Düzelir dimiCanım elbet öyle ama karşımızdakini düzeltemiyoruz...
Kendimiz düzeltdikçe çevrenizdekilere de yansıyor...
O yüzden ise kendinden başlamak lazm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzelir dimiCanım elbet öyle ama karşımızdakini düzeltemiyoruz...
Kendimiz düzeltdikçe çevrenizdekilere de yansıyor...
O yüzden ise kendinden başlamak lazm
Düzelir dimi![]()
Genelde hangi sebeple tartışıyorsunuz?Düzelir dimi![]()
Ota boka karışır hemen gözlerini belertir . Aslında kocaman yüreği var ama bi okadar da eksikleriGenelde hangi sebeple tartışıyorsunuz?
Umudum yok benim ya ben düzelsemde giden şey geri gelirmikiNe yaptığına ve sana bagli
Umudum yok benim ya ben düzelsemde giden şey geri gelirmiki
Naptin mesela neden kizdirdin bu kadarAyrilamaz değil beni üzmeye kıyamaz diye ayrılıktan korkum yok ki bacım
Dinlemedim onu benim karakterimi değiştirmek istediğinden hep tepki verdim kızdım işteNaptin mesela neden kizdirdin bu kadar
Valla öylede yapsak kuyruk olcaklarını sanmıyom ben :)))Erkekler hep soğuyor ne kadar ilginç...Neden bunu yutuyoruz anlamıyorum bırakacaksın kendi haline keyfine bakacaksın ne ilgi ne sevgi sonra bırak kuyruk olsun bunu istiyorlar.
Bu halde sorunlu sen değilsin ki,orta yerindende catlasa karakterini değiştiremez ki sen istemediğin sürece. O seni böyle kabul etmeyi öğrenmeli,direterek değil yol göstererek degismeni sağlamalı sende memnun değilsen kendinden eğer.Dinlemedim onu benim karakterimi değiştirmek istediğinden hep tepki verdim kızdım işte
Olurlar olurlar millet taktikle yürütüyor işi bir bizim gibiler yapamıyor işte eşimle biraz şakalaştım diye küstü uyudu şimdi hiçte gönlünü almıyorum artık bakıyorum o zaman anlıyor yavaş yavaş.Valla öylede yapsak kuyruk olcaklarını sanmıyom ben :)))
:))))Olurlar olurlar millet taktikle yürütüyor işi bir bizim gibiler yapamıyor işte eşimle biraz şakalaştım diye küstü uyudu şimdi hiçte gönlünü almıyorum artık bakıyorum o zaman anlıyor yavaş yavaş.
Küsen erkekler kız gibi tripli soğudum ifadesi nedir yani valla uyuz oluyorum insan eşine bunu dememeli lütfen taviz verme hiçbirşey yokmuş gibi davran şişirmeye son.