Eşimle aramizda ki Bağ

öyle macunla filan olsaydı benim eşim çoktan ayarlardı onları
Benim kafada bitiyor galiba.
Bazı ınsanlar oyle ama yapısal olarak hıc umrunda degıl yanı omur boyu olmasa neden olmuyo demez ama 3-4cocukları oluyo nasıl oluyo leylek göçündemi bende onu merak edıyorum

Bazı ınsanlar oyle ama yapısal olarak hıc umrunda degıl yanı omur boyu olmasa neden olmuyo demez ama 3-4cocukları oluyo nasıl oluyo leylek göçündemi bende onu merak edıyorum

her zaman başım ağrıyor, dişim ağrıyor diyemiyorsun ne yapacaksın :)

Kirpik diplerim ağrıyor aklıma geldı suan ahahahaha

eşim de soruyordu artık hergün, bugün neren ağrıyor diye.

neyse fazla geyik yaptık, konu sahibi inşallah düzelir durumunuz. Eşinize bi çare bulursanız bana da bildirin. Macun filan olmasın ama, ben korkarım öyle şeylerden

Unutmayın vermeden, alamazsınız. Bu hep böyledir ikili ilişkilerde. Önce sizin bir şeyleri aşmanız lazım duygusal bir yapınız varsa bunu göstermekten çekinmemeniz lazım hatta cümlenin sonundaki yazdığınız şeylerdende çekinmeyin o sizin eşiniz sonuçta. Ayrıca neden içinize atmaya meyillisiniz bu kadar kimse size dışa vurduğunuz için kızmayacak kendinize bu kadar hakim olmanızının bir manası yok. Otokontrolde bir yere kadar güzeldir fazlası önce insanın ruhunu harap eder, sonra karşısındakine ucu dokunur. Siz eşinizin yanında soyunmaya bile çekinirseniz o size yaklaşmaya nasıl cesaret etsin, kendiside çekingen biriymiş anlattığınıza göre. Durumdan ötürü daha fazla yakınan kişi sizsiniz gibi geldi bana o yüzden ilk adımı sizin atmanız lazım değişime önce kendinizden başlayın

Doğumdan sonra olduysa piskolojiktir.Bazı erkekler eşleri doğum yaptığında onları kadın değil anne olarak gördükleri için kutsuyorlarmış bu yüzden istek duyamıyorlarmış.üstüne gitmeyin doktora gitsin sorun piskolojik ise zaten orada detaylı anlatırlar

Anlattiklarinizdan anladigim tek sorun cinsellik bence.
Biz gercekten libidosu yuksek bir ciftiz. 2 3 gunde 1 duzenli olarak yakinlasiriz. Bebegimiz kacta yatarsa yatsin duzen budur. Ancak gecenlerde sunu farkettim ; esim karakolda inanilmaz yogun calisiyordu. O ara arabamizi da satamiyorduk bir turlu. Sanayiden cikamiyordu esim. Her gun stres stres. Kizim da tam o donem dis cikariyordu. Bende cok yorgun ve stresliydim. 3 hafta birbirimize yakinlasasimiz gelmemisti. Regl oldugum gun ilk defa sevinmistim hatta. Kaldi ki biz gercekten cinsellige duskun bir ciftiz.
Esinin bir sıkıntısı olabilir mi? Onu strese sokan falan? Konusmayi sormayi denedin mi? Hani su yuzden diyorum bunu. Kendisi de isteksiz oldugunun farkinda oldugu icin.

Valla efenim ikiniz birdende cekinik durursaniz olmaz bu iş..
Bak dert edinmişsin sorguluyorsun..
Hic yapinizda yoksa anlarim bazi ciftler sadece sosyaldir de.. ( ama eşsiniz ev arkadaşi degil)
Ne bilim sevgi ilgi ćekim de başka birsey..
Yanlis anlamayin seviyor seviliyorsnuzdur tabiki ama cekingelerinizi bi kenara birakin bence 5 yil olmus..
Koltuktan koltuga gidip sarilamayacak kadar cekingenlik filan.. surekli dip dibe olunmaz ama sarilmak opmek zor olmasada gerek.. eger zor da geliyorsa dusunmek gerek tabi. Hakkinizda hayirlisi

E sen git sarıl öp
Eşinden insan çekinir mi?
Biraz şehvetli ol evde

benim esimde ayni sekilde cok iyidir ama sarilma opme bisi yok bana dokunmayan yilan bin yasasin modunda. eskiden cok cabalardim falan ama benden de gecti artik onun o hareketleri yuzunden.

