Merhaba Arkadaşlar
Eski üyeyim ancak uzun zamandır derdimi paylaşmıyordum. Açıkcası bu konuyu buraya yazarak yardım bekliyorum çünkü eşimle aram açılmak üzere. Bende çocuk olduktan sonra cinsellkden soğuma geldi ama öyle böyle değil yani uyusa diye gözünün içine bakıyorum. Ancak Gün içinde çokda yoruluyorum çünkü hem çalışan bir kadın aynı zamanda da anneyim akşam 22-22:30 oldumu yorgunluktan kafamı kaldıramıyorum eşimde haklı olarak beni bekliyor bende bir an önce uyusamda dinlensem diyorum. Anlıycağınız durumum vahim kavga sebeplerimiz hep bu insan azıcık dahi olsa istemezmi!! lütfen yardım akıl verin .. d.kontrolda kullanıyorum acaba oda etkenmi?
Merhaba Arkadaşlar
Eski üyeyim ancak uzun zamandır derdimi paylaşmıyordum. Açıkcası bu konuyu buraya yazarak yardım bekliyorum çünkü eşimle aram açılmak üzere. Bende çocuk olduktan sonra cinsellkden soğuma geldi ama öyle böyle değil yani uyusa diye gözünün içine bakıyorum. Ancak Gün içinde çokda yoruluyorum çünkü hem çalışan bir kadın aynı zamanda da anneyim akşam 22-22:30 oldumu yorgunluktan kafamı kaldıramıyorum eşimde haklı olarak beni bekliyor bende bir an önce uyusamda dinlensem diyorum. Anlıycağınız durumum vahim kavga sebeplerimiz hep bu insan azıcık dahi olsa istemezmi!! lütfen yardım akıl verin .. d.kontrolda kullanıyorum acaba oda etkenmi?
eşime durumumu anlattım 2 ay d.kontrol hapını bıraktım herşey düzene girdi ancak yeniden başlamak durumunda kaldım malesef vücudum kendi kendine adet döngüsünü yapamıyor.. ve yine sorunlar başladı ..evde iki arkadaş gibi olduk ve budurum canımı çok sıkıyor .eşimide anlıyorum biliyorum önemli onun içinde . ama benim içinde önemli artık kendimi cinsellikde çekmiyor değişmem gerek biliyorum ama nasıl? terapiyi de çok düşündüm hatta doktorlada görüştüm ancak ilaç kullandığım için bir anlam ifade etmiyeceğini söylediler. offf ne yapıcam ben
eşiniz belli bi zaman sonra tepki gösterebilir yanlış anlayabilir
bebeğiniz küçük değilse en azında hafta sonu bırakabilceğiniz birisi varsa bırakın beraber vakit geçirin
aranız fazla açılmadan birşey yapmalısın.
bu arada bende de doğum kontrol hapı böyle bir duruma neden olmuştu. y....n resmen uyku yapmıştı ve duygularımı öldürmüştü :))
değiştirdim. y...z markalı olana geçtim şu anda öyle bi sıkıntı kalmadı. doktora bir danış bence.
doğum kontrol çok büyük bir etken aynı şikayeti olan çok kişi duydum bende yaşadım
bence korunma yöntemini değiştir canım
sonrada evliliğin için bişeyler yap bence
bir süre sonra aranızda iyice uçurumlar açılır
eşinide anlamaya çalış
erkekler bu konuda kadınlar gibi düşünemiyorlar malesef
ayrıca cinsellik bir evlilikte bence saygu sevgi den sonra gelen en önemli şey
eğer biterse hiçbir şeyin anlamı kalmaz inan bana
oyüzden bir an önce düzene sokmalısın
haptan kaynaklı canım adetini düzenleek için bitkisel bişeyler bulsan
o ilk dediğin ilacı kullandım bana iyi gelmedi 40 gün kanamam oldu ama ikinci yazdığını anlamadım özelime atarsan onuda denemek isterim. ben m...n ve şuanda di...ne kullanıyorum çözüm için şu meşhur kahveden bile aldım k...m hani belki bir değişiklik olur bir ton para verdim oda yalan çıktı
100 msj olunca özel mesaj atılıyormuş, az kaldı :) birazdan yazarım adını sana
tamam bekliyorum :) acıyın bana ve eşime ne olur çözüm bulalım beraber
yaklaşık 3 senedir doğumkontrol hapı kullanıyorum.. bende durum tam tersine. sabah 8de kalkıyorum gece 3ü buluyor uyumam.. cinsel hayattada herşey yolunda.. bence doktorunuza danışın ilacınızı değiştirsin yada farklı bi tedavi deneyin .. öyle herkese iyi gelen sizde farklı sonuçlara neden olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?