Eşimle aramizda ki Bağ

Ben bu argumanı benimkini horman testine gönderip test edeceğim ama örneklemi genişletmek lazımm

Bir de mesela eskiden erkekler ev işine karışmazdı, ama cinselliğe düşkündüler, günümüzde erkekler ev işi vs yapıyor ama cinsel isteksizlik sorunları iyice populer oldu. Cidden bi ilişki olabilir. Değişik bi evrimsel süreç mi geçirdik nedir

Çok haklısın biraz daha zorlasak burdan sosyolojik Bi tez çıkıcak. Ben sekse düşkün olmayan erkeklerin daha uyumlu daha yumuşak başlı olduğunu çevremde hep görüyorum. Bizim evde sürekli kaos bol barışma seksi bence halinize şükredin huzur iyidir

Hazır tez konusu kovalarken ben bunu kullanırım
O huzur bi süre sonra batıyor bana

Hazır tez konusu kovalarken ben bunu kullanırım
O huzur bi süre sonra batıyor bana

Şey olabilir mi ben sekse düşkün değilim açığı ev işi yaparak kapatayım. Burdaki hanımlara da soruyorum gercekten böyle Bi durum var mı libidosu düşük erkekler daha mı sakin uyumlu oluyo yoksa bize mi böyle denk geldi

Biz de de aynı durum..nerdeyse hergün ister ki ben çok da düşkün değilim..adam bıkmıyo.yazın sürekli duş alıyoruz sorun değil tamam da kışın üşeniyorum soğukta Hiç öyle ev işi falan yapan,ılımlı bi tip değildir kendisi ve evet her kavga ve barışma mutlaka yatakta biter..çok yorgun bile olsa birliktelik ister bu onu dinlendiriyomuş...yaş 46 bu arada

Ahahaha aynı modelden bende de var bu modeller hiç sıkılmıyor seksten babamlara gittik odamız ayrı gündüz vakti millet içerde hadi bişiler yapalım diyo panik atak krizi geçiriyorum biri duyacak diye valla bıktım. Ayrıca aşırı fevri ve maço bunlar hep böyle galiba. Bi Bize gelmez kibar anlayışlı eş

Bi de kendi işi canı sıkuldıkça mesaj atıyo geleyim mi diyeneyse ki kız bu yıl sabahçı olacak öpleden sonra yalnız değilim

Bi de kendi işi canı sıkuldıkça mesaj atıyo geleyim mi diyeneyse ki kız bu yıl sabahçı olacak öpleden sonra yalnız değilim
Töbeler olsun. Allahım benimkide az önce mesaj attı çok yorgunum haberin olsun diye. Yani türkçe meali elleme beniiii

Esim karadenizli,aslinda inatci ve sinirli bir yapisi var. Her ne kadar ben ima etmeden yanasmadab kendisi gelmese de, ben dokunsam veya imasini yapsam hemen uyariliyor. Ama neden ben yasnasmadan gelmiyor orasi muamma. Sen yanas,sirnas diyenler yorumlari okumamıştır canim. Sen anlamissin beni teşekkürler

Harika bi tespit bence. Benimki de öyle mesela. Ben yanaşırsam günde 5 kere de olur ama hep ben yani. Ev işlerine vs yardımcı maşallah mükemmel eş. Yatakta da iyi ama benim yatağa atmam lazım illa
Aynisi bizde de boyle canim. Ben yanaşırsam hergun olur,ama ben artik birazdan ondan atak bekliyorum. Bende gitmiyorum bu sefer. Mesela gitmesem,yanasmasam heralde 3 ay yapmaz aklina da gelmez :))

Bak simdi aklim karisti esim uyumludur, damarina basilmadikca sakindir. Ev ve cocuk bakimin da cok yardimcidir. Haha tezin bence doğru
Sjsj

Yani sizi kadın olarak çekici bulmuyor mu acaba ya da fazla kilo hijyen bakımsızlık vs gibi şeyler mi var??

Bunlar bence kişiden kişiye değişen şeyler. Ben sevgimi sarılıp öperek göstermek isterim bazen. İçimden gelir. Bazı çiftler ise tensel temasa cinsel ilişki dışında ihtiyaç duymaz. İkiniz de çok sıcakkanlı değilseniz sırf sarılıp öpmek için yapmayın. Zaten birlikte keyifli vakit geçirip aktiviteler yapıyorsunuz.

Hamile kaldığımızda bebeğimiz kan içinde büyümüyor,eğer bebeğimiz tutunmasaydı rahim üst dokusu dökülecekti ve kanama açığa çıkacaktı.

Öyle bir evlilik yaşadım ki..
Aramız iyi iken eşim ondan bir adım uzak olmamı kabullenemez, bir daire çizer bana en fazla bu mesafede olacaksın diye şart koşardı.. bir koltukta sıkış tepiş oturur. Dip dibe olurduk hep. Bunalır, ya sen ya ben diğer tarafa geçelim derdim. Kabul etmezdi.. yemek yerken sandalyesini sandalyemin dibine yapıştırır,o küçücük mesafeyi yok ederdi. Şimdi ise ne uzaklar girdi aramıza.
Uyurken bile sabaha kadar , abartmıyorum sabaha kadar sarmaş dolaş olmak isterdi. Uyurken dahi elimi tutardı..
Seviyor sanmıştım. Taa ki hevesleri istekleri uğruna bu evliliği yok sayana kadar..
Diyeceğim şu idi, söze ,hareketlere değil öze bakın..
Ben bana yukarıda saydığım gibi yaklaşan biriyle boşandım. Demek ki neymiş..Sarmaş dolaş olmak, diz dize, göz göze olmak sevgi belirtisi değilmiş

Başka evliliklerle kıyaslamadan, oturup "mutlu muyum" diye düşünün.
Evliliklerde kalıplaşmış davranışlar aramayın. Herkesin evliliği, herkesin beklentisi farklı.
Buraya "haftada kaç kez birlikte olunmalı" diye konu açan bile var. Şimdi biz haftada 30 desek, o adama yazık değil mi:))
Bu sizin evliliğiniz, canınız nasıl istiyorsa öyle yaşayın.

Yani sizi kadın olarak çekici bulmuyor mu acaba ya da fazla kilo hijyen bakımsızlık vs gibi şeyler mi var??
Yok ya kilom felan gayet iyi 58 kg. Ayrica bakimliyim,evde o geleceği zaman ozellikle hazirlanirim.. ilk adimi benden bekliyor iste. Bende bu ilk adımlardan sikildim.. bu cinsellik konusunda pek atik degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…