Eşimle aramız çok kötü, yardım eder misiniz?

Duzelecek merak etmeyin:)

Bu kadar deger veren insan sizi bir cirpida silemez :)

Ama dedigim gibi simdi erkeklik gururu oksaniyor
siz uzerinize duseni yapip topu ona attiniz

simdi sadece bekleyin

tekrar bir mesaj vs gondermeyin

bu durum belki 3 gun belki 1 hafta surecek ama bundan sonra siz de biraz anlayisla yaklasin

Korktuğumuz başımıza geldi ama merak etmeyin taktik bunlar :)
Yani ilk defa böyle adım atıyorsanız, o da bunun tadını çıkarmak istiyordur, bakalım ne kadar uğraşacak görmek istiyordur...
Siz kendinizi üzmeyin öyle hop diye içindeki herşey bitemez, ki ben değişip kötü bir koca olacağını da sanmıyorum, ders vermeye çalışıyor olabilir sadece biraz...
İsterseniz, ya hiçbir şey yapmadan bekleyin
Ya da çok kısa bir mesaj atıp, ben elimden geleni yaptım, senin ilişkimize saygın kalmadıysa sen bilirsin tarzı eleştiri içermeyen tarzda birşeyler yazabilirsiniz.

Çünkü böyledir, bir adım atarsınız diğeri çekilir, siz çekilirsiniz o gelir :)

Canım,hiç korkma seni böylesine seven bir adam seni yarı yolda bırakmaz...sen onun hayat arkadasınız..ortada da affedilmeyecek birşey yok yani bu kadar üzülme..ben kendimce,eşinin sana şuanda bir ceza vermeye çalıştıgını,herşeyin her zaman senin istedigin gibi olmayacagını anllaman için böyle bi yol sectigini düşünüyorum...o aramasa bile sen ara bence canım ben olsam arardım..anlattıklarına göre buna degecek birisi..hemde hastaymış iyileştinmi diye bahanen olur ara sen beni dinle :34:hatta gidemiyorum diyosun ama bişyler yap ve git derim..hiçbirşey imkansız degildir..bu çok etkili olur.

bizde esimle 1.5 sene ayri yasadik dügünden sonra. seni o kadar iyi anliyorum ki.
ufacik mevzular kocaman oluyor, icinden cikilmaz hal aliyor. maalesef mesafe olunca ister istemez yanlis anlasilmalar fazla oluyor
ve ayriligin verdigi o üzüntü ve öfke birbirinize yansiyor.
Fazla kafana takma, muhakkak yoluna girecektir. o akli sira sana ders vermeye calisiyor.
biz mesafelere kizdikca birbirimize sarardik. zaman zaman esiminde bu tür cikislari oldu, bende kendimden süphe ederdim acaba kisiligim onu üzüyor mu, kisiligimi begenmiyor mu diye.
cok zor bi sürec ve karsilikli anlayisla gecirilebilir anca.
sürekli kendini ön planda tutarak, esinden ilk adimi atmasini bekleyerek anca yipartirsin evliligini.

o günler hic gecmeyecek gibi geliyor, ama geciyor. biz esimle 1 senedir birlikte yasiyoruz ve bu bi sene icinde 1 kere tartistik.
mesafeler varken haftada bir tartismadan gecmiyordu :34:

Eşiniz çok dolmuş,üstüne hastalanınca iyice hassaslaşmış..Normalde üzerinize düşeni yapmışsınız,bekleyin denebilir ama hastaymış aramamak çok kötü olur bence.. Ben hastayken tartışma yüzünden eşim kendini çekse hayatım boyunca unutmam.. hasta insan biraz nazlı olur,ilgi ister... :ssz:

Tartışmadan,o konulara girmeden konuşun, msj attın. hatta mümkünse izin alıp yanına gidin.. İnsan hem yalnız hem hasta olunca kötü oluyor ya.. :ssz:

Sorunları da yüz yüzeyken sakince konuşursunuz isterseniz..Merak etmeyin siniri geçince yumuşar,eşiniz sizi seviyor,önemsiyor..

Aradım eşimi.
Nasıl olduğunu sordum bayağı kötü öksürüyordu eve gel izin alabiliyorsan iyileşene ,kadar dedim. Çarşamba günü yeni bi çalışan gelecek ben o zamana kadar gelemem dedi ama eve gel deyince sesi biraz yumuşadı galiba. Yine de kısa kısa cevaplar verdi. Ben birşey sormadığım sürece konuşmadı sadece yemek yedin mi diye sordu. Yemediğimi söyleyince aç kalma ye birşeyler dedi ama sonra ya da sen bilirsin dedi. Sanirim kendini beni.düşünüyormuş gibi yapmaya zorluyor. Bu adımdan sonra onun aramasını bekleyeyim diyorum.

