Esimle aramiz bu aralari cok soguk....

Zilanur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
1.019
3
116
Almanya
selam arkadaslar, dilerim ki herkes iyidir ve bir an önce derdi olanlar dertlerine deva bulurlar...
bende oglumu dünyaya getirdigimden beri esimle aramiz nedense cok sogudu...
oglumuz dogdugundan beri durmadan aglyior, ilk zamanlari 4 aya kadar gazi vardi simdi ise bir yasini gecdi ve durup dururklen aglamalari cok var, hep ilgi hep alaka kucak sarilmak istiyor, afedersiniz tuvalete bile gidemez hale oldum okadar yikiyor ortaligi, öyle olduki komsular geldi kapiya, sagligi yerinde sadece öyle alismis diyor doktor ama dogdugundan beri öyle.. neyse....
esimde bu durumdan cok rahatsiz oluyopr gec saatde isden eve gelip birde cocugun aglama seslerini duyunca morali bozuk oluyor ve hemen hemen hic konusmuyoruz...
bu aralarida türkiyeye gitmek istiyorum ailemi özledim falan filan...esim türkiyeden geldi iki sene oldu ama buraya alismasi cok zor oldu ve bana öyle geliyorki daha da alisamadi, elimden geleni yapiyorum, bütün evin islerini kagitlarini herseyi akliniza gelebilecek herseyi ben yapiyorum, esim sadece calisiyor oda bir aydir basladi ise...biraz tembel bir tip:)
haftada bir izni var gezmeye gidiyoruz ama her izin gününde yüzü asik morali bozuk oluyor aileme gidince yüzünü asiyor bu seferde ailem bana soruyor morali niye bozuk diye...
cok kötü bir durumdayim..beni görseniz varya uykusuzlukdan yorgunlukdan bitkin bir halim var, kendime bakamaz oldum, bu sözleri size yazarken bile oglum ynaimda agliyor bagiriyor...
yardiminiza ihtiyacim var... ne tavsiye edersiniz bana...

kendi ailemde bana ,,bir cocuga bakamiyorsun, kendini bukadar niye üzüyorsun" ama yardima sira gelince kimse sesini cikartmiyor...

Ne kadar çok var bi tip kocalardan. Allah yardımcınız olsun. Size yardım edecek ailenizden hiç kimse yok mu. En azından oğlunuz biraz büyüyene kadar.
Böyle eşlere o kadar kızıyorum ki. Hem destek olmazlar, hem rahatsız olurlar. Ve bir çocuğa bakamıyorsun diyen aileler. Neden yardımcı olmak yerine eleştirirler. Hiç mi merhamet yok bunlarda

öncelikle merhaba gerçekten zor bir durum allah yardımcınız olsun oğlunuz kaç yaşında peki arkadaşları varmı hani size bu kadar bağlılığını azaltmak için enazından.....ama ben bu erkekleride anlamıyoruum yani çocuk öyleyse eşinin ne suçu var 2güleryüz göstersen ne eksilicek ki...

Böyle şeylere engel olmak için planlamadan çocuk yapmak bence HATA kendiniz söylemişsiniz eşim buraya alışamadı diye bu adam evlenmiş şehir değil ülke değiştirmiş yeni bir iş bulmuş bazı şeyler için zaman gerekli bende doktorunuzun söylediğine katılıyorum eşiniz böyle oldugundan ilgi çocukta toplandıgı için oda bunu kullanmaya başlamış yaşına gerek yokki aylık dediğimiz çocuk bile kucaga alışınca ağlıyo kucaga alınca susuyo umarım sorunlarınız en kısa sürede düzelir

Katılıyorum...:13:
Okudukça şükrediyorum kaza ile de bebek sahibi olmadığım için..

Eşinizin durumu genelde kadınlarda olur aslında.
Ama haklı bunalıyor daralıyor sıkılıyor yaşadığı hayattan memnun değil anlayabiliyorum onu.
Hemen çocuk yapmanız hata olmuş..
bir de kapıya kadar komşuları getiren bir ağlama nasıl normal olabilir?
belki terapiye falan ihtiyacı vardır illa tıbbi bir sorun olması gerekmez.

