- 4 Şubat 2019
- 4.220
- 9.035
- 158
- Konu Sahibi Menengic cicegi
-
Ben bu argumanı benimkini horman testine gönderip test edeceğim ama örneklemi genişletmek lazımmBenimki de tam tersi 7 senedir beraberiz bazen gece uykudan uyandırır sevişmek için, regl günleri yapmak istemediğim için küser. Gündelik hayatta sürekli öper sarılır oynaşır ama ne Bi ev işine karışır, ne yumuşak başlı nede mükemmel Bi eş bunun ikisi biaradası yok mu
Çok haklısın biraz daha zorlasak burdan sosyolojik Bi tez çıkıcak. Ben sekse düşkün olmayan erkeklerin daha uyumlu daha yumuşak başlı olduğunu çevremde hep görüyorum. Bizim evde sürekli kaos bol barışma seksiBen bu argumanı benimkini horman testine gönderip test edeceğim ama örneklemi genişletmek lazımm
Bir de mesela eskiden erkekler ev işine karışmazdı, ama cinselliğe düşkündüler, günümüzde erkekler ev işi vs yapıyor ama cinsel isteksizlik sorunları iyice populer oldu. Cidden bi ilişki olabilir. Değişik bi evrimsel süreç mi geçirdik nedir
Hazır tez konusu kovalarken ben bunu kullanırımÇok haklısın biraz daha zorlasak burdan sosyolojik Bi tez çıkıcak. Ben sekse düşkün olmayan erkeklerin daha uyumlu daha yumuşak başlı olduğunu çevremde hep görüyorum. Bizim evde sürekli kaos bol barışma seksibence halinize şükredin huzur iyidir
Hazır tez konusu kovalarken ben bunu kullanırım
O huzur bi süre sonra batıyor bana
Biz de de aynı durum..nerdeyse hergün ister ki ben çok da düşkün değilim..adam bıkmıyo.yazın sürekli duş alıyoruz sorun değil tamam da kışın üşeniyorum soğuktaŞey olabilir mi ben sekse düşkün değilim açığı ev işi yaparak kapatayım. Burdaki hanımlara da soruyorum gercekten böyle Bi durum var mı libidosu düşük erkekler daha mı sakin uyumlu oluyo yoksa bize mi böyle denk geldi
Ahahaha aynı modelden bende de var bu modeller hiç sıkılmıyor seksten babamlara gittik odamız ayrı gündüz vakti millet içerde hadi bişiler yapalım diyo panik atak krizi geçiriyorum biri duyacak diye valla bıktım. Ayrıca aşırı fevri ve maço bunlar hep böyle galiba. Bi Bize gelmez kibar anlayışlı eşBiz de de aynı durum..nerdeyse hergün ister ki ben çok da düşkün değilim..adam bıkmıyo.yazın sürekli duş alıyoruz sorun değil tamam da kışın üşeniyorum soğuktaHiç öyle ev işi falan yapan,ılımlı bi tip değildir kendisi ve evet her kavga ve barışma mutlaka yatakta biter..çok yorgun bile olsa birliktelik ister bu onu dinlendiriyomuş...yaş 46 bu arada
Bi de kendi işi canı sıkuldıkça mesaj atıyo geleyim mi diyeAhahaha aynı modelden bende de var bu modeller hiç sıkılmıyor seksten babamlara gittik odamız ayrı gündüz vakti millet içerde hadi bişiler yapalım diyo panik atak krizi geçiriyorum biri duyacak diye valla bıktım. Ayrıca aşırı fevri ve maço bunlar hep böyle galiba. Bi Bize gelmez kibar anlayışlı eş
Töbeler olsun. Allahım benimkide az önce mesaj attı çok yorgunum haberin olsun diye. Yani türkçe meali elleme beniiiiBi de kendi işi canı sıkuldıkça mesaj atıyo geleyim mi diyeneyse ki kız bu yıl sabahçı olacak öpleden sonra yalnız değilim
Allah kurtarsın canımBi de kendi işi canı sıkuldıkça mesaj atıyo geleyim mi diyeneyse ki kız bu yıl sabahçı olacak öpleden sonra yalnız değilim
