Eşimle aramızda soğukluk var

Mert0403

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2007
613
47
98
43
Merhaba Arkadaşlar

Eski üyeyim ancak uzun zamandır derdimi paylaşmıyordum. Açıkcası bu konuyu buraya yazarak yardım bekliyorum çünkü eşimle aram açılmak üzere. Bende çocuk olduktan sonra cinsellkden soğuma geldi ama öyle böyle değil yani uyusa diye gözünün içine bakıyorum. Ancak Gün içinde çokda yoruluyorum çünkü hem çalışan bir kadın aynı zamanda da anneyim akşam 22-22:30 oldumu yorgunluktan kafamı kaldıramıyorum eşimde haklı olarak beni bekliyor bende bir an önce uyusamda dinlensem diyorum. Anlıycağınız durumum vahim kavga sebeplerimiz hep bu insan azıcık dahi olsa istemezmi!! lütfen yardım akıl verin .. d.kontrolda kullanıyorum acaba oda etkenmi?

doğum kontrol çok büyük bir etken aynı şikayeti olan çok kişi duydum bende yaşadım
bence korunma yöntemini değiştir canım
sonrada evliliğin için bişeyler yap bence
bir süre sonra aranızda iyice uçurumlar açılır
eşinide anlamaya çalış
erkekler bu konuda kadınlar gibi düşünemiyorlar malesef
ayrıca cinsellik bir evlilikte bence saygu sevgi den sonra gelen en önemli şey
eğer biterse hiçbir şeyin anlamı kalmaz inan bana
oyüzden bir an önce düzene sokmalısın

çok fena yaa ama senin gibi çalışan bi yandan da çocuğu olan pek çok kadında oluyor böyle

sen de haklısın ne diyim insan istemeyince de istemez işte zorlamayla da olmaz ki bu işler

eşin de haklı napsın adamcağız

terapiste falan git imkanın varsa

yok gidemiyorsan eşinle durumu paylaş derim onu kırmadan
belki aşkınızı tekrar alevlendirecek formuller bulursunuz beraber

eşime durumumu anlattım 2 ay d.kontrol hapını bıraktım herşey düzene girdi ancak yeniden başlamak durumunda kaldım malesef vücudum kendi kendine adet döngüsünü yapamıyor.. ve yine sorunlar başladı ..evde iki arkadaş gibi olduk ve budurum canımı çok sıkıyor .eşimide anlıyorum biliyorum önemli onun içinde . ama benim içinde önemli artık kendimi cinsellikde çekmiyor değişmem gerek biliyorum ama nasıl? terapiyi de çok düşündüm hatta doktorlada görüştüm ancak ilaç kullandığım için bir anlam ifade etmiyeceğini söylediler. offf ne yapıcam ben

eşiniz belli bi zaman sonra tepki gösterebilir yanlış anlayabilir
bebeğiniz küçük değilse en azında hafta sonu bırakabilceğiniz birisi varsa bırakın beraber vakit geçirin
aranız fazla açılmadan birşey yapmalısın.

hem iş hem çocuk... insanda hal kalmaz valla.
benim çocuğum yok, üstelik yeni evliyim ama bazı günler çok yoğun çalışıyorum ve akşam 8 de uyuyup kalıyorum. eşimle resmen görüşemediğimiz zamanlar oldu :)) yemekten sonra 2 dk gözlerimi kapatıyordum bakıyodum sabah olmuş. (ama sağolsun anlayışlı oldu hep)
o konuda anlıyorum seni, insanın vücudu yorgunken nasıl istek duyabilir, diğer türlü de görev gibi olur eşinin de bundan hoşlanacağını sanmam. bence azıcık anlayışlı olsun, mesela bebeğe bi akşam o baksın, yedirsin yatırsın, yemeği sofraya o koysun. biraz üstündeki yükü alsın. o zaman belki sen de o kadar yorgun olmazsın

bu arada bende de doğum kontrol hapı böyle bir duruma neden olmuştu. y....n resmen uyku yapmıştı ve duygularımı öldürmüştü :))
değiştirdim. y...z markalı olana geçtim şu anda öyle bi sıkıntı kalmadı. doktora bir danış bence.