Kolaylıklar diliyorum size, çocuk ağlaması en haz etmediğim sestir.
insanın kendi çocuğu bile olsa, bir süre sonra sinirlerini alt üst ediyordur...

bir ay oldu calisali adapte olamamistir
yada uzun zaman calismamissa agir gelmistir
ustune ustluk eve gelince bebek aglamasi
etkileniyordur tabii
ama gecici olduguna inaniyorum
biraz daha zaman
sizde yipraniyorsunuz ama elinizden geliyorsa
bir seyleri renklendirmeye calisin (zor olsada simdilik)
daha guler yuzlu positif yakaladiginiz yanliz anlarda
duygularinizi paylasin
onu anladiginizi biraz daha sabretmesini
sizinde yoruldugunuzu dile getirin..
cocugunuz anali babali buyusun

sevgili zilanur okadar varki bu tiplerden ortalıkta yani yalnızca senin başında değil tatlım.çocuk dogduktan sonra erkeklerdeki değişim inanılmaz boyutta.herşeyi ben yapıyırum demişsin bence onda sorumluluk ver herşeyi endin halletmeye çalışırsan yakında benim gibi kendini tanıyamaz hale gelirsin aslında suçun büyüğü bizde biz bu kadar tolerans göstermesek bunlar olmaz ne demek çocuk aglıyo diye surat asıyor o çocuk yalnızca seninmi.ayrıca yurtdışına yeni gelsi adepte olamadı diyosun oraya gelmeyi kendi seçmedimi zorlamı geldi.eger çok mutsuzsa bir çıkar yol bulun al karşına konuş bence içindeki herşeyi konuş.çocuk bakan biz yıpranan biz kahrı çeken biz yaranamayan yine biz.allah yardımcımız olsun cnm....

ben esinin sadece yurtdisinda olmasini anliyorum, cocuk yuzunden surat asmasini felan tabi ki anlamsiz.

ben de yurtdisina geldim berbat bi yer yani hic mutlu degilim burda. senede 1-2 kez aileyi gorebilmek birden bi anda bu kadar uzaga dusmek insani cok kotu yapiyor. esiniz erkek ama duygusal olabilir. bakin tek ben degilim benim dayim da bunalimda, ve bir kuzenin esi de geldi yeni o cocuk da bunalimda. inanin ki hic bos durmuyor dusunmemek icin pazar gunleri bile calisiyor. yani maalesef ki yasamadan bilemiyoruz ama cok zormus bu baska yerde yasamak.

ben hala ailemi aradigimda gozleri!m yasla doluyo, ne bilim dusundugumde ya da bana ne zaman geleceksin diye sorduklarinda. kolay degil hem de hiccc...

bunun disinda bu duruma bi bunalim olarak bakmalisiniz, simdi cocuk da olunca kendini iyice bagimli olmak zorunda hissetmis olabilir, tamam onun cocugu ama erkek olmasi psikolojik seyler yasayamacagi anlamina gelmez sionucta o da bi insan duygulari vs var. bole seyleri illa sadece kadinlar yasar diye bi sart da yoktur. sabirli davranmaniz yarariniza olacaktir.

Katiliyorum sana Bende ayni senin durumdayim cunku ben de evlenip geldim yurtdisina ve gercekten inanki cok cok zor.

merhaba canim , bana mailini atarsan, senin ile ozel yazismak isteerim , cunku buna benzer bende oldum.. detaylari pek buraya yazmak istemiyorum

Planlansa da planlanmasa da bazı erkekler rahatlarını çocuklarından daha fazla önemsiyorlar. Sorumluluk almamak işlerine geliyor. Sanki çocukla ilgilenmek sadece annenin görevi

Merhaba Tatlım;
Bence önce bir nöroloji uzmanı, sonra da psikologa gitmelisin. Doktorum programında izlemiştim bir iki kere. Aslında çocuk sana birşey anlatmak istiyo olabilir. Bunlar çok önemli. İnternetten bak istersen, çocuk nörolojisinde bir bayan doktordu.
Adamın bir izin günü var, onda da ailenin yanına mı gidiyorsunuz. Bunun yerine çocuğu onlara bıraksan da, eğlenceli bir gün geçirseniz aslında o da stres atar diye düşünüyorum. Hepsi için geçerli değil ama bana göre erkeklern çoğu çocuk gibidir. Yapmasını istediğin şeyleri ona cazip kılmazsan hayatta yaptıramazsın.
Eşinle bir şekilde halledersin ama çocuğunu ihmal etme bence.
Kolaylıklar dilerim

Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin bahsettiğiniz kişi. Ben de katılıyorum size. Bir çocuk bir sorunu yokken bu kadar çok ağlamaz. Mutlaka altında yatan bir neden var. Umarım bulunur yavrucağınızın sorunu

Son düzenleme:

cnm yalnız değilsin bunun gibi sorunları ben de yaşıyorum. allahtan ailem yakın da çok bunalmıyorum allah yardımcımız olsun

yurtdisina giden bi insan orda yetisen kadar dil bilmez ve kagit islerini yapamaz.

ayrica bu tutumunuz hiç iyi degil, bu durumda olan biri olsaydiniz bole mi derdiniz kendinize, buraya konu açardiniz hemen! esim bana bole bole dedi diye!! maalesef insan gelmeden yasamadan bilemiyor bu denli zor olacagini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…