Esim karadenizli,aslinda inatci ve sinirli bir yapisi var. Her ne kadar ben ima etmeden yanasmadab kendisi gelmese de, ben dokunsam veya imasini yapsam hemen uyariliyor. Ama neden ben yasnasmadan gelmiyor orasi muamma. Sen yanas,sirnas diyenler yorumlari okumamıştır canim. Sen anlamissin beni teşekkürlerBurda konu sahibine o zaman sen kocana yanaş diyenler hanimefendi zaten senelerdir hep yanaşmış ama bıkmış artık bu durumdan eşi yaklaşsın istiyo bana sorarsanız adam düzelmez böyle gelmiş böyle gider. Buarada konuları okurken farkettim ama bu sevişmeyen erkek güruhu hep iyi eş oluyo evin işlerine yardımcı, ılımlı, şefkatli, etli sütlüye karışmayan acaba testosteron hormonu mu düşük oluyo ondan mı
Aynisi bizde de boyle canim. Ben yanaşırsam hergun olur,ama ben artik birazdan ondan atak bekliyorum. Bende gitmiyorum bu sefer. Mesela gitmesem,yanasmasam heralde 3 ay yapmaz aklina da gelmez :))Harika bi tespit bence. Benimki de öyle mesela. Ben yanaşırsam günde 5 kere de olur ama hep ben yani. Ev işlerine vs yardımcı maşallah mükemmel eş. Yatakta da iyi ama benim yatağa atmam lazım illa
Adama illallah ettirmissin bacim, adam gelmeden uyarıyor. AsdfghjTöbeler olsun. Allahım benimkide az önce mesaj attı çok yorgunum haberin olsun diye. Yani türkçe meali elleme beniiii
Bak simdi aklim karistiŞey olabilir mi ben sekse düşkün değilim açığı ev işi yaparak kapatayım. Burdaki hanımlara da soruyorum gercekten böyle Bi durum var mı libidosu düşük erkekler daha mı sakin uyumlu oluyo yoksa bize mi böyle denk geldi
Benim esim pek duygularini gösteremez,bende oyle. Ne aldatması var ne siddeti ne hakareti. Evde her konuda yardimci. Ağzımdan cikani hemen yerine getirir. Tatillere götürür, izin günlerinde evde durmaz gezdirir. Yedirir icirir. Evde film ve cay saatlerimiz hergun olur.
Telefonu eline almaz da. Ama iste boyle sarilmasi opmesi hic yok. O bir kanepede ben bir kanepede takiliriz felan.
Acaba bizde mi sorun diye cok düşündüğüm olur. Sonra düşünürüm 12 saat çalışıyor cok yorgun geliyor.
opme sarilma huyu bende de yok sorun etmeye gerek yok derim.. burda cogu dediklerinizi okurken esime sukrederim. Pirlanta gibi ailesi var 5 yilda birkez olsun kusmedik kalbimizi kirmadik kv ile felan..
Opmemek sarilmamak ne bileyim cok icli disli olmamak sorun mu?
Cinsellik konusun da cocuktan sonra bir sekteye ugradi. Farkinda durumun anormalligin den. Doktora gideceğini durumu ele alacağını soyledi. Evde eslerimizle nasil olmamiz lazim ki,aramizdaki bag muhabbet daha fazla artsın . Yani bazilarina anormal geliyor bu durum.
Malesef yapim gereği cekingenim,cok kadinsi değilim. Esimde cekingen. Atilgan değil. 5 yillik evliyiz, ama cok monoton geliyor bana yinede bu durum..
Hamile kaldığımızda bebeğimiz kan içinde büyümüyor,eğer bebeğimiz tutunmasaydı rahim üst dokusu dökülecekti ve kanama açığa çıkacaktı.Din açısından bilemem ama sağlık açısından kanallarımız açık olduğu için sıkıntı olma ihtimali tabiki var. Ama hijyen kurallarına dikkat edince (öncesi sonrası duş ya da duşta mesela) bir sağlık sorunu hiç yaşamadım şimdiye dek.. İğrenicek bi durum da yok zira o kan hamile kaldığımızda bebeğimizin içinde büyüdüğü, vücudumuzun içindeki kanPislik yoksa koku yoksa iğrenicek bi durum yok demektir Zaten adetimin ilk günü ağrım olur ilk iki günü yoğun kanamam olur o günlerde tabiki zaten olamaz..
Yok ya kilom felan gayet iyi 58 kg. Ayrica bakimliyim,evde o geleceği zaman ozellikle hazirlanirim.. ilk adimi benden bekliyor iste. Bende bu ilk adımlardan sikildim.. bu cinsellik konusunda pek atik degil.Yani sizi kadın olarak çekici bulmuyor mu acaba ya da fazla kilo hijyen bakımsızlık vs gibi şeyler mi var??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?