Aradım eşimi.
Nasıl olduğunu sordum bayağı kötü öksürüyordu eve gel izin alabiliyorsan iyileşene ,kadar dedim. Çarşamba günü yeni bi çalışan gelecek ben o zamana kadar gelemem dedi ama eve gel deyince sesi biraz yumuşadı galiba. Yine de kısa kısa cevaplar verdi. Ben birşey sormadığım sürece konuşmadı sadece yemek yedin mi diye sordu. Yemediğimi söyleyince aç kalma ye birşeyler dedi ama sonra ya da sen bilirsin dedi. Sanirim kendini beni.düşünüyormuş gibi yapmaya zorluyor. Bu adımdan sonra onun aramasını bekleyeyim diyorum.

aramakla iyi yapmışsın. hiçbirşey olmamış gibi davran büyütmeyin daha fazla sonra ikinizde sakinleşince konuşursunuz tekrar...

bida görüştünüz mü gün içerisinde peki?

Arkadaşlar eşim beni iş çıkışı aradı. halimi hatrımı sordu. yaklaşık yarım saat konuştuk. dediğiniz gibi yaptım suçlamadım neden öyle yaptın, böyle dedin diye. bir arkadaş da yazmıştı günlük şeylerden konuş diye. zaten sorduğu sorulardan anladım bayağı bi merak etmiş 3 gün boyunca ne yaptım ne yaşadım diye. sen şimdi yemek de yememişsindir, kendine iyi bakmamışsındır falan dedi.
haftasonu annenleri ziyarete gidelim sen görmüş olursun ben de evlerinde yapılacak iş vs. olursa yardımcı olayım. Oradan da izmire geçer alışveriş yaparız dedi. (evimize perde vs. lazımdı da) kısacası acele etmeyip, alttan almayı ve de konuyu didiklememeyi öğrendim. ve de eşime bundan sonra daha özenli olucam. :) sivri yönlerimi köreltip elimdeki mutluluğun değerini daha iyi bileceğim. Hepinize çok çok teşekkür ederim. sizin söyledikleriniz olmasa bu olay büyüyecek, karmakarışık olacaktı. sayenizde şimdi çok mutluyum :))

Arkadaşlar eşim beni iş çıkışı aradı. halimi hatrımı sordu. yaklaşık yarım saat konuştuk. dediğiniz gibi yaptım suçlamadım neden öyle yaptın, böyle dedin diye. bir arkadaş da yazmıştı günlük şeylerden konuş diye. zaten sorduğu sorulardan anladım bayağı bi merak etmiş 3 gün boyunca ne yaptım ne yaşadım diye. sen şimdi yemek de yememişsindir, kendine iyi bakmamışsındır falan dedi.
haftasonu annenleri ziyarete gidelim sen görmüş olursun ben de evlerinde yapılacak iş vs. olursa yardımcı olayım. Oradan da izmire geçer alışveriş yaparız dedi. (evimize perde vs. lazımdı da) kısacası acele etmeyip, alttan almayı ve de konuyu didiklememeyi öğrendim. ve de eşime bundan sonra daha özenli olucam. :) sivri yönlerimi köreltip elimdeki mutluluğun değerini daha iyi bileceğim. Hepinize çok çok teşekkür ederim. sizin söyledikleriniz olmasa bu olay büyüyecek, karmakarışık olacaktı. sayenizde şimdi çok mutluyum :))

yaşasın kk :116:

senin adına çok sevindim gerçekten ikigündür takip ediyorum üye olmadığım için cvp verememiştim sırf bu konuyu meraktantan tekrar gırdım bence bu tartışma bir anlamda iyi oldu daha büyük olaylar olmadan küçük tartışmayla sende suçunu anlamış oldun bunun üstüne bıle sızınkılere gıdelım bende işlerını halledeım demesı sana cok ama çok değer verdıgını gosterır bırbırınızın kıymetını bılın sevgıler;)

:):)çok sevindim:):):)

senin adına çok sevindim gerçekten ikigündür takip ediyorum üye olmadığım için cvp verememiştim sırf bu konuyu meraktantan tekrar gırdım bence bu tartışma bir anlamda iyi oldu daha büyük olaylar olmadan küçük tartışmayla sende suçunu anlamış oldun bunun üstüne bıle sızınkılere gıdelım bende işlerını halledeım demesı sana cok ama çok değer verdıgını gosterır bırbırınızın kıymetını bılın sevgıler;)

senay55, üye olup yorum yazdığın için teşekkürler. :) yok eşimi kırmıycam artık anladım kıymetini. o da bana çok özenli davrandı, adam zor tutmuş kendini, aramız düzeldiğinden beri sürekli arayıp duruyor. meğer bize böyle bişey lazımmış aklımız başımıza geldi.

senay55, üye olup yorum yazdığın için teşekkürler. :) yok eşimi kırmıycam artık anladım kıymetini. o da bana çok özenli davrandı, adam zor tutmuş kendini, aramız düzeldiğinden beri sürekli arayıp duruyor. meğer bize böyle bişey lazımmış aklımız başımıza geldi.

Şu kk'da sonunda bir olayın güzel neticelenmesi beni çok mutlu etti ya. Sizin adınıza çok sevindim, duygulandım. :') Birbirinizin kıymetini bilin. Mutluluğunuz daim olsun. :) :16:

Ben bu sahneyi çok iyi biliyorum :)

Ne demiştim sana bu olay evliliğinizin dönüm noktası olacak
ve bundan sonra ilişkiniz eskisinden daha iyi olacak :)

Çünkü artık sen de bir şeylerin farkına varıyorsun. :)

Back
X