Eşimle aramizda ki Bağ

Libodolar askina
hahahahahah gerçekten öyle mi yaa Biz 3 yıl falan öncesine kadar gün kaçırmazdık (hatta kimisine ters gelebilir ama regl günleri de buna dahil), sonra çocuk isteyince doktor gün aşırı dedi diye bi dönem gün aşırı olması için bayaa kendimizi zorladık.. Şimdi çocuk düşüncesi kısmen sonlanınca yine eski duruma dönmeye başladık Ben bu durumumuzu normal sanıyorum (hani derlerya her ilişkinin kendi normali var falan) ama bikaç defa böyle tepkiler alınca şu an kendimizden şüphe ediyorum

Son düzenleme:
her ilişkinin doğası bambaşka. başkalarına sorarak çözülebilecek şeyler değiller bence. yani ancak ilişki terapisti olabilir gibi geliyor bana, sorun varsa.
ben de her dakka sarılmam ama geçerken bi makas almak, tepiklemek, saç çekmek gibi çocuksu ama eğlenceli şeyleri severim.
kapıdan girer girmez öpmem lazım mesela, öpemezsem eksik hissederim.
cinsellik iki kişi arasındaki çekimle alakalı bence. yeri geliyor rüyandan uyanıp, uyandırıyorsun falan. ama esasen kişinin kendi içinde bence bu durum. yani o anlamda zaten isteksiz biriyseniz tabi eşinizle uzun sürelerle birlikte olmanız normaldir.

Yorumlari okusaniz zaten yorgunlugu bahane ettigini soyledim en azindan ben oyle dusunuyorum ve o bahaneyle sığınıyorum. Ayrica yorumum da celiskili veya cesurca yazilan bir yer yok. Bunun icin moralinizi bozmayin demisim. Ayrica hanfendinin her zaman boylemi bilmiyoruz ama ben 5 seneden bahsediyorum. Bence eleştiri ve acik arayacak bir yorum değil, baska sekilde acik celiski arayın. Sanki kadina ahkam kesmişim de gelmis burda polyanacilik oynuyorum.

Ya cocuktan sonra ayni anda yatağa gitme bitti. Yoksa sarilir uyuruz,birbirimizi isten gelince operiz. Beraber aktiviteler yaparız. Ben zaten sirnasan cilve yapan tarafim. Belki cok abartmiyorum ama esime nazaran daha atik olan benim. Benim aslinda istedigim ve anormal gördüğüm esimin bunlari benden beklemesi ve kendisinin bir adim atmamasi.

Regl mi?? Aboo
Ya tensel cekiminiz kuvvetli ve ten uyumunuz var ne guzel. Ben bizde tensel cekim oldugunu düşünmüyorum. Varsada bilmiyorum :))

Ozaman ahhh adam elımın altındayken degerlendırememısım dıceksın sımdı sarılıp opme yok dıye yakınıyosun ya
3 senedir guzel degerlendirdim yeter bencebide yakinmadim aramizdaki iletişimi anlatmak istedim sadece yakınma yok yani yakinsan eşime yakiniyorum arada bir bu konu icin oda arada bir herzaman değil yani

Kizzz hicmi basin agrimadi vayy be her erkegin hayali ben erkenden yataga kaciom o eve gelmeden ahahahaha ayyy Kim uzansin ya sonra dus offf çok yorucu massallah gi size

Istek sifir. Yani adam unu eledi eleği asti. 2 ay felan yaklaşmadığı olur. Doktora muayene olmak istiyor, sebebi icin. Cok yogun calisiyor ve yorucu bir isi var buna baglamak istiyorum ama yine de görünmesin de fayda var
haşemata gibi metabolizma hastalığı varsa normaldir

Adet gunleri hem din acisindan hem sağlık acisindan iyi degil diye biliyorum. Yanlış anlamayın kan gelince tiksinmiyormu ve sizin agriniz olmuyor mu..

Ne güzel sakin yasaminiz var Allah nazarlardan saklasin.
Siz biraz heycan katin.. ne bilim güzel ic camasirlari giyinin yanina uzanin.. bir hafta sonu kücük bir kacamagi siz planlayin..

Bence sizde sadece rutin oluşmuş, hiç heyecan istek arzu yok. Bu çok kötü. Eşinin bir problemi yok sadece seni arzulamıyor heycanlanmıyor. Senin de soğuk bi yapın var sanırım, bence sen adım at aslında oda atmalı ama kır yani arada ki mesafeyi

Adet gunleri hem din acisindan hem sağlık acisindan iyi degil diye biliyorum. Yanlış anlamayın kan gelince tiksinmiyormu ve sizin agriniz olmuyor mu..
Din açısından bilemem ama sağlık açısından kanallarımız açık olduğu için sıkıntı olma ihtimali tabiki var. Ama hijyen kurallarına dikkat edince (öncesi sonrası duş ya da duşta mesela) bir sağlık sorunu hiç yaşamadım şimdiye dek.. İğrenicek bi durum da yok zira o kan hamile kaldığımızda bebeğimizin içinde büyüdüğü, vücudumuzun içindeki kan Pislik yoksa koku yoksa iğrenicek bi durum yok demektir Zaten adetimin ilk günü ağrım olur ilk iki günü yoğun kanamam olur o günlerde tabiki zaten olamaz..

Burda konu sahibine o zaman sen kocana yanaş diyenler hanimefendi zaten senelerdir hep yanaşmış ama bıkmış artık bu durumdan eşi yaklaşsın istiyo bana sorarsanız adam düzelmez böyle gelmiş böyle gider. Buarada konuları okurken farkettim ama bu sevişmeyen erkek güruhu hep iyi eş oluyo evin işlerine yardımcı, ılımlı, şefkatli, etli sütlüye karışmayan acaba testosteron hormonu mu düşük oluyo ondan mı

Harika bi tespit bence. Benimki de öyle mesela. Ben yanaşırsam günde 5 kere de olur ama hep ben yani. Ev işlerine vs yardımcı maşallah mükemmel eş. Yatakta da iyi ama benim yatağa atmam lazım illa

Harika bi tespit bence. Benimki de öyle mesela. Ben yanaşırsam günde 5 kere de olur ama hep ben yani. Ev işlerine vs yardımcı maşallah mükemmel eş. Yatakta da iyi ama benim yatağa atmam lazım illa
Benimki de tam tersi 7 senedir beraberiz bazen gece uykudan uyandırır sevişmek için, regl günleri yapmak istemediğim için küser. Gündelik hayatta sürekli öper sarılır oynaşır ama ne Bi ev işine karışır, ne yumuşak başlı nede mükemmel Bi eş bunun ikisi biaradası yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…