyim yeni hamile oldugumu ogrendim eşimde o sevinci heyecanı göremiyorum kendimi çok yanlız hissediyorum durmadan kavgalarimiz oluyor bütün komşular şikayetçi bebeğim e bisey olcak diye çok korkuyorum lütfen bi tavsiyede bulunun

Kavga sebebleri neler ki

Soru cevap şeklinde gidecek bir yazı yazmışsınız keşke biraz detay vermiş olsaydınız. Aranızdaki kavga sebebi nedir ? Komşuları rahatsız edecek derecede kavga ediyorsanız sıkıntı büyük demektir. Bebek kaza ile mı oldu yoksa isteyerek mı ?

Çocuk istemiyor muydu? Veya ikiniz de isteyerek mi yaptınız kaza mı oldu? Kavgalarınızın sebebi ne?

Kavgalarınız komşularınızın şikayet ettiği boyuttaysa keşke çocuk için biraz daha bekleseydiniz. 9 aylık evlilik çocuk için çok yeni ve tam olarak oturmuş sayılmaz bence.

Arkadaşlar hamilelikten öncede da h kötüydük ama artik biraz daha alttan alıyor. Sanırım baba olmayı hazır değil bilmiyorum yani yoksa insan sevinmezmi içimde yaşıyorum diyor birazda inatçı dediği anında olcak bi planımız olsa bile patronu çağırdıginda gitmek zorunda kalıyoruz gitmeyince bağırıyor eşim sanki başka iş kalmadı

Eşim asiri kıskanç çoğu kavga bu yüzden oluyor anlayışlı değil çok üstüme geliyor saygıyı yitirdik artık çocuk çok zaman siz oldu hiç beklemiyorduk

Eşim asiri kıskanç çoğu kavga bu yüzden oluyor anlayışlı değil çok üstüme geliyor saygıyı yitirdik artık çocuk çok zaman siz oldu hiç beklemiyorduk

Beklemiyorduk derken,korunduğunuz halde hamilemi kaldınız, yoksa korunmadan mı beklemiyordunuz?

Su an çalışıyorum bidaki ayın başında işten cikcam Biraz da maddi skntı yasicaz bilmiyorum onu kafasına takiyor olabilir ama ben çok yıprandım sevincimi yasayamadim. Biyandan eşimin ilgisizliği biyandan maddi sknti

Korunmuyorduk ama hemen kendini çekiyordu 9 ay bisey olmadı tam zamanını buldu

Bu bir korunma yöntemi olmadığını biliyorsunuzdur heralde, bunun için şaşırmayın hiç hamile kaldığınıza. Ama bir daha kalmak istemiyorsanız korunma yöntemlerini öğrenin.

Çocuk sahibi olmayı elbet istiyordum. Yanlız hem maddi sorunlar olsun hemde eşimle aramdaki sorunlar bitene kadar yapmak istemiyordum. Inşallah hayırlısı olur

9 aylık evliyim yeni hamile oldugumu ogrendim eşimde o sevinci heyecanı göremiyorum kendimi çok yanlız hissediyorum durmadan kavgalarimiz oluyor bütün komşular şikayetçi bebeğim e bisey olcak diye çok korkuyorum lütfen bi tavsiyede bulunun
Evliliğin ilk senesi birbirini tanıma ve alışma süresidir bu süreçte de çoğu çift tartışır müsterih olun. Umarım uzlaşırsınız.

Güzel yorumunuz için sağolun inşallah bu tartışmalar geçer cocugumu hayalimdeki gibi buyuturum huzur içinde

Back
X