Istek sifir. Yani adam unu eledi eleği asti. 2 ay felan yaklaşmadığı olur. Doktora muayene olmak istiyor, sebebi icin. Cok yogun calisiyor ve yorucu bir isi var buna baglamak istiyorum ama yine de görünmesin de fayda var
Sen ise El atsan mesela ortam yapsan anla yani jartiyeriydi kokulu mumuydu parfumuydu pazarla kendini kocana

Valla biz de 6,5 yıldır nerdeyse her gün sevişiriz ama evde el ele kol kola oturmuyoruz yani, ya da her dakka sarılıp öpüşmüyoruz, bence ikisinin çok bağlantısı yok

Ben büyük bi sorun görmedim . Benim eşim de çekingen hiç öyle sarılma öpme iltifat etme vs vs yok ama ben öyle değilim evlenmeden önce çok çekingen bi insandım ama eşime karşı utangaç değilim. Evlilikte kendi mutluluğum için uğraşırım yani eşim iltifat etmiyo diye üzülmem kıyafet mi giydim çok güzel olmuşum di mi diyip sarılırım, saçımı mı yaptım harikayim dimi derim , bana güzel şeyler söylesene derim , durup dururken iyiki varım dimi derim bunlar bitmez ama ben o güzel sözü ilgiyi alırım . Şuan hamileyim gebelik öncesi de genelde eşime ben yaklaşırdım şuan hamileyim gebelikten beri birlikteligimize ara vermedik ama kesinlikle ondan bir adım bile gelmedi hep ben adım attım . Bunu bana olan saygisina bağlıyorum yani yeterince yorgunum ,bebek var beni sıkıntıya sokmak istemediği için ben ne zaman istersem o zaman oluyo . Şuan 34+2 haftalık olduk doğumdan sonra hayatın eskiye dönmesini beklemiyorum sevgi tabiki azalmaz ama ilgi azalır hem onun ilgisi hem benim ilgim azalacak çünkü bölünmesi gerekecek. Üstüne hormonlar vs .ayrıca gebelik sürecinde ve sonrasında erkeklerinde hormonlarının etkilendiği bilimsel olarak kanıtlanmış.
Eğer birlikteliklerinizin arası uzunsa ki kendisi de bir sorun olduğunu dusunuyo doktora gitmeyi düşündüğüne göre. Doktora gitsin elbette inşallah bir sorun yoktur ama benim naçizane tavsiyem hayat karsinizdakinden biseyler beklemek için kısa harekete geçin istediğinizi alın . Bebeğiniz varken her şey biraz daha zorlaşıyor olabilir ama imkansız değil neticede. Ben mesela bazen kutlama yapmak istiyorum özel günleri düşünüyorum yakınlarda vs de yoksa öyle bi tarih her şeyi hazırlıyorum ve eşim gelince bugün özel bi gunmuydu üzgünüm unutmuşum falan der ben de ona bugün mutlu geçirdiğimiz günleri kutlamak istedim derim ya da kutlama yapmak için farklı bahaneler bulurum

Burda daha çok yorgunluktan daha ziyade yapmak istemediği yönünde aslında yorgunluğu bahane ettiği yönünde bir izlenim verdiniz.

Kısacası kelin ilacı olsa kendi başına sürer ama başkasına yorum yaparken hem de benzer sebepten çok cesursunuz.

Bence sorunun temelinde cinsellik var sizin onu çözünce sıkıntı kalmayacak gibi

Esinizden bir adım beklemeyin. Siz ona sıcak davranın devamini kendi getirir belki.Mesela akşamları esim bi koltukta ben bi koltukta otururuz sonra ben onun yanına gider sarılırım o şekilde tv izleriz. Akşamları aynı anda yatağa girmek ilişki yaşamasaniz bile sarılmak öpüşmek vs. Ev arkadaşı gibi takilinacaksa niye evlendiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…