- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
- Konu Sahibi Menengic cicegi
-
Bazı ınsanlar oyle ama yapısal olarak hıc umrunda degıl yanı omur boyu olmasa neden olmuyo demez ama 3-4cocukları oluyo nasıl oluyo leylek göçündemi bende onu merak edıyorumöyle macunla filan olsaydı benim eşim çoktan ayarlardı onları
Benim kafada bitiyor galiba.
Bazı ınsanlar oyle ama yapısal olarak hıc umrunda degıl yanı omur boyu olmasa neden olmuyo demez ama 3-4cocukları oluyo nasıl oluyo leylek göçündemi bende onu merak edıyorum
Kirpik diplerim ağrıyor aklıma geldı suan ahahahaha
her zaman başım ağrıyor, dişim ağrıyor diyemiyorsun ne yapacaksın :)
Kirpik diplerim ağrıyor aklıma geldı suan ahahahaha
Cok iyi yerden yakaladiniz. Ben ne yazikki birilerinin yaninda aglayan veya duygularini belli eden biri degilim. Utanıyorum. eşim dahi olsa.
Teyzemi kaybettik annem yanimda resmen kriz gecirdi,gözümden bir damla düşmedi. Insanlarin ağladığı kendini harap ettigi olaylarda bile cok bastırıyorum kendimi. Esimin yaninda ciplak durma,soyunma gibi seylerden dahi cekiniyorum.
Doğumdan sonra olduysa piskolojiktir.Bazı erkekler eşleri doğum yaptığında onları kadın değil anne olarak gördükleri için kutsuyorlarmış bu yüzden istek duyamıyorlarmış.üstüne gitmeyin doktora gitsin sorun piskolojik ise zaten orada detaylı anlatırlar22 gun yillik izindeydi. 17 gunu tatilde geçirdik. 5 gunu evdeydik. Yani yorgun degil,çalışmıyor evde vakit geçiriyorduk. Insan yaklasmaz mi? Yorgunlugu kendime ben bahane ediyorum. Yokaa kendisi farkinda icinde bulundugu durumun. Istegim yok,neden boyle oldu bilmiyorum diyor. Haftaya izin günü belli olunca kesinlikle gitmesi konusun da israrci olucam.
benim esimde ayni sekilde cok iyidir ama sarilma opme bisi yok bana dokunmayan yilan bin yasasin modunda. eskiden cok cabalardim falan ama benden de gecti artik onun o hareketleri yuzunden.Benim esim pek duygularini gösteremez,bende oyle. Ne aldatması var ne siddeti ne hakareti. Evde her konuda yardimci. Ağzımdan cikani hemen yerine getirir. Tatillere götürür, izin günlerinde evde durmaz gezdirir. Yedirir icirir. Evde film ve cay saatlerimiz hergun olur.
Telefonu eline almaz da. Ama iste boyle sarilmasi opmesi hic yok. O bir kanepede ben bir kanepede takiliriz felan.
Acaba bizde mi sorun diye cok düşündüğüm olur. Sonra düşünürüm 12 saat çalışıyor cok yorgun geliyor.
opme sarilma huyu bende de yok sorun etmeye gerek yok derim.. burda cogu dediklerinizi okurken esime sukrederim. Pirlanta gibi ailesi var 5 yilda birkez olsun kusmedik kalbimizi kirmadik kv ile felan..
Opmemek sarilmamak ne bileyim cok icli disli olmamak sorun mu?
Cinsellik konusun da cocuktan sonra bir sekteye ugradi. Farkinda durumun anormalligin den. Doktora gideceğini durumu ele alacağını soyledi. Evde eslerimizle nasil olmamiz lazim ki,aramizdaki bag muhabbet daha fazla artsın . Yani bazilarina anormal geliyor bu durum.
Malesef yapim gereği cekingenim,cok kadinsi değilim. Esimde cekingen. Atilgan değil. 5 yillik evliyiz, ama cok monoton geliyor bana yinede bu durum..