oğlum 4 yaşında ama bana çok düşkün ben olmadan hayatta uyumuz . bütün gün beni görmediği için ikiz gibi yaşıyoruz eve gelince:) eşim baya bir anlayışlı allah razı olsun ancak artık benimde canım sıkılmaya başladı bu duruma

o ilk dediğin ilacı kullandım bana iyi gelmedi 40 gün kanamam oldu ama ikinci yazdığını anlamadım özelime atarsan onuda denemek isterim. ben m...n ve şuanda di...ne kullanıyorum çözüm için şu meşhur kahveden bile aldım k...m hani belki bir değişiklik olur bir ton para verdim oda yalan çıktı

Ben de başbaşa kalmanızı önerecektim.
Mümkünse 1-2 gün tatile gidip yoğunluğu ilişkinize ve birlikte olmaya verseniz...
Hiçlik dönemini aşıp sıklık dönemini yaşadıktan sonra,kabul edilebilir bir döngüye girebilirsiniz.

Bebeğinizin uyku saatlerini düzenleyip erken yatırabilirsiniz.Böylece başbaşa kalabileceğiniz 1-2 saatiniz olur.
Ayrıca afrodizyak etkisi olan besinler var,araştırabilirsin.
Ve kendini motive edebilirsin.Mesela önceden hazırlanmak,çamaşır-gecelik gibi detaylar kendini motive etmeni sağlayabilir.

sende yaşamışsın nasıl toparladın kendini bana yazarmısın lütfen

haptan kaynaklı canım adetini düzenleek için bitkisel bişeyler bulsan

işte olsa çözüm 2 ay bıraktırdı doktor bakalım kendi kendine olucakmısın diye yok yine olmadım söktürücülerle olup tekrar d.kontrol verdi. hastalığım polikistik over . pazartesi başlamam gerek tekrar ara versemmi diye düşünüyorum açıkcası ...

100 msj olunca özel mesaj atılıyormuş, az kaldı :) birazdan yazarım adını sana

yaklaşık 5-6 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum.hiç böyle bir problemle karşılaşmadım.
hatta doğum kontrol hapının isteği arttırdığını okumuştum nette.
afrodizyak etkisi yapan yiyecekler tüketebilirsiniz.
kendinizi şartlamayın illa olucak diye o zaman daha çok ters etki yapar.
bir dergide okumuştum ilk gün sadece öpüşüp iyigeceler dileyip uyuyun,
2 gün birbirinize dokunun ama birlikte olmayın
3 gün yüzeysel sevişme yaşayın
ve son gün bunlara ilave olarak birlikte olun yazıyordu.
bunu deneyebilirsiniz.belki biraz heyecan ile normale dönebilir cinsel hayatınız.
üstelik eşiniz de çabanızı görünce size yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.

yaklaşık 3 senedir doğumkontrol hapı kullanıyorum.. bende durum tam tersine. sabah 8de kalkıyorum gece 3ü buluyor uyumam.. cinsel hayattada herşey yolunda.. bence doktorunuza danışın ilacınızı değiştirsin yada farklı bi tedavi deneyin .. öyle herkese iyi gelen sizde farklı sonuçlara neden olabilir..

peki sizin ilacınız hangisi? ben bekarım ancak hormonal bozukluktan ötürü kullanıyorum ve duygularım alt üst.durup dururken ağlamalar filan geliyor delleniyorum kendime

doğum kontrol hapları 10 yıl kullandım sanmıyorum.iyi araştırın.
yorgunluk tempo yetişememek bunlara bir çözüm bir denge arayın derim.
ev işlerini azaltın,no frost iyi doldurun,ilk yardım olarak.
siz bir girişimde bulunun sonra istek peşinden gelir.
hep hayır denmez ki...
ah kadınlar,işimiz zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…