- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi Menengic cicegi
-
hahahahahahLibodolar askina
Valla eşimle aramızda bayaa şiddetli bi tensel çekim var (hatta böyle bir konu başlığında hikayemizi anlatmıştım).. Uzun zamandır da azalmadı, özel bişey yapmıyoruz açıkçası bilemiyorum kiVar mı bu işin bi sırrı? Yani ben bunu pek beceremedim de
Yorumlari okusaniz zaten yorgunlugu bahane ettigini soyledim en azindan ben oyle dusunuyorum ve o bahaneyle sığınıyorum. Ayrica yorumum da celiskili veya cesurca yazilan bir yer yok. Bunun icin moralinizi bozmayin demisim. Ayrica hanfendinin her zaman boylemi bilmiyoruz ama ben 5 seneden bahsediyorum. Bence eleştiri ve acik arayacak bir yorum değil, baska sekilde acik celiski arayın. Sanki kadina ahkam kesmişim de gelmis burda polyanacilik oynuyorum.Burda daha çok yorgunluktan daha ziyade yapmak istemediği yönünde aslında yorgunluğu bahane ettiği yönünde bir izlenim verdiniz.
Kısacası kelin ilacı olsa kendi başına sürer ama başkasına yorum yaparken hem de benzer sebepten çok cesursunuz.
Ya cocuktan sonra ayni anda yatağa gitme bitti. Yoksa sarilir uyuruz,birbirimizi isten gelince operiz. Beraber aktiviteler yaparız. Ben zaten sirnasan cilve yapan tarafim. Belki cok abartmiyorum ama esime nazaran daha atik olan benim. Benim aslinda istedigim ve anormal gördüğüm esimin bunlari benden beklemesi ve kendisinin bir adim atmamasi.Esinizden bir adım beklemeyin. Siz ona sıcak davranın devamini kendi getirir belki.Mesela akşamları esim bi koltukta ben bi koltukta otururuz sonra ben onun yanına gider sarılırım o şekilde tv izleriz. Akşamları aynı anda yatağa girmek ilişki yaşamasaniz bile sarılmak öpüşmek vs. Ev arkadaşı gibi takilinacaksa niye evlendiniz?
Regl mi?? Aboohahahahahahgerçekten öyle mi yaa Biz 3 yıl falan öncesine kadar gün kaçırmazdık (hatta kimisine ters gelebilir ama regl günleri de buna dahil), sonra çocuk isteyince doktor gün aşırı dedi diye bi dönem gün aşırı olması için bayaa kendimizi zorladık.. Şimdi çocuk düşüncesi kısmen sonlanınca yine eski duruma dönmeye başladık Ben bu durumumuzu normal sanıyorum (hani derlerya her ilişkinin kendi normali var falan) ama bikaç defa böyle tepkiler alınca şu an kendimizden şüphe ediyorum
3 senedir guzel degerlendirdim yeter benceOzaman ahhh adam elımın altındayken degerlendırememısım dıceksın sımdı sarılıp opme yok dıye yakınıyosun ya
Kizzz hicmi basin agrimadi vayy be her erkegin hayali ben erkenden yataga kaciom o eve gelmeden ahahahaha ayyy Kim uzansin ya sonra dus offf çok yorucu massallah gi sizehahahahahahgerçekten öyle mi yaa Biz 3 yıl falan öncesine kadar gün kaçırmazdık (hatta kimisine ters gelebilir ama regl günleri de buna dahil), sonra çocuk isteyince doktor gün aşırı dedi diye bi dönem gün aşırı olması için bayaa kendimizi zorladık.. Şimdi çocuk düşüncesi kısmen sonlanınca yine eski duruma dönmeye başladık Ben bu durumumuzu normal sanıyorum (hani derlerya her ilişkinin kendi normali var falan) ama bikaç defa böyle tepkiler alınca şu an kendimizden şüphe ediyorum
haşemata gibi metabolizma hastalığı varsa normaldirIstek sifir. Yani adam unu eledi eleği asti. 2 ay felan yaklaşmadığı olur. Doktora muayene olmak istiyor, sebebi icin. Cok yogun calisiyor ve yorucu bir isi var buna baglamak istiyorum ama yine de görünmesin de fayda var
Adet gunleri hem din acisindan hem sağlık acisindan iyi degil diye biliyorum. Yanlış anlamayın kan gelince tiksinmiyormu ve sizin agriniz olmuyor mu..hahahahahahgerçekten öyle mi yaa Biz 3 yıl falan öncesine kadar gün kaçırmazdık (hatta kimisine ters gelebilir ama regl günleri de buna dahil), sonra çocuk isteyince doktor gün aşırı dedi diye bi dönem gün aşırı olması için bayaa kendimizi zorladık.. Şimdi çocuk düşüncesi kısmen sonlanınca yine eski duruma dönmeye başladık Ben bu durumumuzu normal sanıyorum (hani derlerya her ilişkinin kendi normali var falan) ama bikaç defa böyle tepkiler alınca şu an kendimizden şüphe ediyorum
Hasimato demek istediniz sanirim. Bu rahatsizligi olanlarda oluyormu boyle isteksizlikhaşemata gibi metabolizma hastalığı varsa normaldir
Ilk defa duydum bunu. Nasil bir hastalik buhaşemata gibi metabolizma hastalığı varsa normaldir
Din açısından bilemem ama sağlık açısından kanallarımız açık olduğu için sıkıntı olma ihtimali tabiki var. Ama hijyen kurallarına dikkat edince (öncesi sonrası duş ya da duşta mesela) bir sağlık sorunu hiç yaşamadım şimdiye dek.. İğrenicek bi durum da yok zira o kan hamile kaldığımızda bebeğimizin içinde büyüdüğü, vücudumuzun içindeki kanAdet gunleri hem din acisindan hem sağlık acisindan iyi degil diye biliyorum. Yanlış anlamayın kan gelince tiksinmiyormu ve sizin agriniz olmuyor mu..
Harika bi tespit bence. Benimki de öyle mesela. Ben yanaşırsam günde 5 kere de olur ama hep ben yani. Ev işlerine vs yardımcı maşallah mükemmel eş. Yatakta da iyi ama benim yatağa atmam lazım illaBurda konu sahibine o zaman sen kocana yanaş diyenler hanimefendi zaten senelerdir hep yanaşmış ama bıkmış artık bu durumdan eşi yaklaşsın istiyo bana sorarsanız adam düzelmez böyle gelmiş böyle gider. Buarada konuları okurken farkettim ama bu sevişmeyen erkek güruhu hep iyi eş oluyo evin işlerine yardımcı, ılımlı, şefkatli, etli sütlüye karışmayan acaba testosteron hormonu mu düşük oluyo ondan mı
Ama konu sahibi ayda yilda 1 kez diyor :) eşinin durumu sizinkinden farkli :)Valla biz de 6,5 yıldır nerdeyse her gün sevişiriz ama evde el ele kol kola oturmuyoruz yani, ya da her dakka sarılıp öpüşmüyoruz, bence ikisinin çok bağlantısı yok
Benimki de tam tersi 7 senedir beraberiz bazen gece uykudan uyandırır sevişmek için, regl günleri yapmak istemediğim için küser. Gündelik hayatta sürekli öper sarılır oynaşır ama ne Bi ev işine karışır, ne yumuşak başlı nede mükemmel Bi eş bunun ikisi biaradası yok muHarika bi tespit bence. Benimki de öyle mesela. Ben yanaşırsam günde 5 kere de olur ama hep ben yani. Ev işlerine vs yardımcı maşallah mükemmel eş. Yatakta da iyi ama benim yatağa atmam lazım illa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?