Sen ise El atsan mesela ortam yapsan anla yani jartiyeriydi kokulu mumuydu parfumuydu pazarla kendini kocanaIstek sifir. Yani adam unu eledi eleği asti. 2 ay felan yaklaşmadığı olur. Doktora muayene olmak istiyor, sebebi icin. Cok yogun calisiyor ve yorucu bir isi var buna baglamak istiyorum ama yine de görünmesin de fayda var
Valla biz de 6,5 yıldır nerdeyse her gün sevişiriz ama evde el ele kol kola oturmuyoruz yani, ya da her dakka sarılıp öpüşmüyoruz, bence ikisinin çok bağlantısı yokBenim esim pek duygularini gösteremez,bende oyle. Ne aldatması var ne siddeti ne hakareti. Evde her konuda yardimci. Ağzımdan cikani hemen yerine getirir. Tatillere götürür, izin günlerinde evde durmaz gezdirir. Yedirir icirir. Evde film ve cay saatlerimiz hergun olur.
Telefonu eline almaz da. Ama iste boyle sarilmasi opmesi hic yok. O bir kanepede ben bir kanepede takiliriz felan.
Acaba bizde mi sorun diye cok düşündüğüm olur. Sonra düşünürüm 12 saat çalışıyor cok yorgun geliyor.
opme sarilma huyu bende de yok sorun etmeye gerek yok derim.. burda cogu dediklerinizi okurken esime sukrederim. Pirlanta gibi ailesi var 5 yilda birkez olsun kusmedik kalbimizi kirmadik kv ile felan..
Cinsellik konusun da cocuktan sonra bir sekteye ugradi. Farkinda durumun anormalligin den. Doktora gideceğini durumu ele alacağını soyledi. Evde eslerimizle nasil olmamiz lazim ki,aramizdaki bag muhabbet daha fazla artsın . Yani bazilarina anormal geliyor bu durum.
Malesef yapim gereği cekingenim,cok kadinsi değilim. Esimde cekingen. Atilgan değil. 5 yillik evliyiz, ama cok monoton geliyor bana yinede bu durum..
Ya çok afedersiniz özel olacak ama neredeyse her gün nasıl oluyor ya?Valla biz de 6,5 yıldır nerdeyse her gün sevişiriz ama evde el ele kol kola oturmuyoruz yani, ya da her dakka sarılıp öpüşmüyoruz, bence ikisinin çok bağlantısı yok
Ben büyük bi sorun görmedim . Benim eşim de çekingen hiç öyle sarılma öpme iltifat etme vs vs yok ama ben öyle değilim evlenmeden önce çok çekingen bi insandım ama eşime karşı utangaç değilim. Evlilikte kendi mutluluğum için uğraşırım yani eşim iltifat etmiyo diye üzülmem kıyafet mi giydim çok güzel olmuşum di mi diyip sarılırım, saçımı mı yaptım harikayim dimi derim , bana güzel şeyler söylesene derim , durup dururken iyiki varım dimi derimBenim esim pek duygularini gösteremez,bende oyle. Ne aldatması var ne siddeti ne hakareti. Evde her konuda yardimci. Ağzımdan cikani hemen yerine getirir. Tatillere götürür, izin günlerinde evde durmaz gezdirir. Yedirir icirir. Evde film ve cay saatlerimiz hergun olur.
Nasıl derken tam anlayamadım soruyu ama haftada en az 5 kez birliktelik oluyor normal bir şekildeYa çok afedersiniz özel olacak ama neredeyse her gün nasıl oluyor ya?
Burda daha çok yorgunluktan daha ziyade yapmak istemediği yönünde aslında yorgunluğu bahane ettiği yönünde bir izlenim verdiniz.Neresi celiskili. Yani ben ona soyledim,dusa giriyorum cikinca koklasalim diye. Tamam bekliyorum dedi,girdim ciktim uyumuw kalmış. Yorgun diye kendimi teskin ettim çoğu zaman olduğu gibi. Zaten o konudan sonra bende acmak istedim. Celiskili nereyi buldunuz anlamadim
Libodolar askinaValla biz de 6,5 yıldır nerdeyse her gün sevişiriz ama evde el ele kol kola oturmuyoruz yani, ya da her dakka sarılıp öpüşmüyoruz, bence ikisinin çok bağlantısı yok
Var mı bu işin bi sırrı? Yani ben bunu pek beceremedim deNasıl derken tam anlayamadım soruyu ama haftada en az 5 kez birliktelik oluyor normal bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?