Eşimle aramizda ki Bağ

öyledir tabi. Ama ben cinsel anlamda hiç istekli olmadım, hiç cinsel istek nedir bilmiyorum diyebilirim açıkçası. Bendeki de sorun işte. Aman neyse, kendimi aştım ben de bugün
Bende aslında balık burcuyum eşim yay burcu nasıl oluyo bılmıyorum cokts uyumlu degılız astrolojıde demekkı bız yörüngeden cıkmısız

Zor bi durum. Anliyorum bazen bizde de oluyor yorgunluktan hali olmuyor hep ben yaklaşıyorum falan..bi süre sonra oda alisiyor galiba sonra ben sıkılıyorum bu durumdan söylüyorum haklisin diyor duzeliyor ama sizinki hep tek taraflı kalmis insaAllah duzelir en yakin zamanda sizinde kastettigim cinsellik değil o konuda sıkıntı yok şükür. normal yakınlaşmadan bahsediyorum...konuştuğunuz halde düzelmediği icin esiniz baska bi tavsiye veremiyorum maalesef napilir bende bilemedim..

Son düzenleme:
Bende aslında balık burcuyum eşim yay burcu nasıl oluyo bılmıyorum cokts uyumlu degılız astrolojıde demekkı bız yörüngeden cıkmısız

ben oğlak burcuyum, eşim akrep
Var sen düşün gerisini
Bile bile çocuğu uyutmamak mı dersin, oyuncaklardan ses çıkartıp uyandirmak mi dersin, artık yaratmadigim bahane kalmamıştı bir ara

Ereksıyon problemı mı var acaba? Bız yasadık bı donem ordan bılıyorum. Sankı ben adamın ırzına gececekmısım gıbı davranıyodu her yaklastıgımda bı sure sonra baslatan taraf degıl ıstenen taraf olmak ıstıyosun cunku cok zor ınsallah asarsınız

Var sen düşün gerisini
Bile bile çocuğu uyutmamak mı dersin, oyuncaklardan ses çıkartıp uyandirmak mi dersin, artık yaratmadigim bahane kalmamıştı bir ara
Ya gecen arkadaslarla toplandik. Arkadasim bu konudan sikayetciymis. Yani sey dedi esimin bana dokunmasini bile istemiyorum, hani beraber olmak icimdeb gelmiyor. Hepimizin 1 yaslarinda bebegi var. Ara ara kadinlara bu isteksizlik geliyor demek ki. Kocam bana dokunucak diye odum kopuyor bile dedi.

Var sen düşün gerisini
Ama o da bı problem hıc ıstek olmaması esınden kaynaklı mı yoksa genel olarak mı ısteksızsın o baska tabı.

Yok o konuda bi sıkıntı yok şükür demek istediğim ev içinde normal sarilma öpme falan kastettiğim buydu

Yasanmıs kotu tecrubeler vardır. Durduk yere ısteksızlık olmaz. Afedersın hayvandan farksız oldu bıttıye getırdıyse kadın tabıkı ısteksız olur kadınla erkek aynı fızyolojıde degıl kı. Erkeklerın en buyuk hatası bu ıste dokunmadan sevısmeye calısmak. Bı sure sonra kadına ezıyet oluyo. Nefrete bıle varabılıyo bu durum sonra kadın neden cocuguna duskun oldu neden ayrı yatıyoruz hep erkekler yuzunden

Ama o da bı problem hıc ıstek olmaması esınden kaynaklı mı yoksa genel olarak mı ısteksızsın o baska tabı.

yok tamamen genel olarak, geçmişten beri öyleyim. Benim icin hic hayatımda olmasa da olur.

Benim de kızim 1 yaşında ama ben hep böyleydim. Yani zaten bekarken cinsel hayatım yoktu, yeni evliyken bile hep esimin tarafından gelirdi o talep. Hep söylerdi hatta bi kere de sen gelsen diye. Ama yok, benim kuş ölmüş beybi

Keske benim ki de olse. Bende cok istekli biri degilim aslinda ama yinedee olmaz sa olmaz iste.d

Yok o konuda bi sıkıntı yok şükür demek istediğim ev içinde normal sarilma öpme falan kastettiğim buydu
O bızdede cok asırı degıl kı herkes bı koltukta benım meme acıp emıyo aglıyo gazı var aglıyo uyutana kadsr canımız cıkıyo oyuzden canım cıcıme pek vakıt yok malesef

yani ben bu forumu okuyunca aslında farkettim kendimdeki eksikliği bence anormal olan benim durumum. İnsanin sevdiği kişiyle olmak istemesi gayet dogal.
Belkı tekrar evlenırsen durum degısır dıye dusunuyorum

hahahaah kız dur daha boşanmadım bile
Sanmıyorum benim tedavi filan gormem lazim bence.
Sana da bı macun yaptırırız aktardan ayy hep adamlar yıcek halı yok ya ama ben yemeyeyım vallaha kurdesen dokerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…